Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли ћеш у четвртак протествовати против независне Косове?

Glasanje završeno: 22. Feb 2008, 02:05:44

Да
60.7%  (105)
Не
28.9%  (50)
Не занима ме
10.4%  (18)
Ukupno glasova: 173
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Да ли ћеш у четвртак протествовати?  (Pročitano 71829 puta)
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry bold 9000
Policija je tokom sinochnjih
nereda u Beogradu privela 192 osobe, saopssteno je danas iz MUP-a.

U saopsstenju se navodi da je u neredima povredjeno 130 osoba - 78
gradjana i 52 policajca te da je u prizemlju zgrade ambasade SAD,
posle gassenja pozzara, pronadjeno ugljenisano telo.

Posle uvidjaja telo je prebacceno u Institut za sudsku medicinu, radi
utvrdjivanja uzroka smrti.

U neredima je osstecheno osam ambasada, 90 prodavnica, restoran
Mekdonalds i nekoliko automobila.

MUP je saopsstio da se na juccerassnjem protestnom skupu "Kosovo je
Srbija", okupilo visse od 500 hiljada ljudi, a policija je, u okviru
svojih zakonskih ovlasschenja, preduzela sve mere na zasstiti
objekata, liccne i imovinske sigurnosti gradjana.

"Visse incidenata" dogodilo se mimo osnovnog skupa, navodi se u
saopsstenju.

Osstechene su zgrade diplomatsko – konzularnih predstavnisstava SAD,
Turske, Hrvatske, Velike Britanije, Belgije, Nemaccke, BiH i Kanade,
Mekdonalds restoran na Slaviji, kao i 90 trgovinskih objekata, visse
vozila, uliccna rasveta i signalizacija, navodi se u saopsstenju.

U cilju occuvanja javnog reda i mira policija je privela 192 lica.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
u pravu si...ali tanaka je linija izmedju ta dva pojma...ali u pravu si
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
BlackBerry bold 9000
Predsednik Vlade Srbije Vojislav
Kosstunica ocenio je danas da je narod Srbije na "veliccanstvenom
skupu i molebanu rekao ssta misli o Kosovu i Metohiji i ssta misli o
brutalnom nasilju koje se sprovodi nad Srbijom".

"Pre svega mladost Srbije je poruccila da je Srbija za pravo, pravdu i
slobodu i da odbacuje politiku sile zapadnih zemalja. Srbija u ovom
trenutku branechi Kosovo i Metohiju, pokazuje i da ccvrsto brani
najvisse vrednosti na kojima pocciva demokratski svet. A to znacci da
je Kosovo Srbija", navodi se u saopsstenju Kosstunice.

Premijer je dodao da se "nazzalost, jucce desila i velika nesrecha da
je u nasilju koje je izbilo izgubljen i jedan ljudski zzivot".

Moramo zajedno ucciniti sve da nasse protivljenje sili bude u interesu
Srbije i u interesu nasse juzzne pokrajine, dodao je predsednik vlade.

"Nasilje i russenje najdirektnije nanose sstetu u nassoj borbi za
occuvanje drzzavnih i nacionalnih interesa. Svi koji su za lazznu
drzzavu Kosovo raduju se kada vide nasilje u Beogradu. Zato joss
jednom molim sve gradjane da u interesu Srbije visse ne dodje ni do
najmanjeg incidenta u zemlji", naveo je Kosstunica.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Pa I boris je dogovorio miting,sva trojica su se dogovorila za to,to sto nije bio na mitingu neznaci da je manje odgovoran,a onda mozemo i bodirogu prozivati i djokovica za nerede,a ne samo kostunicu ili nekog drugog,nego Boris je hteo miting,a znao je da moze doci i do ovog,pa je hteo da kaki a i da ne kaki,ja nemogu da verujem da ovde pojedini ljudi glasaci DS se nesecaju toga,pa lepo mu je ceda sinoc rekao da se mane tih fazona zbog populizma,u fazonu ja sam za,moze,objavicemo na vestima,i posle necu ja da ucestvujem da me clanstvo nebi omrzlo zato sto stojim na daskama koje zivot njima znace sa Tomom,e pa Borise Govno si isto a i vece nego Kostunica
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 13:03:00 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Protest jeste legitiman. I ispred hrama Sv. Save je bio vrlo dostojanstven i civilizovan, dok je u okolnim ulicama bila sodoma i gomora.

Slika i poruka koja je otišla u svet je jadna i bedna.

Albanci ne trebaju uopšte da plaćaju lobiste po svetu kada imaju ovako divne saveznike oličene u neodgovornoj i nezreloj srpskoj političkoj eliti i divljacima koji ne umeju ništa drugo da rade osim da pale, pljačkaju i napadaju policiju.

