Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:16:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19322 puta)
Zvezda u usponu

Patriotizam je utočište za šljam

Zodijak
Pol
Poruke 1252
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
A mi smo u Evopi od kad postoji Evropa,pogledaj na karti

Ti onda putuj po karti.

Citat
a i EU ćemo da uđemo za desetak godina,sa ili bez vaše deklaracije i to neće ništa izmeniti,ali ni to nije neka velika prednost.

Naravno, samo je pitanje da li ćemo ući na kolenima ili uspravno. Ako odbacimo prošlost i ogradimo se od zločina onda postajemo ravnopravni partner evrope koji će biti uvažavan, a ne kome će se bacati mrvice.

Citat
A muslimani prave probleme i u toj nebeskoj i savršenoj EU,šta im tamo smeta,ljudi im daju sve a oni i dalje prave nerede.
Ako bude III svetski rat,njega će izazvati muslimani jer oni imaju teoriju da treba da ceo svet bude pokoran alahu.
I sa njima nema građenja zajedničke budućnosti.

Prave muslimanski ekstremisti, baš kao što su na balkanu pravili i srpski ekstremisti.
Većina muslimana je uklopljena u sistem i ne treba gajiti predradude tvog tipa.
IP sačuvana
social share
Margaret Mead : Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Evropski muslimanski spavaci samo cekaju ,push the button.
Imamo ih i u nasoj zemlji.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223
Citat
A mi smo u Evopi od kad postoji Evropa,pogledaj na karti

Ti onda putuj po karti.

Citat
a i EU ćemo da uđemo za desetak godina,sa ili bez vaše deklaracije i to neće ništa izmeniti,ali ni to nije neka velika prednost.

Naravno, samo je pitanje da li ćemo ući na kolenima ili uspravno. Ako odbacimo prošlost i ogradimo se od zločina onda postajemo ravnopravni partner evrope koji će biti uvažavan, a ne kome će se bacati mrvice.

Citat
A muslimani prave probleme i u toj nebeskoj i savršenoj EU,šta im tamo smeta,ljudi im daju sve a oni i dalje prave nerede.
Ako bude III svetski rat,njega će izazvati muslimani jer oni imaju teoriju da treba da ceo svet bude pokoran alahu.
I sa njima nema građenja zajedničke budućnosti.

Prave muslimanski ekstremisti, baš kao što su na balkanu pravili i srpski ekstremisti.
Većina muslimana je uklopljena u sistem i ne treba gajiti predradude tvog tipa.

aaa, naucil sam zastopat citat. kinfa rufus  kak mogu stavit valjajuće smajlije na ovaj vaš igrokaz slova?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
Ti onda putuj po karti.

Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
A avione voze bolje nego kola. :mrgreen:To je trend kod muslimanske omladine,napunili dzepove,nisu više gladni,pa su sad besni.
A kako misliš ući ćemo puzeći ili uspravno,i čemu je razlika,a osnovni problem je standard a ne dali ćemo da puzimo.Oni se boje da im 100000 ljudi ne dođe da radi kod njih.A da bi putovali,ne treba da budemo član,već samo na beloj listi.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 16:06:10 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ljudi, taj se sveti rat uveliko vodi.
Njihov najveci problem, sto ih dovodi do ludila su savremene komunikacije.
Zamisli kako drzi svog kucnog ljubimca, prelepu arapkinju, turkinju koja gleda satelitsku i vidi Sheron Stoun kako izbaci jedan silikon i obrne milione.
Pa one se bore za emancipaciju do besvesti. I oni imaju interni problem, koji svaljuju na danasnju civilizaciju.
Kad turkinja, arapkinja hoce da pokaze da ima lepse sise i dupe od onih falsifikata, da se sve na njoj trese, pa balije pobenave.
Evo ti samoubice, kriva zapadna civilizacija sto i njegova zena hoce da pokaze bulju svetu. A do sada lepo, samo on gleda i krese!
Sto je ne salje da radi, pa tako im samo pola nacije radi pa imaju upola manje od civilizovanog sveta.
Ista prica drugo odstojanje. Nama politicari: kriva CIA, Vatikan, njima hodze kazu: krive sadasnje civilizacije sto bi njegova hanuma htela malo i tudju karu.
Smejte se ali to je istina. Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 749
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20070223
A avione voze bolje nego kola. :mrgreen:To je trend kod muslimanske omladine,napunili dzepove,nisu više gladni,pa su sad besni.
A kako misliš ući ćemo puzeći ili uspravno,i čemu je razlika,a osnovni problem je standard a ne dali ćemo da puzimo.Oni se boje da im 100000 ljudi ne dođe da radi kod njih.A da bi putovali,ne treba da budemo član,već samo na beloj listi.

