Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je smrt u Edenskom vrtu postojala pre ,,pada''  (Pročitano 44292 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Demon u tebi te tera da pričaš gluposti.
Ti to ne možeš da vidiš i nemaš ''oko'' za to.
I što ga više poričeš on je sve jači.

Ne znaš ni šta je sabiranje, a šta proporcija, ni šta je logika, ni šta je astronomija, ni prirodu sopstvene vere.
Da možeš, razumeo bi da te je pobedio demon neznanja...ovako samo nastavljaš da ga hraniš.
             cuvaj se prijatelju svog demona znanja,to ce te odvesti u tesku muku na kraju. fala Bogu sto nista ne znam,od toga sto ti znas,jer mi je to putokaz,da znam ono sto treba da znam jedino,da ima Bog.slusajuci tebe znam kakav ne smem nikad vise biti. to je moje jedino sabiranje ovde. ahrana mi je rec Bozja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
cuvaj se prijatelju svog demona znanja,to ce te odvesti u tesku muku na kraju. fala Bogu sto nista ne znam,od toga sto ti znas,jer mi je to putokaz,da znam ono sto treba da znam jedino,da ima Bog.slusajuci tebe znam kakav ne smem nikad vise biti. to je moje jedino sabiranje ovde. ahrana mi je rec Bozja.
Samo onaj ko u sebi gaji zlog demona neznanja upozorava čoveka da se plaši dobrog znanja i znanja šta je loše.
Samo onaj koji poštuje zlo i laž je zahvalan što ne zna šta je istina.
Samo onaj čija je duša već mrtva čeka smrt da dobije život.
Ko uma nema, bezumlje mu je putokaz, provalija kraj njegovog puta.
Ko mrzi istinu, nagovara druge da sebe oslepe i idu istim putem.

Demon te tera da pričaš laži o Adamu.
Demon te tera da zažmuriš na istinu.
Demon ti kaže da je sve što nije dobro za njega loše za tebe.

Ti ne možeš biti poput mene, jer tebe je obuzelo zlo i laž ti je jedina hrana.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2012, 05:14:27 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Samo onaj ko u sebi gaji zlog demona neznanja upozorava čoveka da se plaši dobrog znanja i znanja šta je loše.
Samo onaj koji poštuje zlo i laž je zahvalan što ne zna šta je istina.
Samo onaj čija je duša već mrtva čeka smrt da dobije život.
Ko uma nema, bezumlje mu je putokaz, provalija kraj njegovog puta.
Ko mrzi istinu, nagovara druge da sebe oslepe i idu istim putem.

Demon te tera da pričaš laži o Adamu.
Demon te tera da zažmuriš na istinu.
Demon ti kaže da je sve što nije dobro za njega loše za tebe.

Ti ne možeš biti poput mene, jer tebe je obuzelo zlo i laž ti je jedina hrana.
   licis na farizeje koji su napali Hrista da je djavo u njemu,a samim njima je djavo bio otac. otkuda da pominjes demona kad negiras Boga? kao da kazes,znam da ima tama,ali svetlo ne priznajem. znam da ima noc ali nema dana a zivis u tom svetlu i tom danu!
          ko se zesti ne mora da sumnja zasto to cini i ko ga nagoni na to. najlakse ces utvrditi da li imas na cas uticaj demona ako te gnev obuzme.oteraj ga i udji u svoj mir da ne kazem Hristov,jer covek ima vlast nad sobom,ako je moze povratiti samo,buduci da sotona nema vlast nad covekovom voljom osim dobrovoljno.
             bilo bi dobro da primetis da zlo nzivas dobrim a dobro zlim. to je najvece majstorstvo sotone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

licis na farizeje koji su napali Hrista da je djavo u njemu,a samim njima je djavo bio otac. otkuda da pominjes demona kad negiras Boga? kao da kazes,znam da ima tama,ali svetlo ne priznajem. znam da ima noc ali nema dana a zivis u tom svetlu i tom danu!
Demon je bio i u farizejima i u Isusu...samo su se svadjali ko ga više voli.

ko se zesti ne mora da sumnja zasto to cini i ko ga nagoni na to.
Ko poriče gnev, taj poriče deo ljudske prirode... taj poriče čoveka, a to može samo neko ko čoveka mrzi.

bilo bi dobro da primetis da zlo nzivas dobrim a dobro zlim. to je najvece majstorstvo sotone.
Ne, najveće majstorstvo Zlog je da te ubedi da je dobro...i kod tebe je uspelo.
Ja ne negiram postojanje tvog boga (to je još jedan primer da ti ništa ne razumeš šta ti se priča, već sam izmišljaš stvari), samo ga bolje poznajem od tebe koji mu se klanjaš pa mu ne vidiš lice.

Sve pogrešno razumeš, nije bitno da li je u pitanju moje verovanje, fizički zakoni ili Adamovo stanje u Bibliji.
Savršeni si primer čoveka kojeg je pobedilo Zlo.
« Poslednja izmena: 12. Mar 2012, 19:18:19 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0

Demon je bio i u farizejima i u Isusu...samo su se svadjali ko ga više voli.

ko se zesti ne mora da sumnja zasto to cini i ko ga nagoni na to.
Ko poriče gnev, taj poriče deo ljudske prirode... taj poriče čoveka, a to može samo neko ko čoveka mrzi.