Mislili su "patriote" da ce njihovi placeni razbijaci da isprovociraju i ostale ucesnike, da se napravi haos, pa da onda dss i srs proglase vanredno stanje, preuzmu vlast, ali, nista od toga, jbg, malo su precenili broj svojih pristalica na mitingu... Sad ce morati da se brukaju po skupstini ako hoce DSS-SRS koaliciju, nece to narod da uradi umesto njih, jer, jednostavno, narod to ne podrzava...
Па-па-параноја
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung D900
Pa I boris je dogovorio miting,sva trojica su se dogovorila za to,to sto nije bio na mitingu neznaci da je manje odgovoran,a onda mozemo i bodirogu prozivati i djokovica za nerede,a ne samo kostunicu ili nekog drugog,nego Boris je hteo miting,a znao je da moze doci i do ovog,pa je hteo da kaki a i da ne kaki,ja nemogu da verujem da ovde pojedini ljudi glasaci DS se nesecaju toga,pa lepo mu je ceda sinoc rekao da se mane tih fazona zbog populizma,u fazonu ja sam za,moze,objavicemo na vestima,i posle necu ja da ucestvujem da me clanstvo nebi omrzlo zato sto stojim na daskama koje zivot njima znace sa Tomom,e pa Borise Govno si isto a i vece kao i Kostunica
Upravo tako.
Svi su znali šta će se dogoditi.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Protest jeste legitiman. I ispred hrama Sv. Save je bio vrlo dostojanstven i civilizovan, dok je u okolnim ulicama bila sodoma i gomora.

Slika i poruka koja je otišla u svet je jadna i bedna.

Albanci ne trebaju uopšte da plaćaju lobiste po svetu kada imaju ovako divne saveznike oličene u neodgovornoj i nezreloj srpskoj političkoj eliti i divljacima koji ne umeju ništa drugo da rade osim da pale, pljačkaju i napadaju policiju.

Mislili su "patriote" da ce njihovi placeni razbijaci da isprovociraju i ostale ucesnike, da se napravi haos, pa da onda dss i srs proglase vanredno stanje, preuzmu vlast, ali, nista od toga, jbg, malo su precenili broj svojih pristalica na mitingu... Sad ce morati da se brukaju po skupstini ako hoce DSS-SRS koaliciju, nece to narod da uradi umesto njih, jer, jednostavno, narod to ne podrzava...
Па-па-параноја

Жешћа дијагноза.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Прво да подсетим на мој одговор Лицемерном, где сам демаскирао његову накарадну "логику":
http://forum.burek.com/index.php/topic,315532.msg4912564.html#msg4912564

А сада мој "званичан" став.
За нереде су одговорни они који су их починили. Кривце казнити, посебно пљачкаше, за ове што су напали амбасаде имати разумевања бар колико из демонстранте од 5. октобра. Али и са тим мора да се стане. А и речено је шта треба да се каже. Доста смо били на си-ен-ену.
Одговорни су, али не и криви, пре свега челници полиције. Ту треба макнути неспособне! Али не треба да кривично одговарају. Што се тиче политичке одговорности, то је широка тема, а укључује и оне који су до јуче убеђивали народ како "нико Србе данас не шиканира" и како "имамо пријатеље". Па нормално онда да се фрустрације повећају!

Вести о напретку борбе слободних народа света. Маса народа је у Београду поновила да је Косово срце Србије и изнела своје мишљење о ономе што нам раде, и о онима који нам то раде, с подебним нагласком на домаће мишеве. Ипак, демолирање града после не служи на част. Ако се може разумети напад на амбасаде непријатељских држава, пљачка спортских продавница се ничим не може оправдати. Лоша реакција полиције је посебна ствар. Зато само преносим "Политикин" извештај.

