Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:39:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19328 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Ljudi, taj se sveti rat uveliko vodi.
Njihov najveci problem, sto ih dovodi do ludila su savremene komunikacije.
Zamisli kako drzi svog kucnog ljubimca, prelepu arapkinju, turkinju koja gleda satelitsku i vidi Sheron Stoun kako izbaci jedan silikon i obrne milione.
Pa one se bore za emancipaciju do besvesti. I oni imaju interni problem, koji svaljuju na danasnju civilizaciju.
Kad turkinja, arapkinja hoce da pokaze da ima lepse sise i dupe od onih falsifikata, da se sve na njoj trese, pa balije pobenave.
Evo ti samoubice, kriva zapadna civilizacija sto i njegova zena hoce da pokaze bulju svetu. A do sada lepo, samo on gleda i krese!
Sto je ne salje da radi, pa tako im samo pola nacije radi pa imaju upola manje od civilizovanog sveta.
Ista prica drugo odstojanje. Nama politicari: kriva CIA, Vatikan, njima hodze kazu: krive sadasnje civilizacije sto bi njegova hanuma htela malo i tudju karu.
Smejte se ali to je istina. Smile

Kako dobro poređenje... u stvari ti si u pravu!!! Amerikanci uopšte nisu imali uticaja u ratu na prostorima bivše SFRJ, ni oni ni bilo ko sa strane... A umešali su se kad su videli šta rade Srbi koljači... Na Kosovu isto...

Citat
Ala tebi kroz glavu "pici" promaja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223
A avione voze bolje nego kola. :mrgreen:To je trend kod muslimanske omladine,napunili dzepove,nisu više gladni,pa su sad besni.
A kako misliš ući ćemo puzeći ili uspravno,i čemu je razlika,a osnovni problem je standard a ne dali ćemo da puzimo.Oni se boje da im 100000 ljudi ne dođe da radi kod njih.A da bi putovali,ne treba da budemo član,već samo na beloj listi.

ti bosnjaci ili kak ih vi nazivate muslimanima su izduvali ak mogu bit malo ostar. dobijali su kune, evre i dolare i sta sve ne iz sveta, al samo pravili one dzamije gde se hoza dere svakog jutra. iz vaše republike srpske koja  nije dobila ni crvljivog pezeta, izgradil papci privredu i ekonomiju imaju struje  i sve sto treba. sad eu duznosnici rezoniraju... el smo mi mulci da stipendiramo bedake bosnjake a oni troše solde a ovi ni iz cega stvorili drzavu. mnogi decki iz kroacije, slovenije i italije vrsljaju po banjaluckoj berzi jer se tamo desavaju takvi igrokazi da ako tak nastave srbija ima da bude siromasnija od njih.

rista diletant, ti nis onaj jalnjuski diletant sa hr. foruma zbog kog su me banirali kad sam im objasanjaval kak su bedastu nacionalnu politiku sa hdzom pravili?
Ja nikada nisam učestvovao ni u jednom drugom forumu sem ovoga,izvini,ali ja tebe pola ne razumem šta si
napisao.

rista, ne brini ja sam tebe tak dobro skapiral.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
A avione voze bolje nego kola. :mrgreen:To je trend kod muslimanske omladine,napunili dzepove,nisu više gladni,pa su sad besni.
A kako misliš ući ćemo puzeći ili uspravno,i čemu je razlika,a osnovni problem je standard a ne dali ćemo da puzimo.Oni se boje da im 100000 ljudi ne dođe da radi kod njih.A da bi putovali,ne treba da budemo član,već samo na beloj listi.

ti bosnjaci ili kak ih vi nazivate muslimanima su izduvali ak mogu bit malo ostar. dobijali su kune, evre i dolare i sta sve ne iz sveta, al samo pravili one dzamije gde se hoza dere svakog jutra. iz vaše republike srpske koja  nije dobila ni crvljivog pezeta, izgradil papci privredu i ekonomiju imaju struje  i sve sto treba. sad eu duznosnici rezoniraju... el smo mi mulci da stipendiramo bedake bosnjake a oni troše solde a ovi ni iz cega stvorili drzavu. mnogi decki iz kroacije, slovenije i italije vrsljaju po banjaluckoj berzi jer se tamo desavaju takvi igrokazi da ako tak nastave srbija ima da bude siromasnija od njih.

rista diletant, ti nis onaj jalnjuski diletant sa hr. foruma zbog kog su me banirali kad sam im objasanjaval kak su bedastu nacionalnu politiku sa hdzom pravili?
Ja nikada nisam učestvovao ni u jednom drugom forumu sem ovoga,izvini,ali ja tebe pola ne razumem šta si
napisao.

