Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:51:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ce Radikali ikad preuzeti vlast?  (Pročitano 19581 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
da zakljucimo.. ne znas.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Bosch 
na drugi deo pitanja odgovaram na sledeci nacin.

da li ti znas kako funkcionisu izbori i kako se dolazi na vlast? recimo da znas?! da li smatras da ce se zadovoljiti sa 2k e ili ce iskoristiti privilegije kao Jelasic, Tadic i ostali? (naravno polazim od tog stava da su svi lopovi)
Znaci ako su svi lopovi, zasto onda ti vise cenis njih od Kostunice ili Tadica, ili Covica ili Dacica.
Vidis da osnovna razlika izmedju mene i tebe brzo nestane ako postavimo par dobrih pitanja.
Svi hocemo najbolje za Srbiju, znamo da su oni lopovi, samo sto ti verujes da ce se tvoji razracunati sa nekim lopovima, a da nece postaviti svoje.
Malo verovatno zar ne?
IP sačuvana
social share
Kostunica je skot
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
@da li ne znam ili znam je prikazano u postu gde je i primecena greska.

smatram da barem znas da nije razlika u nijansama.

@SvastaNesto

da su lopovi je samo jedna generalna predpostavka a ne i moje misljenje.

A sto ti glasas za tvoje lopove? Ne bih se kladio da je Ceda i njegovi sledbenici odnosno tvoji partijski prijatelji, rade u interesu Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Bosch 
Ja necu glasati.
Da li ces ti glasati? Ti znas da kad SRS dodje na vlast, da ce biti sve i dalje isto.
Mozda vise Rodica, manje Maxija, mozda vise Fokusa, manje B92, ali ce sve i dalje biti isto.
SRS nece pohvatati lopove.

Poenta je da oni to i ne treba da cine. To sve pocinje od nas. Ako mi prestanemo da zubaru nosimo 100g Milke, ako pocnemo da trazimo racune u radnji, ako panduru ne dajemo 10e za cigare, onda cemo i uraditi nesto od Srbijice.

Znaci ako glasas za SRS jer su protiv kriminala dzaba glasas, zar ne?
IP sačuvana
social share
Kostunica je skot
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 127
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Radikali su sada najbliži preuzimanju vlasti. Njihova Vlada, u kojoj su imali 17 ministara od 34, je de facto izgubila Kosovo, ali oni vrlo veštom zamenom teza optužuju ostale političare za gubitak KiM. Za nekoliko dana će Ahtisari objaviti de jure nezavisnost Kosova, a to je idealna situacija za radikalsku nacionalističku histeriju. Radikali su majstori za demagogiju, tu im zaista nema ravnih na Balkanu. Kad ovih dana slušam Tomu, Acu, Jorgovanku i ostale sa socijalističko-samoupravnim bajkama da će svaki Srbin imati posao, da će se ponovo videti dim iz fabričkih dimnjaka širom Srbije, pitam se zašto je ukinut komunizam u Srbiji. Ono što radikali nude, Srbija je već imala u prošlosti. Prošlost, to je generalno radikalska ponuda Srbiji, upakovana u jeftine demagoške fraze o boljem životu i borbi protiv korupcije.
Da zaključim, ako sada ne uspeju da se dočepaju vlasti, a sva istraživanja javnosti su u njihovu korist, mislim da će vremenom njihov poguban uticaj na srpski narod opadati, i da će doći na evropski prosek za stranke njihovog profila, od 7-10% u biračkom telu.

Smile ja se nadam da smradikali nece nikad doci na vlast!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Bosch 
Da li je onda zavrsni zakljucak cinjenica da se za SRS ne glasa zbog borbe protiv korupcije.
Ja verujem da jeste.
Glasajmo za SRS jer imaju dobar ekonomski program, puni su realnih ideja o osvajanjima na Balkanu, zele da naprave lepu drzavu u kojoj nece biti psovanja, nasilja i demagogije.

Zahvaljujem nbns na postenoj diskusiji.
Tema zatvorena. Bar za mene.
IP sačuvana
social share
Kostunica je skot
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Стварно сте цареви Smile
На питање да ли мислите да ће Аца икад да каже: Препустите мени Косово, то ћу ја да решим
ви немате одговор.
Што се тиче бирања, ја сам гласао за или Вука или  Шешеља деведесетих(или да буде мир, ил да се сви побијемо)

Mani se ti bajki i sta ce biti ako bude varijanti. Nego ti meni odgovori za koji krasni *urac se nama iz dzepa izbija vishe od 2.5 miliona eura godishnje za plate poslanika koji nikad nisu na poslu???? Imash li neki odgovor na to ili samo znash da pljujesh po radikalima koji de facto nikad nece osvojiti vlast i vode loshu politiku?
Oni su jedina stranka chiji poslanici zarade svoje plate i redovno dolaze u skupshtinu. Na stranu to shto su poslanichke plate prevelike ali ova ostala govna nemaju cak ni toliko obraza da se pojave na poslu i bar donekle opravdaju svojih od naroda opljackanih 2.000 eura!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
HTC Touch HD, Luna
@SvastaNesto

Rodic je jedan od Tajkuna Borisa Tadica a ne radikala. On je za predsednicke izbore dao 1 milion evra za kampanju tako da to sto stavljas radikale i Rodice u isti kos je pogresno.

Za ekonomski program to je ok sto si napisao... psovanje... ne znam sta si mislio sa tim da kazes. sto se tice demagogije... da nije mozda demagogija imati parolu 'od nas zavisi' a ti zavisnici ni cenzus nece verovatno proci.

Skola ti je identicna i vec vidjena. uvek isto vrtite.

I ja se tebi zahvaljujem na ipak korektnoj diskusiji iako su nam stavovi totalno suprotni. Ti si vec drugi LDP-ovac koji je korektan, vidi se da ste svezi kod njih jer jos niste pokvareni. (ovo je bilo pozitivno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
Citat
Чедз подржавам зато што једини има м*да да каже да су нам Косово већ отели. То знамо и ти и ја? јебига, сјебали су нас...
Да стим што он хоће да призна као независну државу, а ја би прогласио окупираном територијом и за 50 или 100 година када нам се пружи прилике узмемо натраг.Ако може Ирска, можемо и ми.Швабе су прогласиле да је Источна немачка окупирана територија па је ето поново имају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50

Nema sanse,a i nedaj boze Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 28
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:51:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.