Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:24:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je masturbacija greh?  (Pročitano 138144 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Cilj duhovnih učenja je da čovek ovlada, kontroliše svoje nagone. Da ne bude rob tela već da se izdigne iznad životinjskog carstva, odnosno da oslobodi duh i tako ostvari pun potencijal.
Dakle, cilj je da čovek ne postane zavisan od sexa, preteranog uživanja u hrani, piću i svemu ostalom što ga odvraća od duhovne svere života. U suprotnom čovek ne bi bio bolji od životinje.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Ako jeste goreću u paklu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

zovite me na sarme .)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 15
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
SonyEricsson T110
au kako ste ubli lika u pojam, au ljudi, prosto ste dali previse informacija.....a sada cu jbg morati i ja da vam se prikljucim...

greh mu dodje - sve ono sto te odvraca od tvoje sopstvene prirode i onemogucava ti da udjes u raj, s tim sto treba imati na umu da su - cudni putevi gospodnji tj. da svako od nas ulazi  "tamo" na svoj nacin, e a onda kada se priblizis raju , svi nacini pocinju da se polako spajaju u jedan put - tacku , kada se spoje - USAO SI .

e sada ono sto vecina ljudi ne zna, a to je da je raj daleko opasnije i smrtonosnije mesto nego pakao, posto zahetva oslobodjenje od mnogih starhova , pa i od straha od smrti....

e dakle , sve sto te sprecava da se oslobodis svojih strahova - po meni je greh , sto za civilizovanog coveka(tj. onog koji zivi u ljudskoj - drustvenoj zajednici) cini oko 85% gresnikom , jbg da zivis na selu , bilo bi manje,  ali dobro sad... Smiley
______________________________ ________________________

ako  ja ne mogu da se uzdrzim od toga , onda cu da izvadim budalu i izrdkacu....posle kada mi telo omlitavi, provalim da se stavari i nisu mnogo promenule , tj. ostajem isto djubre , samo sto mi se malo vise spava

ajde ovako - drkanjem se izbacuju spermatozoidi , koji su neophodni za produzetak vrste; tako da ako ja njih izbacim , to se moze smatrati iz nekog mmmmmmmmmmm ..... bioloshko-socijalnog ugla - rasejanoscu/neodgovornoscu za sopstvena dela, iz individualno-bioloskog ugla - spermatozoidi prave tesosteron , tako da izbacivanjem istih ja slabim moje telo,(nevezano za ono dodatno lucenje nekih hormona koji nam umrtvljuju telo), tj. bivam manje izdrzljiviji ,
iz emotivno(egocentricnog)-seksualnog ugla, pa iz tog ugla - ja sam muski svinja, koja posmatra zene objektivno,tj. samo kao predmete za zadovoljavanje niskih potreba, tako da vezano za onaj osecaj nakon samog cina ,koji pomenuh pre - lose mi je -> LOS SAM , zato sto ne mogu da se dublje/subjektivnije vezem za zenu ili devojku, vec samo .... eto tako....kurvinski.....

e religiozni ugalo  verovatno obuhvata sve ove uglove u jedan mnogougao  Smile

nen sala sala, ovaj nallazenjem srodnih tacaka - povezivanjem , se dolazi do odovora - zasto se ovo determinise kao greh,

mada znaj da ako se ti "dignes" na neki visi nivo svesti, postoji ogromna mogucnost da ces veoma dobro upznati svoje potrebe (smanjices ih) i svoje telo (moci ces da samoregulises svoj metabolizam), tako ako se to desi - opet postoji velika mogucnost da nece biti potrebe da se tako zadovoljavas, zato sto ce tvoji srecni mali spermici raditi punom parom i da ces ti imati konstantan dotok testosterona u krv ,  sto je po meni mnogo bolje nego jednokretno drkanje , misim u oba slucaja ce neki nagon dolaziti od muda , samo u ovom drugom slucaju - se uopste nece gasiti, a posto ti neces imati bilo kakve gresne misli na tim gornjim nivoima svesti - bices bezgresan

tako da ljudi - ako ste dole -> drkajte
                 - ako ste gore <-> nema potrebe , ionako ce vam biti sve do jaja .)

« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 19:51:45 od jukensha »
IP sačuvana
social share
edit by chelavi1: Postavljanje linkova u potpisima clanova nije dozvoljeno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa sada ako covek nema partnera rizikuje rak prostate ako ne masturbira, dokazano je
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia Luvmya 520
Cilj duhovnih učenja je da čovek ovlada, kontroliše svoje nagone. Da ne bude rob tela već da se izdigne iznad životinjskog carstva, odnosno da oslobodi duh i tako ostvari pun potencijal.
Dakle, cilj je da čovek ne postane zavisan od sexa, preteranog uživanja u hrani, piću i svemu ostalom što ga odvraća od duhovne svere života. U suprotnom čovek ne bi bio bolji od životinje.
Ma nemoj, a ko si ti da drugima govoris sta da rade ili sta da ne rade ?
Do sada smo bili svedoci cinjenice da je grob omastio svaki covek bez obzira u kakve bajke je verovao ili kakvim zivotom je ziveo.
Sta je za tebe "duhovna sfera zivota" ? Odlazak u crkvu ?
Da li su zivotinje poznate po masturbiranju ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pa covek je eto naucio svinju da jede preko mere, dok je svinja bila u prirodi, jela je po potrebi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
e a onda kada se priblizis raju , svi nacini pocinju da se polako spajaju u jedan put - tacku , kada se spoje - USAO SI .

Ovo je stvarno slikovito ... i sta kazes, koliko puta si do sad usao u Raj?  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
U suprotnom čovek ne bi bio bolji od životinje.

a po cemu je to covek bolji od zivotinje?

« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 21:44:13 od markoi93 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
YU, ne govorim nikom ništa, daleko bilo, već sam sumirao težnje duhovnih učenja u vezi oslobađanja od materijalnog, što je jasno iz prve rečenice posta koji si citirao.

Jednom rečju savladaj životinju u sebi ako želiš duhovni napredak.
Ako ti se to ne sviđa niko te ne tera da tome težis. Svako sam treba da bira svoj put.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
YU, ne govorim nikom ništa, daleko bilo, već sam sumirao težnje duhovnih učenja u vezi oslobađanja od materijalnog

Pa sada, ja se drzim materijalnog, inace bih bio socijalni slucaj  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:24:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.