i sada je tvoja poruka da se ne glasa za radikale jer nisu uspeli da ostvare veliku Srbiju bez metka (vec sa ljudskim gubicima)... pa plus sve ono za tita, jel... pa je to sve onako djuture razlog da se glasa za ove sada sto su na vlasti... zanimljivo.
Mala (ogromna) ispravka! Radikali nisu uspeli da ostvare Veliku Srbiju ni bez metka ni sa metkom, ni sa ljudskim gubicima.
Ako Radikali dođu na vlast u smislu koalicionih partnera nastaviće javno da laju kao što uvek rade, ali će realno do maksimima biti poslušni novim EVRO-gazdama, kao što su bili poslušni Slobifu. Standardna tarifa da kupiš Radikala - Dobar stan, dobar auto i nešto u devizama, a to i dalje važi, isti cenovnik. Bilo bi dobro da Radikali dođu na vlast, jer bi onda Srbi bili prezadovoljni platom od 100evra kao što su bili prezadovoljni platom od 20DM, što bi za zemlju u tranziciji bilo jako poviljno.
A šta ćemo ako uzmu 50% +1? Na prošlim izborima su, ako se ne varam, imali 47% - 48%...
pa zar zaista veruješ u taj njihov slogan? nema šanse da imaju preko 30%
Ne, u slogane nikada nisam verovao, ali to je činjenica... Ponavljam, na prošlim izborima su osvojili oko 47%.. Zašto sada ne bi uradili isto? Misliš da je narod promenio mišljenje? naprotiv, mislim da je situacija sa Kosovom samo poboljšala šanse radikala da dodju na vlast...
neki od vas ovde zaboravljaju jednu stvar. a to je narod. da li zaista ima medju vama onih koji su zadovoljni sa danasnjom vlasti Kostunice i Tadica i svih njihovih partnera pocev od SPO-a , G17, PSS-a, Kase i sada da ne redjam svih 18-19 stranaka
neki od vas ovde zaboravljaju jednu stvar. a to je narod. da li zaista ima medju vama onih koji su zadovoljni sa danasnjom vlasti Kostunice i Tadica i svih njihovih partnera pocev od SPO-a , G17, PSS-a, Kase i sada da ne redjam svih 18-19 stranaka
Ja nisam, ali molim te odgovori na moje pitanje sa prošle strane, baš me zanima šta ti misliš o tome..
A šta ćemo ako uzmu 50% +1? Na prošlim izborima su, ako se ne varam, imali 47% - 48%...
pa zar zaista veruješ u taj njihov slogan? nema šanse da imaju preko 30%
Ne, u slogane nikada nisam verovao, ali to je činjenica... Ponavljam, na prošlim izborima su osvojili oko 47%.. Zašto sada ne bi uradili isto? Misliš da je narod promenio mišljenje? naprotiv, mislim da je situacija sa Kosovom samo poboljšala šanse radikala da dodju na vlast...
oni su dobijali toliki procenat glasova zato što narod nije izlazio na izbore... mislim da će izlaznost biti veća sada tako da nikako ne mogu da dobiju više nego prošli put... realno, šta su oni ponudili u izbornoj kampanji pa da mogu da privuku nove simpatizere...naprotiv samo su ih još više izgubili i na svakim sledećim izborima će imati sve manje i manje glasača...pa narod nije toliko glup pa da veruje u ta njihova sranja večito...prvo su počeli da sahranjuju šešelja i to im je bila glavna kampanja...kada ih je ovaj zajebo' pa ostao živ, onda su počeli sve ispočetka kako su oni patriote, srbende a svi ostali izdajnici... kažem još jednom narad nije toliko glup...živi bili pa videli kako će proći na izborima... možda su još uvek najača pojedinačna partija ali to i ako se desi to će biti poslednji put!
ma kakvim slučajem da radikali naprave vladu?...svako ko bude pravio sa njima vladu izvršiće političko samoubistvo...jedini koji može sa njima da pravi vladu je Koštunica, a za njega me zabole dal' će propasti ako uđe sa radikalima u dil
Da, kada sam rekao da naprave vladu, naravno da sam ih vezao sa Kostunicom. Pa s kim drugim da naprave vladu? To bi bilo politicko samoubistvo DSS-a, za sta i mene boli uvo. Ali, Srbiju bi vratili u 1996. To je sustinski problem. A sta bi bilo dalje, sam Bog zna...