Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:09:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li je covek bio na Mesecu?  (Pročitano 223573 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
pa sto sad neko ne ode na mesec sta spustili se jednom i to je to pre 40 godina mozda je i bilo skupo ali sad nije sigurno toliko nego jednostavno nisu nikad leteli pa neznaju sta ih gore ceka.
evo jos jenog dokaza da ameri nisu leteli sve do pada SSSR njihov bilans unistenih letelica kako pri samom poletanju tako i u zemljinoj orbiti i malo van nje je bila losa lanserska tehnologija,bilans se poboljso nabavkom ruske tehnologije.
sto se tice mocnih radara to je jedna obicna glupost radar ne moze da primi zrake u beztezinskom prostoru  zbog toga se i lansiraju sateliti oko zemlje u slucaju asteroida da modu rakenti sistemi da se pripreme i da dobiju kordinate,a dans se za to koriste balisticke rakete.

@stegonosa

u beztezinskom prostoru sve lebdi pa tako ce lebdeti i zraci iz radar jedini moguci zraci koj mogu da prodju kroz beztezinski prostor imaju brzinu svetlosti tojest to su sucevi zrci.
svaka sononda ce ti napraviti snimke koje obicnim spajenjem mozes da sklopis sa drugim delom snimka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Ziv i zdrav ti meni bio Radule.  Smile

Koji stav ? Na zalost, koliko god se o necemu govorilo, kako nije tacno, opet se tera po svome.
Prvo bi tadasnji SSSR to iskoristio u propagandne svrhe. A da ne pricamo koliko bi ih drugih zemalja u tome pratilo.
Drugo, toliko pominjani pojas radijacije, ali niko ne zeli da saslusa kada se kaze ... da je sa tim nivoom zracenja, jedva primetna posledica. Duzom izlozenoscu bi se dobila mucnina, ali se nema vremena za tako nesto. Jednostavno brod bi prosao za nekoliko sati. A to ne ostavlja dovoljno vremena za neki uticaj.
Zastava se pomera, ali se zaboravlja na isijavanje gasova iz motora i pomeranje koje sam astronaut cini tokom postavljanja.
Nema zvezda na snimku. Pa da se malo poznaje fotografija, ne bi se to pricalo. jednostavno, da bi se imao korektan snimak, pri odredjenom osvetlenju, blenda se mora zatvoriti. A zevezde nemaju dovoljnu sjajnost da bi onda bile zabelezene. Ukoliko bi blenda bila otvorena da registruje zvezde, sve ostalo bi bilo ""pregoreno".
Senke? A sta je sa difuznom svetloscu ? Onom odbijenom od povrsine. Ujedno to je i razlog sto i u senci modula nije sve totalno crno.

Da ne nastavljam na dalje, pricom o direktnom prenosu za Francusku, o zacudjenosti astronauta oko nekih stvari ... preko toga sto se oni koji oponiraju sletanje, vezuju za prvi let. A sta je sa ostalim letovima? Nije valjda da se i oni nisu desili ?

Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 02:44:03 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
šta pričaš bre ti ? mikro-talasi ne mogu da idu kroz vakuum ?! Gde si to našao, majke ti ? Pa ceo kosmos je prepun mikro-zrakova, iz svih pravaca, to je jedan od dokaza za veliki prasak. jer je infra-crveno zračenje vremenom izgubilo na talasnoj dužini i prešlo u mikro opseg. Informiši se malo bolje, ali ne na sajtovima o teorijama zavere.

Ziv i zdrav ti meni bio Radule.  Smile

Koji stav ? Na zalost, koliko god se o necemu govorilo, kako nije tacno, opet se tera po svome.
Prvo bi tadasnji SSSR to iskoristio u propagandne svrhe. A da ne pricamo koliko bi ih drugih zemalja u tome pratilo.
Drugo, toliko pominjani pojas radijacije, ali niko ne zeli da saslusa kada se kaze ... da je sa tim nivoom zracenja, jedva primetna posledica. Duzom izlozenoscu bi se dobila mucnina, ali se nema vremena za tako nesto. Jednostavno brod bi prosao za nekoliko sati. A to ne ostavlja dovoljno vremena za neki uticaj.
Zastava se pomera, ali se zaboravlja na isijavanje gasova iz motora i pomeranje koje sam astronaut cini tokom postavljanja.
Nema zvezda na snimku. Pa da se malo poznaje fotografija, ne bi se to pricalo. jednostavno, da bi se imao korektan snimak, pri odredjenom osvetlenju, blenda se mora zatvoriti. A zevezde nemaju dovoljnu sjajnost da bi onda bile zabelezene. Ukoliko bi blenda bila otvorena da registruje zvezde, sve ostalo bi bilo ""pregoreno".
Senke? A sta je sa difuznom svetloscu ? Onom odbijenom od povrsine. Ujedno to je i razlog sto i u senci modula nije sve totalno crno.

