Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:50:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je masturbacija greh?  (Pročitano 138138 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
pa reko sam ti da je tesko postati iskreni vernik,velika su to iskusenja,i naravno da ne treba slusati sataniste iz vatikana
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia krntija
manite se baljezganja i završavajte poso  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
pa reko sam ti da je tesko postati iskreni vernik,velika su to iskusenja,i naravno da ne treba slusati sataniste iz vatikana

Pa ajde da lepo pitam zasto ne bas njih, mislim,, koga onda treba slusati, mozda protestante  Smile
Eto, ovi prvi tvrde da im je poglavar crkve direktni naslednik svetog Petra, sada, hebi ga, tako tvrde a nijedna druga crkva ne tvrdi da ima direktnog naslednika jednog od Isusovih apostola ili sada treba slusati one koji su recimo se razdvojili pa postali protestanti  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
treba slusati samog sebe,i naravno ponekog svestenika koji ne otaljava zanatlijski veru,proucavati literaturu,svi oni (tu mislim na pravoslavnu crkvu)zvanicno propovedaju da su oni spona izmedju boga i coveka,ortodoksna struja protestantizma je cak i najracionalnija sto se tice toga,i naravno da papa nema nikakve veze sa svetim petrom niti je on saranjen u vatikanu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
treba slusati samog sebe,i naravno ponekog svestenika koji ne otaljava zanatlijski veru,proucavati literaturu,svi oni (tu mislim na pravoslavnu crkvu)zvanicno propovedaju da su oni spona izmedju boga i coveka,ortodoksna struja protestantizma je cak i najracionalnija sto se tice toga,i naravno da papa nema nikakve veze sa svetim petrom niti je on saranjen u vatikanu

Dobro, sada recimo ajde naveo sam primer da katolici tvrde da eto papa ima veze sa svetim Petrom (znam jedino da ima veze sa Hitlerjugendom, to je dokazano  Smile ). Al sada recimo naidjem na nekog dobrog svestenika recimo katolicke crkve (mada eto nemam interesa za popove ali neka, hipoteticki). Sad mi on isprica ovo i ono, te da je bio misionar i svasta nesto i ja vidim da je dobar covek i eto postanem katolik zbog tog tipa. Sad da ne mislis da te zezam, ali eto recimo pitanje: ti si mi rekao da papa nema nikakve veze sa svetim Petrom a taj pop mi naprica da je to to. Ili eto, moze biti i neki budista. Hebi ga, covek mi kaze da ne treba jesti meso, misliti zlo i prospe mi par mudrosti i ja se odusevim i postanem budista. I eto, poslusam sebe, poslusam budistu i to mi se svidja, nenasilna religija, ne napadaju nikoga, nisu nesto bogati, nemaju nekog poglavara, ne pisu novine o njima u vezi nekih pedofilskih skandala...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Eh maradicu...er... Ako ti sam ne mozes da osjetis sta znaci spoznati Hrista, naci spasenje u Njemu... Onda ti to niko ne moze objasniti, niti te uputiti. A sudeci prema tvojim komentarima ti si potpuno nezainteresovan tako da ti nema pomoci dok bar malo ne pocnes da postujes Gospoda Isusa Hrista. Ako nisi procitao Bibliju procitaj. Moras i ti sam nesto da uradis. Ti samo kritikujes svestenike. A neces da priznas kako je ocigledno da sve "duhovno" sto ti treba ocekujes da ces dobiti od njih pruzeno na tacni. I onda toboze pricas kako su pokvareni, kako misle samo na pare,... ali hebiga tebe religija uopste ne zanima. Pa i sam si to ovde vise puta potvrdio. I kako ces onda doci do Hrista? To je kao da hoces diplomu a neces nista da ucis. I onda ti je profesor koga si platio 2500 evra kriv sto nista nisi polozio. Onda je on glavni problem, i sta vec znam sta ti je na umu.   
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 05:13:01 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ako nisi procitao Bibliju procitaj. Moras i ti sam nesto da uradis.

Citao sam. A sada, sa druge strane, da nisam citao, ne vidim zasto bih morao da uradim. Ili recimo zasto ne bih morao da procitam nesto o Budizmu  Smile

I kako ces onda doci do Hrista? To je kao da hoces diplomu a neces nista da ucis.   

Pa sto bih uopste dolazio do Isusa. Mislim, ako cemo nesto logicno, nije ni moguce jer je odavno mrtav. Sad ces mozda da kazes da zivi u ljudima ali to kazu recimo i za Lenjina i Che ge Varu.

A sudeci prema tvojim komentarima ti si potpuno nezainteresovan tako da ti nema pomoci dok bar malo ne pocnes da postujes Gospoda Isusa Hrista.     

Pa sada, pomoc mi ne treba. Ako sam bolestan, imam osiguranje, ako mi trebaju pare, tu je banka, prijatelji, za pomoc isto. A sada recimo da sam u Indiji trebo bi biti dobar budista ili hinduista, da sam u Iranu onda musliman, u Japanu shintoista, u Irskoj katolik i slicno...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia Luvmya 520
YU, ne govorim nikom ništa, daleko bilo, već sam sumirao težnje duhovnih učenja u vezi oslobađanja od materijalnog, što je jasno iz prve rečenice posta koji si citirao.

Jednom rečju savladaj životinju u sebi ako želiš duhovni napredak.
Ako ti se to ne sviđa niko te ne tera da tome težis. Svako sam treba da bira svoj put.
Nisam mislio da naredjujes nego da kazes covek treba ovo, njegov cilj je ono, ne bi smeo da radi ovo ono, ne shvatajuci pritom da je duhovno - sve sto covek vidi, kaze i uradi, nista ne postoji bez duha/reci, i duh je taj koji
tera coveka da radi ovo ili ono.
Mi smo taoci naseg tela kakvi god da smo i ljudi su jednako umirali bez obzira na kakvocu, tako da je iracionalno uzdizati jedan nacin zivota a drugi ponizavati. Svi ljudi moraju da rade to sto rade, da nisu morali ne bi to uradili, tako da tu nema nikakvog "biranja", niko nije birao da bude to sto jeste i da radi to sto radi posto ga bas to cini onim sto jeste.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Da li je masturbacija greh?
Нисам пратио тему па не знам да ли је неко већ рекао оно што ћу да кажем, али није лоше ни да се понови.

Значи, полни органи су намењени за стварање потомства и за избацивање мокраће. Свака друга употреба тих органа је штетна, јер за последицу има слабљење човека! То су неки људи увидели и назвали грехом и блудом ту штетну употребу.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Значи, полни органи су намењени за стварање потомства и за избацивање мокраће.

A otkud ti znas za sta su namenjeni?  Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2010, 18:30:32 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 21:50:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.116 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.