Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:32:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je LDP simptom umiranja Srbije ...?  (Pročitano 19252 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Kao niko ne vuče belo,sem Čede...Kakvo licemerje... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
ali sama akcija i zlocini koji su tad cinjeni su problem tadasnjeg i sadasnjeg drzavnog rukovodstva Hrvatske.
Pa o tome treba da razmišljate,kako to da vojska HR uđe na teritoriju druge zemlje i tamo napravi haos,
i protera civilno stanovništvo,oni su otvoreno učestvovali u genocidu,a ovde ste zapeli za Srebrenicu.
Ja razumem da se borite za istinu,ali sve okolne zemlje koje su učestvovale u ratovima su pravile genocide i
svoje ljude čuvaju ko oči u glavi,samo kod nas se u Srbiji nađu dušebrižnici koji će nama običnim smrtnicima da otvore oči.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Citat
kako to da vojska HR uđe na teritoriju druge zemlje i tamo napravi haos,
i protera civilno stanovništvo,oni su otvoreno učestvovali u genocidu,a ovde ste zapeli za Srebrenicu.

ovo "prerasta" u temu za SNF

prvo, nije druga zemlja, vec njihova, iako je Srbima tamo bilo ponudjena siroka autonomija.

ja zivim u Srbiji i najvise me zanimaju oni zlocini za koje su odgovorni rezimi Srbije.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Citat
kako to da vojska HR uđe na teritoriju druge zemlje i tamo napravi haos,

prvo, nije druga zemlja, vec njihova, iako je Srbima tamo bilo ponudjena siroka autonomija.

ja zivim u Srbiji i najvise me zanimaju oni zlocini za koje su odgovorni rezimi Srbije.
Prvo,oni su ušli na teritoriju BiH a to nije njihova zemlja.
Drugo lepo je to što te zanimaju naši zločini,a da li te zanimaju naše žrtve,ako te one ne zanimaju,
treba malo i o tome da misliš,nemoj to da ostavljaš drugima da misle,jer ostali narodi svoje zločine
pretvaraju u velike ratne pobede,tako da o našim žrtvama nema ko drugi da misli ako mi ne mislimo.
A o našim zločinima se bavi i Hag tako da LDP ne treba da doliva ulje na vatru.
Da li si video negde u Sarajevu ili Zagrebu,video stranku koja otvoreno pljuje po svom narodu,sem ovde i sem vas.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung 

Drugo lepo je to što te zanimaju naši zločini,a +

Citat

Ako su Grahovo, Glamoč, Mrkonjić Grad, Bihać i dr. u Hr onda sam ja avion  Smile . Ne opravdavam naše zločine, upravo suprotno ali vi samo "E moramo da se izvinimo dajmo im što hoće i idemo na zapad" i zbog toga vas mnogi ne vole iako u suštini nemate neke loše ideje  Smile ali previše savijate kičmu i to vam je glavni problem  Smile. Zašto mi da se izvinjavamo a drugi ko da nisu njihova posla a radili su iste stvari  Smile. Previše ste kontradiktorni  Smile. Umjesto da trubite kakvo je stanje ljudskih prava na Kosmetu i o tome šaljete dopise u EU vi udarate po radikalima i Koštunici koji su male bebe u odnosu na šiptare  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
komuno-nacionalizam je kada Sloba (komunjara) postane nacionalista.

"Bujica je jedan vetar što obara jabuke."  Smile

Ovo je iz "Olovka piše srcem"... nisam mogao 2 sata da se setim na šta me asocira Bagzijev post...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 178
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung S5230
LDP je jedina svetla tačka u Srbiji.
Treba nas sve izmiriti.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

grb srbije.png
(55.17 KB, 180x327)
grb hrvatske.png
(21.26 KB, 180x227)
grb bih.gif
(8.37 KB, 164x212)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Treba nas sve izmiriti.

Kaže se "namiriti"...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Treba nas sve izmiriti.
Da se izmirimo,pa da za 50 god.ponovo prolazimo kroz isti haos.hvala lepo.
Ako me jednom pređu,u redu,a ako me dvaput pređu na istu foru onda sam budala.
Zbog tih stvari nema ozbiljnijeg pomirenja niti će ga biti,svako na svoju stranu i sretan put.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
LDP: Ili Djelić ili novi izbori u koaliciji sa DS!

Paralelno sa razgovorima DSS i G17 Plus, u utorak su održani i razgovori Demokratske stranke (DS) i koalicije okupljene oko Liberalno-demokratske partije (LDP), čiji je lider Čedomir Jovanović izjavio da se se taj savez stranaka zalaže za to da novi premijer bude kandidat DS Božidar Djelić ili da se raspišu novi izbori na kojima bi LDP nastupila zajedno sa DS-om.

"Vojislav Koštunica nema pravo da uslovljava i traži mesto premijera jer je on gubitnik na izborima i zato insistiramo da DS da mandatara. Ili Djelić ili novi izbori na kojima smo spremni da nastupimo sa DS i drugima da bi pobedili politiku koju simbolizuje Koštunica", rekao je lider LDP Čedomir Jovanović posle sastanka sa predstanicima DS-a.

Jovanović je rekao da Djelić ima punu podršku koalicije LDP i da će ta koalicija podržati i manjinsku vladu DS-a, makar i bez učešća u njenom radu.

Zamenik predsednika DS-a Dušan Petrović ponovio je da Božidar Djelić treba da bude premijer i dodao da u dosadašnjim razgovorima nije dobio nijedan razlog da odustane od te ideje.

(Beta/MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:32:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.