Da ne nastavljam na dalje, pricom o direktnom prenosu za Francusku, o zacudjenosti astronauta oko nekih stvari ... preko toga sto se oni koji oponiraju sletanje, vezuju za prvi let. A sta je sa ostalim letovima? Nije valjda da se i oni nisu desili ?

Smile
 Smile

i pročitaj šta pametan čovek piše, napisao bih i ja slično, ali me je mrzelo. Svaka čast čika Lajte !  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 02:44:11 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
Ma tolika je fama dignuta ... a zasto ? Samo sto je neko izneo neke zakljucke, a opet na osnovu cega ?

Pa samo taj "fatalan" Van Alenov pojas, je vec toliko izvikana stvar. Debljine je oko 800 km. Putanja broda je pprojektovana tako da se tamo najmanje zadrzava. A onda se poteze pitanje jacine zracenja. Samo zracenje pojasa je oko 4,3 milisiverta. Na Zemlji, covek toliko primi za oko godinu dana. Sem toga, pojas je predjen za kratko vreme. Sigurno ne bi valjalo provesti duze vremena. Pa i rendgenolozi se ne zadrzavaju cele godine non stop kraj rendgena, vec se zna koju dozu zracenja smeju primiti. A da ne pricam o tome kako na samoj planeti Zemlji postoje mesta sa zracenjem od 20 milisiverta.

Ali sto bi se sve ovo uzimalo u obzir, kada postoji nesto vec iskonstruisano na osnovu necijeg neznanja ili nedorecenosti.

Nego, nastavite samo i uzivajte.  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 03:30:56 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Бог чува Србе.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2032
Zastava Pančevo
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
zastava cini mi se izguzvana zato sto je bila tesno spakovana i zbog zice koja prolazi kroz nju da bi uopste stajala 

Zastava se pomera...    i pomeranje koje sam astronaut cini tokom postavljanja.
Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 10:44:28 od gacko »
IP sačuvana
social share
Тврд је камен за онога ко на њему спав'о није,
jа сам рођен на камену зато камен мекан ми је.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Sleteli su oni na Texax koji crni mesec... pa ja tim amerima ne verujem ni rec... jbt. svaki ali svaki tekst im je sa barem 1 % lazi...

« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 16:29:45 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Sony xperia
 Smile Neverovatno, kada se u nedostatku argumenata, covek hvata za sve i svasta.  Smile Pa proziva ih iz istih ili slicnih ili ko na kojih sve razloga kao mnogi drugi po belom svetu ... a i na ovom forumu. Neko ih voli, neko ih mrzi, a neko je totalno ravnodusan. Zar ti malo govori i tema i sam njen naziv:
http://forum.burek.com/zasto-mrzim-ameriku-t459218.html
I onda je i to dokaz da oni nisu bili na Mesec ? Sada bi i to trebali svrstati medju dokaze ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Ljudi, moze neko da mrzi Amere koliko hoce ili da ih voli, svejedno, ali ljudi su sleteli na Mesec. Ne mogu uopste daucestvojem u ovoj debati, besmisleno mi je. Danas ima teorija zavera i prevara koliko hoces i dovoljno je da neko pusti buvu i da se u sve sumnja. Uostalom, zasto niko ne postavlja pitanje da li ovo sve nije "Matrix". Mozda je onaj film i napravljen da mislimo da je to samo film, da bi prikrili pravu istinu. A?
Pa ajd sada ko ce mi dokaze sta je istina?

Ajte molim vas!
Pozdrav, ziveli svi i zdravi bili! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 16:12:45 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
pa samo nađi odgovarajući spot Rammsteina i saznaćeš istinu...  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
lightsoft

Smesan si, ti nista drugo ne mozes da potvrdis nego ono sto znam, ja sam stavio pesmu cisto radi sprdnje neke, a i rammstein  verujem napravio spot jer stvarno jednu takvu laz moras ovekoveciti... a on je to uradio pesmom...

Ja sam ovde postavljao tekstove pa ti ako te ne mrzi pocni iz pocetka temu i citaj... a ne da proizvas kako nema argumente a ima ih na pretek...

« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 16:31:09 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 16:09:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.