Alo bre decko, meni devojka da kaze da misli na drugog, da ga zamislja, da drhti kad ga vidi...to bi meni bilo jednako kao da je i uradila nesto...jer mladi ste, nema sta da izgubi i pitanje je vremena kada ce to da uradi...
Nije nenormalno pozeleti nekog drugog, ali vi ste bas mladi i nista je posebno ne drzi da ostane kod tebe (kad ce da prati zelju ako nece sad) i mislim da ona kad izvaga otici ce tamo gde je vuce zelja i strast...
A ti svojim ponasanjem i kukanjem mi nisi nesto preterano strastven...Ne budi p**** nego prelomi vise...
Idi pred ogledalo, skini se provali da si musko, pa pocni tako i da se ponasas...jer je to jedini nacin da je zadrzis...
U vezi sam godinu dana. . . i devojka mi je rekla da joj se svidja drugi,a da mene voli
Ako radis u biblioteci i ako si streber, onda me ne cudi. I ja bih ti to rekao Ako ne, onda si neki smarach, koji nema mooda da kucki objasni neke stvari. Treceg nema.
U vezi sam godinu dana. . . i devojka mi je rekla da joj se svidja drugi,a da mene voli
Ako radis u biblioteci i ako si streber, onda me ne cudi. I ja bih ti to rekao Ako ne, onda si neki smarach, koji nema mooda da kucki objasni neke stvari. Treceg nema.
Nije ovde rec o meni , nego o tebi ... Ako te zanima ... Imas temu sta je ljubav ... Pa pronadji moje postove ... U svakom slucaju to sto ti mislis da je ljubav nikako nije ... Treba imati ponosa ... U svemu ... I da bi te drugi cenili moras prvo ceniti sebe ... To si sigurno 1000000 puta cuo , ali nisi razumeo... Pa razmisli o tome ... Ljudi ovde pokusavaju da ti otvore oci ... Dobronamerno , jer si trazio savet . Nema potrebe da se ljutis ...
Moja devojka nije kokoska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jesam...ali nisam trazio da je vredjate...za tim nema potrebe!!!!!!!!!!!!!
Sta se deres ovde?Sto si postavljao temu kad ne mozes da podneses komentare.Tvoja devojka je sve sto ne treba da bude. Ti si sve samo musko ne. Zamisli da ti neko koga volis kaze da zadrhti kad vidi drugog tipa.......ma daj mali ti si klasicna jajara........idi placi na neko drugo mesto , pocinjes da mi ides na zivce.
Prvlace te drugi, a ti i dalje ostajes sa njim... Da, to je ljubav.
Prihvatas njegove mane, jer su one deo njega... Da, to je ljubav.
Sa njim si zbog te neshvatljive mesavine bola, srece i uzivanja. Da to je ljubav!!!!!!!!!!
To si napisala o ljubavi....upravo sve to i mnogo vise je......
Ona i ja smo prosli mnogo toga zajedno...i opet posle svega smo zajedno.. Volim svaku njenu manu....ima mana...imam ih ja...niko nije savrsen...i ne moze da bude...ma koliko da se trudis... Moj ponos...je ....da upravu si...moj ponos...je negde iza mene...Neke ljubavi su jace od glupavog ponosa...
Zasto mislis da sam opsednut?Sve sto si napisala...sve sto su drugi napisali...ja znam i osecam ljubav
« Poslednja izmena: 26. Avg 2008, 12:22:53 od Petar_88 »