Ne, najveće majstorstvo Zlog je da te ubedi da je dobro...i kod tebe je uspelo.
Ja ne negiram postojanje tvog boga (to je još jedan primer da ti ništa ne razumeš šta ti se priča, već sam izmišljaš stvari), samo ga bolje poznajem od tebe koji mu se klanjaš pa mu ne vidiš lice.

Sve pogrešno razumeš, nije bitno da li je u pitanju moje verovanje, fizički zakoni ili Adamovo stanje u Bibliji.
Savršeni si primer čoveka kojeg je pobedilo Zlo.
    ne znam kako to zamisljas ne porices Boga a udaras mu u bah. nemoguce da ne znas prvo slovo Biiblije da i sotona veruje cak da je jedan Bog,cak bolje od trojicara,a ipak je protivnik Bozji. tako vec kad ne shvatas stvari kako ces shvatiti dubine Bozje da reci kako je i u farisejima i Isusu bio jednako demon,je apsurd. jer ako sotona sotonu ignorise onda je to carstvo pred propasti. gnev nije nepobediv. ko ima Duha Hristovog lako svlada gnev.telesno stanje coveka dovodi pod gnev. no ni to nije bez tolerancije. pisano je da covek moze da se gnevi ali ako bi to stanje bilo po zalasku sunca da je to vec greh. takodonekle si samo u pravu u vezi gneva i ljudske prirode,a donekle nisi. u stvari kad tvoja dusa vapi za istinom ti govoris mudrost Bozju,a kad ides intelektom masas. zato sam ja kriticar intelekta,a ne da to stavljam pod lupu neke licne kritike vec Bozje kritike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ne znam kako to zamisljas ne porices Boga a udaras mu u bah.
To što ti nešto ne možeš da shvatiš samo potvrdjuje koliko te je demon opseo i unazadio.

nemoguce da ne znas prvo slovo Biiblije da i sotona veruje cak da je jedan Bog,cak bolje od trojicara,a ipak je protivnik Bozji.
Još da je u Bibliji napisana apsolutna istina,, pa da te razumem što pišeš nešto ovako.
Laž se najbolj potura kroz mešanje sa istinom, a Biblija je primer.

reci kako je i u farisejima i Isusu bio jednako demon,je apsurd. jer ako sotona sotonu ignorise onda je to carstvo pred propasti.

To su ti kao dve bande. Jedna protiv druge, i svaka za sebe protiv ljudi.
Bore se za milost jednog mračnog gospodara.

gnev nije nepobediv. ko ima Duha Hristovog lako svlada gnev.telesno stanje coveka dovodi pod gnev. no ni to nije bez tolerancije. pisano je da covek moze da se gnevi ali ako bi to stanje bilo po zalasku sunca da je to vec greh. takodonekle si samo u pravu u vezi gneva i ljudske prirode,a donekle nisi. u stvari kad tvoja dusa vapi za istinom ti govoris mudrost Bozju,a kad ides intelektom masas. zato sam ja kriticar intelekta,a ne da to stavljam pod lupu neke licne kritike vec Bozje kritike.
O kako je jak demon u tebi. Kako te vešto vara i laže. Zbog ljudi poput tebe glupost vlada svetom, ratovi divljaju i čovek umire.
Adam i da je bio besmrtan bi umro od muke da sazna da si mu ti potomak.  Smile
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 06:00:58 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
ne znam kako to zamisljas ne porices Boga a udaras mu u bah.
To što ti nešto ne možeš da shvatiš samo potvrdjuje koliko te je demon opseo i unazadio.

nemoguce da ne znas prvo slovo Biiblije da i sotona veruje cak da je jedan Bog,cak bolje od trojicara,a ipak je protivnik Bozji.
Još da je u Bibliji napisana apsolutna istina,, pa da te razumem što pišeš nešto ovako.
Laž se najbolj potura kroz mešanje sa istinom, a Biblija je primer.

reci kako je i u farisejima i Isusu bio jednako demon,je apsurd. jer ako sotona sotonu ignorise onda je to carstvo pred propasti.