ti bosnjaci ili kak ih vi nazivate muslimanima su izduvali ak mogu bit malo ostar. dobijali su kune, evre i dolare i sta sve ne iz sveta, al samo pravili one dzamije gde se hoza dere svakog jutra. iz vaše republike srpske koja  nije dobila ni crvljivog pezeta, izgradil papci privredu i ekonomiju imaju struje  i sve sto treba. sad eu duznosnici rezoniraju... el smo mi mulci da stipendiramo bedake bosnjake a oni troše solde a ovi ni iz cega stvorili drzavu. mnogi decki iz kroacije, slovenije i italije vrsljaju po banjaluckoj berzi jer se tamo desavaju takvi igrokazi da ako tak nastave srbija ima da bude siromasnija od njih.

rista diletant, ti nis onaj jalnjuski diletant sa hr. foruma zbog kog su me banirali kad sam im objasanjaval kak su bedastu nacionalnu politiku sa hdzom pravili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ljudi, taj se sveti rat uveliko vodi.
Njihov najveci problem, sto ih dovodi do ludila su savremene komunikacije.
Zamisli kako drzi svog kucnog ljubimca, prelepu arapkinju, turkinju koja gleda satelitsku i vidi Sheron Stoun kako izbaci jedan silikon i obrne milione.
Pa one se bore za emancipaciju do besvesti. I oni imaju interni problem, koji svaljuju na danasnju civilizaciju.
Kad turkinja, arapkinja hoce da pokaze da ima lepse sise i dupe od onih falsifikata, da se sve na njoj trese, pa balije pobenave.
Evo ti samoubice, kriva zapadna civilizacija sto i njegova zena hoce da pokaze bulju svetu. A do sada lepo, samo on gleda i krese!
Sto je ne salje da radi, pa tako im samo pola nacije radi pa imaju upola manje od civilizovanog sveta.
Ista prica drugo odstojanje. Nama politicari: kriva CIA, Vatikan, njima hodze kazu: krive sadasnje civilizacije sto bi njegova hanuma htela malo i tudju karu.
Smejte se ali to je istina. Smile

Kako dobro poređenje... u stvari ti si u pravu!!! Amerikanci uopšte nisu imali uticaja u ratu na prostorima bivše SFRJ, ni oni ni bilo ko sa strane... A umešali su se kad su videli šta rade Srbi koljači... Na Kosovu isto...

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
U Srbiji je nezaposleno(dakle bez uslova za samostalnu egzistenciju,formiranje ili odrzavanje porodice) oko 1 000 000 ljudi.Posle politickih promena od 2000-te,koje neki nazivaju demokratskim,pa do danas oko 600 000 ljudi je izgubilo posao.
Ne bih rekao da je pocelo odumiranje(mada se moze i tako reci),ali se u svakom slucaju desila enormna dekadencija drustva(pa cak i u odnosu na ono ratno stanje u kojem smo se nalazili) i to u svakom pogledu.Pre svega na materijalnom,ali i na duhovnom nivou paralelno sa ovim prvim.Zasto sam naveo duhovni kao jedan od dva najbitnija aspekta drustvenog zivota?Pa,zato sto se na tom nivou kreira ono sto popularno nazivamo "sistem vrednosti".Taj sistem vrednosti,koji je opste prihvacen,obrazuje citave sisteme na kojem se drustvo zasniva(ekonomija/privreda,pravni poredak,sistem obrazovanja,itd.).A,da li ti sistemi odgovaraju nasem drustvu kao napredni,humani i oni koji podsticu razvoj porodice kao nukleusa svakog pa i naseg drustva?Ja bih rekao da ne.

E,sad da li je za sve ovo odgovoran Ceda Jovanovic i njegova mala druzina?Pa,sigurno snosi neku odgovornost,ali samo delimicno.On je,ipak,sraf u masini koja melje...Ali,kojoj ima kraja,naravno. Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 17:01:59 od gupman »
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo

ti bosnjaci ili kak ih vi nazivate muslimanima su izduvali ak mogu bit malo ostar. dobijali su kune, evre i dolare i sta sve ne iz sveta, al samo pravili one dzamije gde se hoza dere svakog jutra. iz vaše republike srpske koja  nije dobila ni crvljivog pezeta, izgradil papci privredu i ekonomiju imaju struje  i sve sto treba. sad eu duznosnici rezoniraju... el smo mi mulci da stipendiramo bedake bosnjake a oni troše solde a ovi ni iz cega stvorili drzavu. mnogi decki iz kroacije, slovenije i italije vrsljaju po banjaluckoj berzi jer se tamo desavaju takvi igrokazi da ako tak nastave srbija ima da bude siromasnija od njih.

rista diletant, ti nis onaj jalnjuski diletant sa hr. foruma zbog kog su me banirali kad sam im objasanjaval kak su bedastu nacionalnu politiku sa hdzom pravili?
Ja nikada nisam učestvovao ni u jednom drugom forumu sem ovoga,izvini,ali ja tebe pola ne razumem šta si
napisao.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 17:16:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.