Ocu....Hvala tanjice...nadam se da cu ga izbrisati iz njene glave... Stalno joj saljem poruke...dopisujemo se non stop...ali izgleda da ni to nije dovoljno....
Necu ponovo da je muvam...samo cu da joj stavim do znanja..da mi je ona sve
Ne mozes nikad izbaciti tog nekog iz njene glave - jednostavno se ohladila, moguce i da ju je smorila veza ili je prosto neodlucna, postoji milion kombinacija ali...Ta borba je uzaludna, ne mozes menjati necija osecanja i plivati uzvodno. Ako je vec u stanju da se zaljubi u nekog drugog, onda ne oseca vishe ono sto se obicno oseca prema partneru, ne voli te u tom smislu. Mada moram reci da mi ni ti nisi bas jasan...Kaze ti da se zaljubila u drugog, prica ti kao najboljoj ortakinji sta oseca, a ti cutis i ne delas? Gde su ti refleksi, kako mozes biti sa nekim koga ne interesujes vise toliko(ili uopste...)?
Mogu jer je volim....ona je meni ceo svet...nije tacno da je ne interesujem...bas naprotiv
Imas samo 17 godina ... Da li si svstan koliko ces puta jos u zivotu ovo reci za neku buducu devojku, a posle nekog razocarenja se smejati svojim izjavama. No, kroz to valjda svi moraju proci ... Poslusaj iskusnije ljude da bi manji broj puta povredio sebe ...
ne vredi mu iskustvo drugih, svi ucimo na svojim greskama... vazno je da se on zapitao, i makar malo psihicki pripremio i za ono sto ne zeli da se desi.
U pravu si machak ... Kad ga bude povredila dobicemo novu temu " Kako preboleti" .... Ali kao pravi drugari bicemo tu da ga posavetujemo ... I pomognemo mu. Verujem da ce biti komentara ... Lepo smo ti rekli ... Ali neka mu ovo bude skola za buducnost ...
Mogu jer je volim....ona je meni ceo svet...nije tacno da je ne interesujem...bas naprotiv
Jeste u pravu si.Interesujes je u pogledu da si joj najbolja drugarica, da ima kome da se jada, u sustini stvarno si najbolja drugarica.Mada lepo rece Mackica, mora da se prodje kroz to iskistvo da bi shvatio koliko si glup bio.Stvarno nijedna rec koju sam ti rekao nije zlonamerna, vec pokusavam da te otreznim od kokoske koju ti zoves "devojka" .