Po mom misljenju radis totalno pogresnu stvar...Nemoj da joj glumis najbolju drugaricu i da slusas njene price kako joj se svidja drugi pa ne zna sta ce...strasno!!!Alo bre ti si njen decko, a po prirodi stvari i muskarac
Ali dobro ti vidi, guraj po svome pa kao u audiciji...Zivimo zajedno ja, moja zena i njen decko...
Sutra nek promeni posao, mozda naidje jos neki drugi...
Cisto da ti napomenem da sam ja od 18-22 promenio nekoliko poslova !
U petak zavrsava..jer pocinje skola....On ne zna gde ona zivi...ne zna nista o njoj...a i sebi stalno ponavlja da je maloletna...tako da i ako zeli...ne moze nista..A njeno srce je moje...osecam to...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 10:41:31 od Petar_88 »
Mlad si, ne znaš šta je strast, ljubav, vezivanje. Jedina šansa da je zadržiš traži više energije nego što treba da potrošiš, traži da je pritisneš da se odluči i da najuriš tog matorca oštrom pretnjom, sa nekoliko ortaka.
Mlad si, ne znaš šta je strast, ljubav, vezivanje. Jedina šansa da je zadržiš traži više energije nego što treba da potrošiš, traži da je pritisneš da se odluči i da najuriš tog matorca oštrom pretnjom, sa nekoliko ortaka.
A onda ti ostaje neko ko te ne voli dovoljno.
Ma samo zamisli situaciju u kojoj grupica maloletnika prete muskarcu od 31 godinu ... To kao treba da ga uplasi ... Ha, ha ... Pa moze samo sebi da napravi problem ... Uostalom nije on kriv ... Ona se zaljubila ... I zeli nesto sasvim drugo da oseti, da proba u zivotu ...
Нек мења и он девојке, неће ваљда да се жени... Мало више ведрине не би шкодило у вашим годинама, све неко мучење, а у п.м.!
Amin...to sam i ja sebi rekao, sad sam sav vedar Stvarno danas mladi ljudi toliko ljubavnih problema imaju (i ja sam imao jedan prolazni ), da to nije zdravo...
Ah ljudi svi mi zelimo ono sto ne mozemo da imamo ili nam je nedostupno...Ona je klinka i ozbiljan muskarac je za nju izazov!
Sa ovim nastupom bez imalo ostrine i energije ne moze da vrati izgubljeno...
Ona je definitivno poludela za ovim matorim, a to je po meni vec prevara...ko zna sta se tu desava!!!
A ti Petre naljuti se malo, nemoj da si u fazonu...ljubav ce pobediti sve, trcim go po livadi i mirisem sareno cvece...
Bori se energicno za svoje...ona i ide njemu zato sto tamo nalazi totalno drugu vrstu energije, jos kad na to dodas malo osecaja zabranjenog i opasnog...
« Poslednja izmena: 25. Avg 2008, 11:09:02 od goxy20 »