Istripovao si se,šta ti je to rista,koji je to jezik,pogledaj pravila foruma,u tekstu si dosta nejasan
šta si hteo da kažeš.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ala tebi kroz glavu "pici" promaja!

Kome meni?!?

Pa razmisli malo nitsok, zar nije tako... To da je učestvovala CIA je sve velika teorija zavere... Pogledaj samo unazad par godina i videćeš kakvi su Amerikanci prema nama... ja ne znam šta bismo radili da nije njih...

Zamisli da nije bilo spasonosnog bomardovanja 1999... mislim jeste bilo oko 2-2.500 hiljade poginulih, i preko 5.000 ranjenih, i to jesu bili mahom žene i deca, i jesu nam srušeni mostovi i kuće i zgrade i druga infrastruktura, ali zamisli da nije bilo bombardovanja šta bi se desilo s nama... Razmisli malo nitsok! I jeste napravljena direktna šteta od 30 milijardi dolara, ali zamisli šta bi se desilo da nam Amerikanci nisu dali nekoliko miliona bespovratne pomoći...

I ti kritikuješ pravednost Amerikanaca? Koji su posle raspada SFRJ "zamrzli" račune sa više milijardi dolara... Nama ne treba taj novac nitsok, šta će građanima Srbije novac koji je neko pljačkao... nećemo mi te pare... to treba da koriste pošteni Amerikanci, jer su oni jedini narod sa istančanim osećajem za pravdu na ovom svetu...

I kakvo bi jednoumlje vladalo ovde da nije razumnog i istinitog glasa Čede Jovanovića, istinskog borca za pravdu!!! Amerikanci ne ulažu slučajno novac u njega i njegovu stranku, već zato što prepoznaju slične, prave vrednosti kojima svi treba da težimo!!!

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223

napisao.

Istripovao si se,šta ti je to rista,koji je to jezik,pogledaj pravila foruma,u tekstu si dosta nejasan
šta si hteo da kažeš.

a cuj stari ak me ne razmeš ne  moras me citirat. vis ja ovde samo razmem ob plus grupaciju koja govori o srbijanskoj politici istom sprehom ko ovi u hrvatskom saboru. kak da sam izasel na ulicu, sel u kafe na kavicu, kupil vecernjak i vidim sta se pise o srbiji. zato ih stari i kontam kak su bedasti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Izvini Dulisa istripovao sam, nisam pazljivo citao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1577
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
izmedju ostalog jeste, mada mu ja ne bih pridao neki poseban znacaj
laznih revolucionara je uvek bilo u svakom drustvu, istorija je pokazala da kod nas imaju dosta uspeha
nas narod ima kratku pamet i slabo je obrazovan, a to su kljucni razlozi za uspeh raznih seselja, ceda ..i da ne idem dalje u proslost
naravno uspeh bi izostao bez podrske raznoraznih "milosrdnih andjela"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
izmedju ostalog jeste, mada mu ja ne bih pridao neki poseban znacaj
laznih revolucionara je uvek bilo u svakom drustvu, istorija je pokazala da kod nas imaju dosta uspeha
nas narod ima kratku pamet i slabo je obrazovan, a to su kljucni razlozi za uspeh raznih seselja, ceda ..i da ne idem dalje u proslost
naravno uspeh bi izostao bez podrske raznoraznih "milosrdnih andjela"
Pa svakako da si u pravu.
Ali moras nesto i znati. Uzmi kako je Sloba napravio opozicionara po svojoj meri, Seselja.
I to je palilo 10-ak godina.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa svakako da si u pravu.
Ali moras nesto i znati. Uzmi kako je Sloba napravio opozicionara po svojoj meri, Seselja.
I to je palilo 10-ak godina.

Evo dokazuješ čoveku da imaš kratku pamet... Radikali nisu bili posebno jaki do '98... Tad su bili najjači, a to se desilo 2 godine nakon što su DS i SPO uzeli vlast na lokalnom nivou u većim gradovima Srbije... pa ti vidi...
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
simbol umiranja Srbije je Srbija
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 19:39:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.