Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:11:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19274 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
A sto bi sa LDP bilo odumiranje?
Pa do sada smo se skracivali, ginuli, odumirali ekonomski.
Isti politicari 16 godina, bez obzira ko je na vlasti, hrane se jedni drugima.
I sada dolazi LDP, kaze dosta lazi Smile Smile Smile
Hajmo da menjamo. Od nas zavisi.
Pa jeste, nisu u pravu, sto bi od nas zavisilo? Kada moze da zavisi od Tome, Kostunjavog, Dinkica, Velje, Vuka.
Dokazani neposobnjakovici, sa vec poznatim arsenalom parola, koji od odbrane zemlje, nemaju vremena da misle o ljudima.
Hoce da menjaju politiku koja glasi: Ljudi nek jedu g*na, mi branimo zemlju.
Sedamnaest godina brane, a zemlja sve kraca, sve manja, sve tuznija.
Treba sve od njih da zavisi dok je ne bude uopste. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
A sto bi sa LDP bilo odumiranje?
Pa do sada smo se skracivali, ginuli, odumirali ekonomski.
Isti politicari 16 godina, bez obzira ko je na vlasti, hrane se jedni drugima.
I sada dolazi LDP, kaze dosta lazi Smile Smile Smile
Hajmo da menjamo. Od nas zavisi.
Pa jeste, nisu u pravu, sto bi od nas zavisilo? Kada moze da zavisi od Tome, Kostunjavog, Dinkica, Velje, Vuka.
Dokazani neposobnjakovici, sa vec poznatim arsenalom parola, koji od odbrane zemlje, nemaju vremena da misle o ljudima.
Hoce da menjaju politiku koja glasi: Ljudi nek jedu g*na, mi branimo zemlju.
Sedamnaest godina brane, a zemlja sve kraca, sve manja, sve tuznija.

IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Citat

Jos gore je da zavisi od Cede narkomana i ostale pedofilicke bande koja se krije u LDP-u.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Eto shkorpione. posle narkomana, izdajnika, siptarskih lobista, cigana, izdajnika, pedera, ustasa, jevreja... pedofilstvo je nova stvar.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7
Eto shkorpione. posle narkomana, izdajnika, siptarskih lobista, cigana, izdajnika, pedera, ustasa, jevreja... pedofilstvo je nova stvar.

Pa jel onaj bradonja u LDP-u?  Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
od nas 25 (koliko nas je u LDP) ja i jos jedan imamo brade...

koji bre bradonja?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Bagzi pa tebi i brada počela da raste?!?  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Pa na to treba da naviknete. Bice silovanja i ostalih kvalifikacija.
Pre 10-ak godina na Mirijevskoj pijaci, pred izbore 1998-e, saputalo se kako Vesna organizuje grupni seks i orgije.
Ona je u to vreme imala 59 godina.
Sestra joj je imala tumor na mozgu, pa Stanislavi nisu odobravali sredstva za lecenje. Nikom nista sto je bila poznatija od sestre Vesne.
Izdajnistvo je normalna kvalifikacija. To su sve ljudi koji poticu iz sredina gde je patriotizam zanimanje, samoupravljanje ideal, rad i trud kapitalisticka kategorija. Tito i armija su zamenjeni laznim nacionalnim osecanjima, u kojima je mrznja prema drugima profesija.
Na njihovu nesrecu, sve nas vise ima koji necemo da 'palimo za ameriku', vec hocemo da sredimo svoju zemlju i svoj zivotni prostor.
Nisu samo Cedini tu u pitanju, ima i puno drugih. Cak i vise nego sto mislis. Ti su ljudi do sada samo gledali svoja posla, a sada vec vide sta im smeta, pa ce polaako to i da kazu. Samo napred. Uspeh zagarantovan. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Pa na to treba da naviknete. Bice silovanja i ostalih kvalifikacija.
Pre 10-ak godina na Mirijevskoj pijaci, pred izbore 1998-e, saputalo se kako Vesna organizuje grupni seks i orgije.
Ona je u to vreme imala 59 godina.
Sestra joj je imala tumor na mozgu, pa Stanislavi nisu odobravali sredstva za lecenje. Nikom nista sto je bila poznatija od sestre Vesne.
Izdajnistvo je normalna kvalifikacija. To su sve ljudi koji poticu iz sredina gde je patriotizam zanimanje, samoupravljanje ideal, rad i trud kapitalisticka kategorija. Tito i armija su zamenjeni laznim nacionalnim osecanjima, u kojima je mrznja prema drugima profesija.
Na njihovu nesrecu, sve nas vise ima koji necemo da 'palimo za ameriku', vec hocemo da sredimo svoju zemlju i svoj zivotni prostor.
Nisu samo Cedini tu u pitanju, ima i puno drugih. Cak i vise nego sto mislis. Ti su ljudi do sada samo gledali svoja posla, a sada vec vide sta im smeta, pa ce polaako to i da kazu. Samo napred. Uspeh zagarantovan. Smile

Ali vidiš šta meni smeta... Čeda mnogo priča o tome šta, ali nikad ne kaže kako...

Čak i da poverujem da ti stvarno misliš dobro građanima svoje zemlje i da oni koji finansiraju Čedu to rade iz plemenitih pobuda, ajde objasni mi onda makar to u šta veruješ... dakle, kako???

Jer ovo i što sad radi kao opozicija (pomenuta deklaracija) je više nego problematično... zamislite da je tek na vlasti?!?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@dulisha
Ja se ne upustam u diskusiju oko Srebrenice, jer ovde na forumu nemas sa kim da o tome razgovaras.
Prvo sto ljudi ne znaju sta je Medjunarodni sud pravde u Hagu. Oni to brkaju sa sudom cije je osnivanje aminovao Milosevic i Tudjman.
To nije ni izdaleka isto, samo je grad isti.
Cuju ljudi Hag, digne im se kosa na glavi i daj udri kontre.

Ovaj sud je su osnovale UN, radi resavanja takvih sporova.
Odluke suda su obavezujuce. Mi smo suosnivaci UN.
Mi mozemo ili da priznamo ili da trazimo da se sud izuzme iz kompetentnosti. Ali na vreme.
Ovaj sud, u kome su 12 eminentnih strucnjaka prava u sustini doneli presudu u nasu korist, trazi nam da osudimo konkretan zlocin.
I to za nesprecavanje. Najlaksa moguca kvalifikacija. Jednostavno recite:' Zalimo, Izvinajvamo se".
Najgori, sve sto je nadublje i najcrnje u srpskoj dusi, i to nepotrebno ritanje idiota moze samo da kaze: E necemo tako. J*cemo vam majku! A Bratunac?
Pa Kravica, Bratunac niko se nije zalio. Zalili su se muslimani za sve a dobili samo Srebrenicu.
Umesto da urade to i kada se sve ispuni, onda da dignemo glave i pitamo: A gde ste vi cvecke? Sta vi radite? Koliko ste mudzahedina doveli da vam kresu hanume i kolju Srbe? I to konkretni podaci.
Ali sa kim? Sa Tomom i Ivicom? Oni zele politicke poene. Oni hoce da prkose Tadicu i Cedi. Boli njih dupe za srpske zrtve. Njima daj vlast i prodavanje idiotima laznog patriotizma.
Eto to je nas stav. Oni nama uslugu, mi njima pljuvanje u lice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 23:11:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.