Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li i zasto (ne)verujete u Boga, Crkvu, popove?  (Pročitano 35764 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
Ajde Sova ne zezaj. Pa ne ocekujes valjda da ucestvovanjem na nekom forumu, zavrsis fax ??  Smile A da se moze svega i svacega moze naci, pa normalno je to. Procitaces svakakvih ludosti ali i ozbiljnih komenrtara. Glavna poenta sto ces uvek nesto novo saznati, pa sa god koje strane to bilo. A sakupljati misljenja, procitati nesto novo, saznati, .... nikada nije na odmet.

Ma sve ok , ja sam moj fax završio pre deset godina.  Smile

Ne kažem ja da nema pametnih postova, to nikako, ima ljudi na ovom forumu koji imaju šta da kažu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Pa ne ocekujes valjda da ucestvovanjem na nekom forumu, zavrsis fax

Ovo me plasi jel to znaci da necu  zavrsiti faks jer  sam na bureku umjesto da ucim   ili da se neces neceg pretjerano pametnog nacitati   Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 20:11:46 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Sony xperia
Citat
Pa ne ocekujes valjda da ucestvovanjem na nekom forumu, zavrsis fax

Ovo me plasi jel to znaci da necu  zavrsiti faks jer  sam na bureku umjesto da ucim   ili da se neces neceg pretjerano pametnog nacitati   Smile Smile Smile
Obe opcije su u igri.  Smile

@sova9072  Ziv i zdrav ti bio.  Smile

A da ne bi bili kritikovani, da se polagano vratimo na temu.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 20:15:12 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Skeptik,cinik & slobodni mislilac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 353
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson w200
Neću više da se zamajavam. Smarate, vaši argumenti (kojih baš i nema u vašim postovima) nisu uverljivi ni za četvorogodišnje dete, i ako išta, barem ste učvrstili moj stav o religiji i vernicima na čemu sam vam neizmerno zahvalan... Vi ni sami ne znate zašto verujete (tri puta sam pitao), a ovamo prosipate "mudrost". Stalno okolišate i izvrćete reči, a dobro znate ko šta hoće da kaže... Kad mi neko odgovori na post, a da odgovor ima veze sa tekstom u mom postu nastaviću da se raspravljam na ovoj temi. Do tada živite po vašim pravilima, molite se i obožavajte svog imaginarnog drugara... Pozdrav za Ravena i ostale malobrojne ljude otvorenih očiju! Smile

pozdrav i za tebe Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Sunshine Megatron- ti postavljas takva pitanja i zakljucke na koje i ne treba da ti dajem argumente.

Bog je coveka stvorio u Raju a ne na Zemlji! Dakle ratovi, bolesti, ljudska patnja i sl. su kazna za prvobitni greh (zbog koga su isterani). Sta da ti odgovorim kad si pogresno postavio hipotezu.

Voleo bih da raspravimo teoloski (naucno o veri) postavljene stvari. Na osnovu tvojih poruka sam shvatio da ti oponiras sujeverju, rekla-kazala a ne Pravoslavlju i Hriscanstvu.

Jos jedna stvar- Bog ne "upravlja" (los izraz) ljudima direktno. Postoje nacalstva (hijerarhija) preko kojih se Njegova promisao prenosi. Covekom upravlja njegova savest (andjeo cuvar). Iznad sebe on ima nekoliko nivoa hijerarhije..... To je mnogo siroka oblast i pretpostavljam da niko od nas na forumu to ne zna (sem da je zavrsio teoloski fakultet ili srednju teolosku skolu).

Odgovori na pitanja- ne verujem u popa, verujem svesteniku i obredu u kome cinodejstvuje; crkva je institucija koja okuplja vernike... nema sta da verujem u nju, ona je potrebna da ne bi bili pagani i da ustroji zakone i pravila ponasanja vernika (isto kao i svestenik)- mora da bude u zgradi (Boziji hram). Zasto verujem- ne znam kako da odgovorim. Dok ne nadjem prostiji odgovor citiracu sveca: "Ja u boga ne verujem, ja znam da postoji".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno. Sigurno ste gledali filmove koji prikazuju period recimo 2075. godinu gde fol vladaju satanisti i kad ubijaju Hriscane oni u smrt idu pevajuci.

Smrt je za Hriscane pocetak zivota (jeste tesko da shvatite, pogotovo ovi sto nisu nikada procitali stranicu relevantne literature iz ove oblasti.)
Ja do sada sam video samo obratno. Hriscani su ti koji su ubijali sataniste, ne sataniste, pagane i vestice dakle za veru i religiju koja je navodno ispravna imamo najvise krvi. Ja do sada sam mozda pronasao nekoliko slucajeva u kome su satanisti krivi i to u stvari vecina nisu bili satanisti vec su se samo tako proklamovali.
Hriscani su pevali jer su glupi bili. Neko im isprao mozak kako ih na onoj strani ceka nesto super a niko nije imao ni trunku dokaza. i vikinzi su ginuli u borbi bez straha, to je bila najveca cast posle pobede da te ubiju u borbi, i zavrsices u Valhali gde ima svega i svacega. Zvuci poznato?
Iskreno sta  vi hrisani imate protiv satanizma i sta vi uopste znate o toj temi sem onoga sto se culi po novinama i TV-u?

Megatron
 Smile
Light Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Bog je coveka stvorio u Raju a ne na Zemlji! Dakle ratovi, bolesti, ljudska patnja i sl. su kazna za prvobitni greh (zbog koga su isterani). Sta da ti odgovorim kad si pogresno postavio hipotezu.
To je istina.Mnogi tvrde da Bog čoveka stvorio na Zemlji,a to nije tačno.U Jevanđelju ne jedanput jasno Isus nama dao na znanje da se mi vraćamo nazad u nebo,i da će on otići nazad u našu domovinu da prirpravi nama mesto.Jer je njegov cilj da budemo ponovo ono što smo nekada bili i da se vratimo tamo odakle smo došli.Iz raja Bog nas nije morao,niti nas isterao.Jednostavno zbog okretanja od Boga,nismo mogli više da izdržimo snažno zračenje Boga,pa smo bili prisiljeni da napustimo nebo i raj.Zato demone prisustvo Anđela,to jest svetlo Anđela toliko peče,i za demone je to zračenje svetla nepodnošljivo.To je kao kada smo u sve toplijoj vodi,pa kada postaje neizdrživo,mi smo prisiljeni da napustimo vodu,i da izađemo na kopno,i u muci da preživljavamo sve dok se ponovo ne priviknemo na temperaturu vode da se vratimo.Upravo je i duhovnost i razvoj svetlosti u nama zato potreban,da bi se vratili u nebo i da bi izdržali zračenje Boga i ponovno bivstvovanje u našoj staroj domovini.
« Poslednja izmena: 27. Jun 2008, 22:21:33 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
U prevodu znaci tacno ono o cemu sam pricao. Mi smo vanzemaljci. Medju lazima ima istine.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 603
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
Kazes sto se Bog nije javio 2000 godina, istrosila se kartica? A vanzemaljci? A da vanzemaljci se javljaju samo amerikancima i "negde u Sibiru..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ko kaze da se javljaju samo Amerima, javljaju se svima, ali najvise ce da se pojave na onim mestima u kojima osecaju oruzanu silu. Amerika, Rusija, Kina, Koreja... Pojavljivali su se oni i ovde samo sto su ljudi skepticni e sad jebiga
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.