Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 71773 puta)
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E

Kad slušaš uz gledanje ne mogu da omaše akcenti. Niko nije iz Beograda. Nadam se da će ih identifikovati kao i ostale slične i da će ih zbrinuti po zasluzi.

Sinoc sam gledao na TV-u i bas kazem drugaru reko zapazi sutra dan kad za svo rusenje i paljenje okrive nas koji nismo iz beograda, kaze mislis, rekoh nema sta da mislim odmah vidim sutra dan etikete dosli su neki divljaci iz unutrasnjosti kod nas u spoljasnjost da nam poruse nas beograd sve je to stoka jao jao jao.

Pa to je za mene samo razlog vise kad budu neki protesti da ne idem u spoljasnjost da vam ne rusim grad, i samim tim i razlog vise kada se bude proglasavala Niska republika da glasam za! Znaci vec ste stigli da nas delite na one mirne beogradjane i kako neko rece vandale iz unutrasnjosti! Nemam reci!!!
Malo vam je ove nesrece nego daj odmah se distanciraj kao i ovaj nas predsednik Tadic, obicna sisica i pizda!

ove meni vise lice na one sa shtajge nego na bilo sta drugo!
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Pa I boris je dogovorio miting,sva trojica su se dogovorila za to,to sto nije bio na mitingu neznaci da je manje odgovoran,a onda mozemo i bodirogu prozivati i djokovica za nerede,a ne samo kostunicu ili nekog drugog,nego Boris je hteo miting,a znao je da moze doci i do ovog,pa je hteo da kaki a i da ne kaki,ja nemogu da verujem da ovde pojedini ljudi glasaci DS se nesecaju toga,pa lepo mu je ceda sinoc rekao da se mane tih fazona zbog populizma,u fazonu ja sam za,moze,objavicemo na vestima,i posle necu ja da ucestvujem da me clanstvo nebi omrzlo zato sto stojim na daskama koje zivot njima znace sa Tomom,e pa Borise Govno si isto a i vece kao i Kostunica
Upravo tako.
Svi su znali šta će se dogoditi.
Zato me i nervira jako ovo sto se dogodilo razumem do nekle ali samo do nekle napade na ambasade jebi ga to je gnev i bol i nemogucnost da se drugacije sa njim obracuna ali MC i pljacke i kontejneri i znaci semafori.
Ne znam ja bi ih sve pohapsio i prinudan rad dok se sva steta ne naplati ili da rade sa decom ometenom u razvoju da peru usrane guzice bolesnicima na gerentologiji pa da vide kako je tesko zaraditi parce hleba.
(NE)vaspitana stoka
Shvati da je u njihovim glavama bilo osim droge i alkohola, klinački nagon za dokazivanjem ( ne znam samo kakvim ), uništavanjem i krađom.
To se rešava u porodici, ako ne može u porodici, onda se rešava u drugim institucijama.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Pa I boris je dogovorio miting,sva trojica su se dogovorila za to,to sto nije bio na mitingu neznaci da je manje odgovoran,a onda mozemo i bodirogu prozivati i djokovica za nerede,a ne samo kostunicu ili nekog drugog,nego Boris je hteo miting,a znao je da moze doci i do ovog,pa je hteo da kaki a i da ne kaki,ja nemogu da verujem da ovde pojedini ljudi glasaci DS se nesecaju toga,pa lepo mu je ceda sinoc rekao da se mane tih fazona zbog populizma,u fazonu ja sam za,moze,objavicemo na vestima,i posle necu ja da ucestvujem da me clanstvo nebi omrzlo zato sto stojim na daskama koje zivot njima znace sa Tomom,e pa Borise Govno si isto a i vece nego Kostunica
Na CNN-u kada su onog prasca Holbruka pozvali da komentarise... Holbruk je doslovno rekao: „Prošle nedelje video sam se sa Tadicem u Minhenu. Lično mi je obecao da će sprečiti svaku reakciju Srba...

Znaci Tadic je dobro znao šta sledi pre nego što se ZAKLEO da će braniti Srbiju...I ne samo da je znao, već je imao konspirativne sastanke sa ovim zločincem. Koja je uopste svrha bila da je Tadic pristao da se vidi snjim u Minhenu? Zašto se video s njima a ne zvanicno sa Kondolizom na primer? Zašto je ovo sakriveno od srpske javnosti? Ko je ovlastio Tadica da 'pregovara' i da obecava u četiri oka?
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Који си ти тровач и лажов!

Koji si ti car!

Не могу а да не приметим двоструке стандарде неких људи овде...
Осуђују понашање неких људи идентично оном пре 8 година...
Са тим што је тада било грђе јер смо палили нашу скупштину а не територије земаља које су нас уништавале...
Ништа им не смета од 5. октобра кога се сада многи стиде... Ни полупани и покрадени излози, ни уништавање народне скупштине...
Ништа, јер тад је "већина" била против нечега...
А шта је било оно јуче? Нека мањина?
Одједном је 500 Човићевих наоружаних људи демократија, а ово јуче је стока коју је предводио Коштуница лично...
Е лајавци...!

Covic je bio tada sa svojim ljudima... Svilanovic je bio ispred skupstine... Delili su sudbinu demonstranata... Isto kao i Velimir Ilic, i za to tada im skidam kapu... Ponavljam, nisu imali mogucnost da kontrolisu demonstracije, ovi juce jesu..

