da li ti znas kako funkcionisu izbori i kako se dolazi na vlast? recimo da znas?! da li smatras da ce se zadovoljiti sa 2k e ili ce iskoristiti privilegije kao Jelasic, Tadic i ostali? (naravno polazim od tog stava da su svi lopovi)
Znaci ako su svi lopovi, zasto onda ti vise cenis njih od Kostunice ili Tadica, ili Covica ili Dacica. Vidis da osnovna razlika izmedju mene i tebe brzo nestane ako postavimo par dobrih pitanja. Svi hocemo najbolje za Srbiju, znamo da su oni lopovi, samo sto ti verujes da ce se tvoji razracunati sa nekim lopovima, a da nece postaviti svoje. Malo verovatno zar ne?
Ja necu glasati. Da li ces ti glasati? Ti znas da kad SRS dodje na vlast, da ce biti sve i dalje isto. Mozda vise Rodica, manje Maxija, mozda vise Fokusa, manje B92, ali ce sve i dalje biti isto. SRS nece pohvatati lopove.
Poenta je da oni to i ne treba da cine. To sve pocinje od nas. Ako mi prestanemo da zubaru nosimo 100g Milke, ako pocnemo da trazimo racune u radnji, ako panduru ne dajemo 10e za cigare, onda cemo i uraditi nesto od Srbijice.
Znaci ako glasas za SRS jer su protiv kriminala dzaba glasas, zar ne?
Radikali su sada najbliži preuzimanju vlasti. Njihova Vlada, u kojoj su imali 17 ministara od 34, je de facto izgubila Kosovo, ali oni vrlo veštom zamenom teza optužuju ostale političare za gubitak KiM. Za nekoliko dana će Ahtisari objaviti de jure nezavisnost Kosova, a to je idealna situacija za radikalsku nacionalističku histeriju. Radikali su majstori za demagogiju, tu im zaista nema ravnih na Balkanu. Kad ovih dana slušam Tomu, Acu, Jorgovanku i ostale sa socijalističko-samoupravnim bajkama da će svaki Srbin imati posao, da će se ponovo videti dim iz fabričkih dimnjaka širom Srbije, pitam se zašto je ukinut komunizam u Srbiji. Ono što radikali nude, Srbija je već imala u prošlosti. Prošlost, to je generalno radikalska ponuda Srbiji, upakovana u jeftine demagoške fraze o boljem životu i borbi protiv korupcije. Da zaključim, ako sada ne uspeju da se dočepaju vlasti, a sva istraživanja javnosti su u njihovu korist, mislim da će vremenom njihov poguban uticaj na srpski narod opadati, i da će doći na evropski prosek za stranke njihovog profila, od 7-10% u biračkom telu.
ja se nadam da smradikali nece nikad doci na vlast!
Da li je onda zavrsni zakljucak cinjenica da se za SRS ne glasa zbog borbe protiv korupcije. Ja verujem da jeste. Glasajmo za SRS jer imaju dobar ekonomski program, puni su realnih ideja o osvajanjima na Balkanu, zele da naprave lepu drzavu u kojoj nece biti psovanja, nasilja i demagogije.
Zahvaljujem nbns na postenoj diskusiji. Tema zatvorena. Bar za mene.
Стварно сте цареви На питање да ли мислите да ће Аца икад да каже: Препустите мени Косово, то ћу ја да решим ви немате одговор. Што се тиче бирања, ја сам гласао за или Вука или Шешеља деведесетих(или да буде мир, ил да се сви побијемо)
Mani se ti bajki i sta ce biti ako bude varijanti. Nego ti meni odgovori za koji krasni *urac se nama iz dzepa izbija vishe od 2.5 miliona eura godishnje za plate poslanika koji nikad nisu na poslu???? Imash li neki odgovor na to ili samo znash da pljujesh po radikalima koji de facto nikad nece osvojiti vlast i vode loshu politiku? Oni su jedina stranka chiji poslanici zarade svoje plate i redovno dolaze u skupshtinu. Na stranu to shto su poslanichke plate prevelike ali ova ostala govna nemaju cak ni toliko obraza da se pojave na poslu i bar donekle opravdaju svojih od naroda opljackanih 2.000 eura!
Rodic je jedan od Tajkuna Borisa Tadica a ne radikala. On je za predsednicke izbore dao 1 milion evra za kampanju tako da to sto stavljas radikale i Rodice u isti kos je pogresno.
Za ekonomski program to je ok sto si napisao... psovanje... ne znam sta si mislio sa tim da kazes. sto se tice demagogije... da nije mozda demagogija imati parolu 'od nas zavisi' a ti zavisnici ni cenzus nece verovatno proci.
Skola ti je identicna i vec vidjena. uvek isto vrtite.
I ja se tebi zahvaljujem na ipak korektnoj diskusiji iako su nam stavovi totalno suprotni. Ti si vec drugi LDP-ovac koji je korektan, vidi se da ste svezi kod njih jer jos niste pokvareni. (ovo je bilo pozitivno)
Чедз подржавам зато што једини има м*да да каже да су нам Косово већ отели. То знамо и ти и ја? јебига, сјебали су нас...
Да стим што он хоће да призна као независну државу, а ја би прогласио окупираном територијом и за 50 или 100 година када нам се пружи прилике узмемо натраг.Ако може Ирска, можемо и ми.Швабе су прогласиле да је Источна немачка окупирана територија па је ето поново имају.