To su ti kao dve bande. Jedna protiv druge, i svaka za sebe protiv ljudi.
Bore se za milost jednog mračnog gospodara.

gnev nije nepobediv. ko ima Duha Hristovog lako svlada gnev.telesno stanje coveka dovodi pod gnev. no ni to nije bez tolerancije. pisano je da covek moze da se gnevi ali ako bi to stanje bilo po zalasku sunca da je to vec greh. takodonekle si samo u pravu u vezi gneva i ljudske prirode,a donekle nisi. u stvari kad tvoja dusa vapi za istinom ti govoris mudrost Bozju,a kad ides intelektom masas. zato sam ja kriticar intelekta,a ne da to stavljam pod lupu neke licne kritike vec Bozje kritike.
O kako je jak demon u tebi. Kako te vešto vara i laže. Zbog ljudi poput tebe glupost vlada svetom, ratovi divljaju i čovek umire.
Adam i da je bio besmrtan bi umro od muke da sazna da si mu ti potomak.  Smile
  ovo ne lici na tebe bas,kao da si se umorio i postajes nervozniji nekaako,ili mi se cini,ne treba tako.
     kako da razumem tvoje reci da zbog verujucih divljaju ratovi i neznanje. koje znanje mislis i koji uzroci ratova. vec sam pisao o destrukciji. zar ti se ne cini da opet mesas zlo za dobro,a dobro za zlo? hriscaninu ne treba ni policija cak,jer on ne sme Boga radi i suda Bo\jega radi,da ne naudi svom gospodaru ukrasti. a ubiti ni pomena.pa ja sam pred 2000 vojnika rekao da hrvati,koje je on nazvao teskom recju ustase,ne znaju sta cine i da ja necu biti kao oni te da od moje ruke ni jedna majka nece zaplakati,ni jedno dete pustiti suzu za mrtvim ocem ili zena za muzem,a da je od moje ruke,i ako mi je ostro preceno vojnim sankcijama gde je i streljanje bila opcija. rekao sam da rade svoj posao,da kad sam dosao ovde kod njih dosao sam kao vec mrtav covek a ziv Hristu te da me njihova smrt tela ne plasi niti zanima. vrartili su me nazad ka ovcarenju i da molim za njih samo.ljudi video sam imaju strah od sotone i on ih nagoni na zlo,nemanje vere u Boga,a ne vera u Boga da cini zlo.tako hriscanin nece nikad uzeti zenu bliznjega i naneti razaranje porodice i decu u muci. kada bi covek slusao Bozju rec imali bi vec hiljadugodisnje carstvo na zemlji,ali ga nece biti dok Isus ne dodje i sotonu ne sveze u bezdan kako je i pisano.onda ce jagnje skupa sa lavom pasti travu i dete se igrati nad rupom zmije otrovnice jer nece biti udjenja po svoj zemlji,nego ce zemlja biti napunjena poznanja Gospodnjega,Gospodnje Reci. uzrok zla je nepoznavanje Reci i Boga. umi coveku spoznaju Boga maksimalno imaces teskoca kaki se opisati ne moze. nije daleko ni lazna religija od toga jer uniostava oslobadja ljude u savesti kroz poluistine.oba zla su od djavola. a ja govorim o Hristovoj crkvi i Hristovoj veri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
ovo ne lici na tebe bas,kao da si se umorio i postajes nervozniji nekaako,ili mi se cini,ne treba tako.
Prividja ti se, kao i za sve do sada.

kako da razumem tvoje reci da zbog verujucih divljaju ratovi i neznanje.
Ako do sada nisi shvatio, teško da ćeš ikad. Toliko te je obuzelo zlo da nisi sposoban da shvatiš.
pa ja sam pred 2000 vojnika rekao da hrvati,koje je on nazvao teskom recju ustase,ne znaju sta cine i da ja necu biti kao oni te da od moje ruke ni jedna majka nece zaplakati...
Bravo za tebe.  Smile
Ja se ne bih hvalio time da sam izdajnik.
Ali, to je shvatanje vas koji ste obuzeti demonom. Zlo je dobro, pogrešno je ispravno, nemanje je imanje, ludost je  mudrost, smrt je život.

Pokušaj da se vratiš na temu.
Do sada si davao nesmislene i nedorečene odgovore (kad nisi potpuno ignorisao postavljena pitanja i otvorena polja diskusije).
Da vidimo umeš li da pitaš?
Postavi neko pitanje koje bi impliciralo da si ti u pravu.
« Poslednja izmena: 13. Mar 2012, 22:11:00 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Prividja ti se, kao i za sve do sada.

kako da razumem tvoje reci da zbog verujucih divljaju ratovi i neznanje.
Ako do sada nisi shvatio, teško da ćeš ikad. Toliko te je obuzelo zlo da nisi sposoban da shvatiš.
pa ja sam pred 2000 vojnika rekao da hrvati,koje je on nazvao teskom recju ustase,ne znaju sta cine i da ja necu biti kao oni te da od moje ruke ni jedna majka nece zaplakati...
Bravo za tebe.  Smile
Ja se ne bih hvalio time da sam izdajnik.
Ali, to je shvatanje vas koji ste obuzeti demonom. Zlo je dobro, pogrešno je ispravno, nemanje je imanje, ludost je  mudrost, smrt je život.

Pokušaj da se vratiš na temu.
Do sada si davao nesmislene i nedorečene odgovore (kad nisi potpuno ignorisao postavljena pitanja i otvorena polja diskusije).
Da vidimo umeš li da pitaš?
Postavi neko pitanje koje bi impliciralo da si ti u pravu.

izdajnik?!!!!!cega?zla? da!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
izdajnik?!!!!!cega?zla? da!
Eto, vidiš kako ništa ne kapiraš.
Kažem ti ja...demon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.