A da li su organizatori jucerasnjeg skupa delili sudbinu demonstranata cije su nasilje opravdavali, i da li su se potrudili da garantuju bezbednost okupljenim gradjanima, danas, kada nema vise Milosevica i kada oni komanduju policijom?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dominik nista se ne brini...Svaka cast sto ste dosli u tolikom broju...to ova razmazena G17 i LDP bagra iz kruga 2 pokusava ali nece uspeti u tome
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Covic je bio tada sa svojim ljudima... Svilanovic je bio ispred skupstine... Delili su sudbinu demonstranata... Isto kao i Velimir Ilic, i za to tada im skidam kapu... Ponavljam, nisu imali mogucnost da kontrolisu demonstracije, ovi juce jesu..

A da li su organizatori jucerasnjeg skupa delili sudbinu demonstranata cije su nasilje opravdavali, i da li su se potrudili da garantuju bezbednost okupljenim gradjanima, danas, kada nema vise Milosevica i kada oni komanduju policijom?

Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Dominik nista se ne brini...Svaka cast sto ste dosli u tolikom broju...to ova razmazena G17 i LDP bagra iz kruga 2 pokusava ali nece uspeti u tome

a zasto "slobodarska" DSS-SRS vecina ne preuzme sada vlast i odgovornost? imaju vecinu u skupstini... izgleda da je problem u onome "odgovornost"... znaci, ne fali im podrska, nego nesto izmedju nogu... kako ono rece Nemanja Kusturica... misevi? ako nista drugo, onaj ludi Sloba je bar imao mooda da nesto uradi sam, ovi nemaju ni to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Protest jeste legitiman. I ispred hrama Sv. Save je bio vrlo dostojanstven i civilizovan, dok je u okolnim ulicama bila sodoma i gomora.

Slika i poruka koja je otišla u svet je jadna i bedna.

Albanci ne trebaju uopšte da plaćaju lobiste po svetu kada imaju ovako divne saveznike oličene u neodgovornoj i nezreloj srpskoj političkoj eliti i divljacima koji ne umeju ništa drugo da rade osim da pale, pljačkaju i napadaju policiju.

Mislili su "patriote" da ce njihovi placeni razbijaci da isprovociraju i ostale ucesnike, da se napravi haos, pa da onda dss i srs proglase vanredno stanje, preuzmu vlast, ali, nista od toga, jbg, malo su precenili broj svojih pristalica na mitingu... Sad ce morati da se brukaju po skupstini ako hoce DSS-SRS koaliciju, nece to narod da uradi umesto njih, jer, jednostavno, narod to ne podrzava...
Па-па-параноја

Жешћа дијагноза.

Тежак случај руфутабизма. Подмакла фаза. Али није једини.

Који си ти тровач и лажов!

Koji si ti car!

Ето и овај Пичвајз Smile Smile Smile

Citat
Naravno da necu reci da je huligan sad kada je poginuo...

Онда ни за Милошевића нећеш рећи нешто кад је погинуо Smile
Или и теби нечија (његова) смерт не значи ништа Smile

Citat
Uzasava me to tvoje advokatski hladno trabunjanje o odgovornosti roditelja i staratelja, delovao bi mi kao bolji covek da si mi poslao neku pretecu poruku iz koje bih video da si popizdeo...

А па не, батице...
Ја сам савршено спокојан. Битка за Косово је тек почела. Знамо ко су нам пријаељи, а ко то нису. Све је јасно, све маске су пале. Што бих се ја нервирао... осим због оних глупача што ми брукају град, али то преузимам на себе Smile
Дакле, нервозу остављам теби Smile
Нема ништа од "евроатланских интеграција" Smile

Citat
I ja apsolutno nemam nikakve veze sa tim, ali takvi kao ti, sto iz fotelje...

А какви су ти као ја? Да ли знаш шта значи она фраза на румунском што стоји испод мога аватара??? Smile
Узгред, не седим уопште на фотељи.
А где сам ја то позивао на насиље? Линк: молићу!

Citat
Inace, vidim da ovi jucerasnji demonstranti ocigledno nemaju iskustva, cim su rokali kontejnere ispred hamera, kontejner leti 10 metara kad ga lupi hamer, 10 metara plus par metara u vis kad ga lupi bov.

А ти си видим искусан у демонстрацијама... Си и ти некад позивао на насиље? Smile

Citat
Organizatori protesta 5. oktobra nisu imali nikakvu moc da okupljenima garantuju bezbednost. Organizatori jucerasnjeg mitinga su imali.

Нико нема божанске моћи. Неке ствари се не могу спречити. Али полиција има велику одговорност, и то сам већ рекао. Ако неко треба да изјави саучешће то је онда министар, ако је он у кур.. онда заменик, премијер, што да не... И председник наравно. Што није био у земљи, неки га сад прозивају (нисам од таквих)...
И не причај бајке о 5. октобру. Ђинђић и Легија су се договорили, зато је Ђинђић и убијен, кад је касније пукао дил. Праве демонстрације су биле 9. марта 1991, и тад је исто било мртвих.

IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
svaka vam cast ljudi ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
 Smile

Ето ти још једна лоптица па се играј...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.