Извор: Зора Новог дана
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
SonyEricsson v 600i
Pa I boris je dogovorio miting,sva trojica su se dogovorila za to,to sto nije bio na mitingu neznaci da je manje odgovoran,a onda mozemo i bodirogu prozivati i djokovica za nerede,a ne samo kostunicu ili nekog drugog,nego Boris je hteo miting,a znao je da moze doci i do ovog,pa je hteo da kaki a i da ne kaki,ja nemogu da verujem da ovde pojedini ljudi glasaci DS se nesecaju toga,pa lepo mu je ceda sinoc rekao da se mane tih fazona zbog populizma,u fazonu ja sam za,moze,objavicemo na vestima,i posle necu ja da ucestvujem da me clanstvo nebi omrzlo zato sto stojim na daskama koje zivot njima znace sa Tomom,e pa Borise Govno si isto a i vece kao i Kostunica
Upravo tako.
Svi su znali šta će se dogoditi.
Zato me i nervira jako ovo sto se dogodilo razumem do nekle ali samo do nekle napade na ambasade jebi ga to je gnev i bol i nemogucnost da se drugacije sa njim obracuna ali MC i pljacke i kontejneri i znaci semafori.
Ne znam ja bi ih sve pohapsio i prinudan rad dok se sva steta ne naplati ili da rade sa decom ometenom u razvoju da peru usrane guzice bolesnicima na gerentologiji pa da vide kako je tesko zaraditi parce hleba.
(NE)vaspitana stoka
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat
verovatno huligan, sto ne znaci da treba da pogine, nego da treba da ga uhapse i da odlezi koliko je vec kazna za takve stvari... a ako pogine, naravno da mi ga je zao, narocito zbog toga sto su ga neki ministri podrzali u tome da pogine, a sad su se vratili u svoje fotelje i bazene sa kanuima...

Значи ипак хулиган. Хоћеш онда родитељима да кажеш да им је дете хулиган док изјављујеш саучешће?!?
ДА / НЕ
И ти мислиш да хулиган нешто пита министра пре него ради то што ради?!? Smile Smiley 1
Још једно питање: Ако неко погине на фудбалској утакмици, да ли је по теби крив директор клуба, тренер, министар за спорт?!? Smile
Да ли онда треба забранити фудбал због тога?!
Ако неко погине на рок концерту, да ли треба забранити слушање такве музике?
Претпостављам да би забрањивао Србима да буду против отцепљења Косова Smile
Citat
Zao mi je i sto su 5. oktobra pale zrtve... Ali niko ne moze da uporedje ovo i peti oktobar, tada su na Banjici cekali tenkovi spremni da gaze narod... Na Slaviji su Legijine zivotinje pucale iz BOV-ova... Svi ucesnici protesta su zeleli da se desi revolucija i da se obracunaju sa Milosevicevim psima... Jer su znali da ce ih ovi pobiti ako procene da imaju sanse da ih sve pobiju... Zato im sansa nije ni pruzena...

Ах чувено западњачко "али", ти нећеш да будеш Војин и Томин пион (а шта је Борис рек'о за митинг?), али хоћеш да будеш пион Чедин, Олијев и Хавијеров. Smile
Ја стварно не знам да су Легијине "живоптиње" (јесу ли за тебе животиње чувари у Гвантанаму?) пуцале, али знам нешто друго по чему се 5. октобар разликује.
Опозициони лидери су позвали народ на рушење власти, то је било планирано, то сад нико не демантује. За сада нема доказа да је неко отворено позивао да се пали амбасада (друго је умањивати медијску кампању), да је неко то планирао. Има и сличности. Као и они 5. октобра, и ови су били свесни ризика. Ако су нису малоумни или малолетни. Ако су малолетни или малоумни, одговорност је родитеља или старатеља. Немој ми рећи да онај ко свесно пали зграду не може бити свестан да може бити заробљен у пламену!

Naravno da necu reci da je huligan sad kada je poginuo... Za tebe ocigledno necija smrt ne znaci nista, i apsolutno ne utice na tvoje misljenje... Uzasava me to tvoje advokatski hladno trabunjanje o odgovornosti roditelja i staratelja, delovao bi mi kao bolji covek da si mi poslao neku pretecu poruku iz koje bih video da si popizdeo... Kazao sam da je verovatno bio jedan od huligana - sada je zrtva... I ja apsolutno nemam nikakve veze sa tim, ali takvi kao ti, sto iz fotelje, koristeci americki windows XP, i americki internet explorer, pozivaju na nasilje - imaju moralnu odgovornost za ono sto se desi...

Legijine zivotinje (iste kao i zivotinje u Gvantanamu) su pucale na Slaviji, nisam video da li u vazduh ili gde, jer sam gledao da mi kontejner ne padne na glavu... Inace, vidim da ovi jucerasnji demonstranti ocigledno nemaju iskustva, cim su rokali kontejnere ispred hamera, kontejner leti 10 metara kad ga lupi hamer, 10 metara plus par metara u vis kad ga lupi bov.

Organizatori protesta 5. oktobra nisu imali nikakvu moc da okupljenima garantuju bezbednost. Organizatori jucerasnjeg mitinga su imali.

I naravno da treba kompletna uprava kluba da podnese ostavke kada navijac pogine na utakmici zbog bezbednosnog propusta...
« Poslednja izmena: 22. Feb 2008, 13:07:20 od peachwise »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 84
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.