Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:01:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19487 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ovaj sud, u kome su 12 eminentnih strucnjaka prava u sustini doneli presudu u nasu korist, trazi nam da osudimo konkretan zlocin.

Odluka suda nije "pravno obavezujuća"... govori se o moralnoj odgovornosti... Toliko o "kvalifikaciji"... Ali svejedno, deklaracija nudi više nego što je Sud tražio.

Nema više uopšte razgovora o kompetentnosti glavnog junaka tvog stripa. Ende station.
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Presuda nije obavezujuća ali dešavanja jesu obavezujuća. Ako ti misliš da je dovoljno to što imamo presudu koja "nije obavezujuća" onda je to tužno. Naša deca i deca iz Bosne treba sutra da zajedno grade budućnost balkana i ne treba da im u nasleđe ostvimo presude već moralna dela.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Presuda nije obavezujuća ali dešavanja jesu obavezujuća. Ako ti misliš da je dovoljno to što imamo presudu koja "nije obavezujuća" onda je to tužno. Naša deca i deca iz Bosne treba sutra da zajedno grade budućnost balkana i ne treba da im u nasleđe ostvimo presude već moralna dela.

A deca iz Bosne su više nego spremna... Što se i videlo nakon proglašenja presude...
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 15:32:20 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Moja deca sa muslimanima neće graditi nikakvu zajedničku bidućnost balkana,garantujem.
Svako neka gradi svoju,ali zajedničku nikako.To zajedništvo nas je skupo koštalo.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hoće hteo ti to ili ne. Tebi niko ne zabranjuje da se zatvoriš u svoj tor, ali naša deca će valjda biti pmetnija od nas. Danas granice više ne postojeLjudi od Portugala do Rusije putuju samo sa vozačkom dozvolom, a ti mi pričaš o nekom zajedništvu koje nas je "skupo koštalo". Sutra ćemo i mi i Bošnjaci biti građani EU i radićemo na tome da Balkan bude prepoznat kao što je danas Skandinavija, po pozitivnim vrednostima.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Hoće hteo ti to ili ne. Tebi niko ne zabranjuje da se zatvoriš u svoj tor, ali naša deca će valjda biti pmetnija od nas. Danas granice više ne postojeLjudi od Portugala do Rusije putuju samo sa vozačkom dozvolom, a ti mi pričaš o nekom zajedništvu koje nas je "skupo koštalo". Sutra ćemo i mi i Bošnjaci biti građani EU i radićemo na tome da Balkan bude prepoznat kao što je danas Skandinavija, po pozitivnim vrednostima.

Moja deca sa muslimanima možda hoće, ali sa LDP-ovcima sigurno neće...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne, deca će ti biti LDPovci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ne, deca će ti biti LDPovci. Smile

Neće, ne planiram skoro, što znači neće ni imati priliku...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Prvo koji nece ni sa kime su muslimani. Ali to ne znaci da ne zive u Engleskoj i Evropi. Ima svoj tor, a tamo drzi zenu za kucnog ljubimca, cerku zabradjenu itd. Sta to druge boli? On radi svoj posao, zaradjuje za svoju porodicu i tu je kraj price. Ne diraj ga, ne dira te i zavrseno.
A to da novi svetski poredak ce prodreti i kod nas, to nema dileme. Srbija u Evropi ili van nje ce totalno drugacije izgledati za desetak godina.
Tacno kako je rekao Prokic: Srbija ce biti demokratska sa ili bez Srba u njoj.
Evo Kostunjavi je probao Milosevicev recept: dogadjanje naroda, silazak na vasare, tapsanje silikonima i ne pali vise.
Dobio 16% a sada posle dogadjanja naroda, mislim da ni ne bi usao u parlament.
Milosevic, Tudjman, Kucan su iskoristili svoje vreme.Milo u penziji, Marovic u penziji.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
To si čitao iz brošure za ulazak u EU,a naše komšije se zavadiše oko par metata obale i par metara kopnene teritorije(neke njive),još je jedna zemlja članica EU,a druga kandidat.A mi naše granice da otvaramo,pa zar jedna od
skandinavskih zemalja uopšte nije u EU.
A ja ne mislim da se zatvatamo u svoj "tor"(mada ja ne živim u toru,ne znam za tebe),već da svako ima svoj put,
A mi smo u Evopi od kad postoji Evropa,pogledaj na karti,a i EU ćemo da uđemo za desetak godina,sa ili bez vaše deklaracije i to neće ništa izmeniti,ali ni to nije neka velika prednost.
A muslimani prave probleme i u toj nebeskoj i savršenoj EU,šta im tamo smeta,ljudi im daju sve a oni i dalje prave nerede.
Ako bude III svetski rat,njega će izazvati muslimani jer oni imaju teoriju da treba da ceo svet bude pokoran alahu.
I sa njima nema građenja zajedničke budućnosti.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 23:01:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.