Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60936 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ви нисте имасли право да прогласите независност БиХ, без пристанка трећег народа, одузевши српском народу право на самоопредељење.
zašto srbi nisu fino izašli na referendum pa da se fino vidi koliko je to procenat stanovništva protiv, koliko ja znam u demokratiji vlada veina, a ne manjina tako da....

Kako se vi lijepo otkrijete!Pitam te da li je to recept te vase multietnicke Bosne u kojoj ce o semu odlucivati vecina?Zar ti mislis da je to moguce?
Ako si zaboravan podsjeticu te!
U Bosni nije moguce odlucivati prostom vecinom jer su tri naroda konstitutivna!
Pokusali ste odluciti bez jednog naroda 1990 god. pa je doslo do rata!
Medjunarodna zajednica i tvorci dejtonskog sporazuma su shvatili sta je dovelo do rata i onemogucili preglasavanje entitetskim glasanjem!
I sad vi kao tukci opet ponavljate 1990 i opet zelite da preglasate Srbe prosto vecinom,e nece ici!
E zasto nece ici sad cu ti reci,da ova tvoja Bosna funkcionise po onom dogovoru iz drugog svjetskog rata koji vi slavite kao dan drzavnosti mogli bi nas preglasati,ali posto tvoja Bosna vise nikakve veze nema sa ZAVNOBIH-om vec sa Dejtonom preglasavanja nema!
Toliko o besmislenosti vaseg praznika,dzaba vam se snilo od toga nema nista,danasnja BiH vrlo malo veze ima sa ZAVNOBIH-om!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma pusti ga prica gluposti svako selo koje je bilo Srpsko a gdje je postojala crkva jer se nisu smjele graditi i u titovo vrijeme
srusene su  a mnoge su porusene u 2 svjetskom ratu pa zato oni imaji logiku kao albanci ono cega trenutno nema toga nikada nije ni bilo
Kazes referendum eto proslo 12 godina od rata a ti jos ne znas sta znaci konstutitivnost
jer kako bi to i znao kad u Sarajevu zivis a Srbe si samo vidio na utakmici Bosna Srbija

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cinjenica je da Srpska vojska nijednu dzamiju nije postedila,mislim da ni HVO nije puno
drugacije postupao,uglavnom sto se tice rusenja vjerskih objekata nema se tu sta porediti.
Znateli da je 90% zlocina u BIH pocinila Srpska vojska, 9% HVO i 1% ARBIH.
Gledajuci brojnost ove tri vojske,gdje je ARBIH imal duplo vise vojse od VRS I HVO zajedno,
lako je zakljuciti ko je bio najposteniji u ovom ratu Smile

Vidi se da nemas pojma... Republika Srpska imala je najvecu Vojsku u bosni...

Srpska Vojska(1992):100.000 Srba iz Bosne. 25.000 Offciri i ljudi iz Serbien und Montenegro, 4000 specijalaca i dobrovoljaca, 1000 bis 1500 dobrovoljci iz Rusije, Bugarske i Ukrajine.

Hrvatska vojska(1992):45.000 Hrvata iz Bosne. Plus 4000 do 5000 iz Policijiskih stanica. i 15.000 do 20000 Hrvata iz Hrvatske.

Muslimanska vojska(1992): 50.000 Muslimana iz Bosne, ali su imali vojnu opremu za 44.000. plus 600 do 4000 Muslimana sirom svijeta..

Ipak ti nemas pojma,tacnije nisu ti tacni podaci Smile
Da ja bio takav odnos snaga,mislim da bi Srpska vojska pobjedila za 24 sata(kako su i prijetili u to vrijeme),
jer znas sam  da u to vrijeme ova dva druga naroda nisu bila dobro naoruzana.
ARBIH 92 brojala 150 000 vojnika.
Jos da dodam na kraju rata ARBIH brojala je 250 000,VRS 75 000 i HVO 35 000.
Da nije bilo ovih enklava Srebrenice i Gorazda,rat bi ubrzo bio zavrsen....
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 17:50:10 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...
Pa vi niste prihvatili ni taj datum, o veliki antifašisti
Zato sto je tad stvorena BiH koja sa danasnjom nema nikakve sicnosti.

Ravenu daj mi samo neki izvor da procitam o tome da su bili 80% partizana Srbi...

Hvala unaprijed!
Dovoljno ti je da znas gdje je partizanski pokret nastao...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...
Pa vi niste prihvatili ni taj datum, o veliki antifašisti
Zato sto je tad stvorena BiH koja sa danasnjom nema nikakve sicnosti.

Ravenu daj mi samo neki izvor da procitam o tome da su bili 80% partizana Srbi...

Hvala unaprijed!
Dovoljno ti je da znas gdje je partizanski pokret nastao...
Evo i ja cu malo pripomoci:
Uzicka Republika,Desant na Drvar,Kozara,Sutjeska,zasjedanje u Mrkonjicu!
Najvece i najcesce borbe protiv okupatora su vodjene na podrucju bosanske i hrvatske krajine!
Kako mi se cini to je podrucje nastanjeno sve samim Muslimanima i Hrvatima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
jes vala brate istina ba

sala sala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cinjenica je da Srpska vojska nijednu dzamiju nije postedila,mislim da ni HVO nije puno
drugacije postupao,uglavnom sto se tice rusenja vjerskih objekata nema se tu sta porediti.
Gledajuci brojnost ove tri vojske,gdje je ARBIH imal duplo vise vojse od VRS I HVO zajedno,

Srpska Vojska(1992):100.000 Srba iz Bosne. 25.000 Offciri i ljudi iz Serbien und Montenegro, 4000 specijalaca i dobrovoljaca, 1000 bis 1500 dobrovoljci iz Rusije, Bugarske i Ukrajine.

Hrvatska vojska(1992):45.000 Hrvata iz Bosne. Plus 4000 do 5000 iz Policijiskih stanica. i 15.000 do 20000 Hrvata iz Hrvatske.

Muslimanska vojska(1992): 50.000 Muslimana iz Bosne, ali su imali vojnu opremu za 44.000. plus 600 do 4000 Muslimana sirom svijeta..

Da ja bio takav odnos snaga,mislim da bi Srpska vojska pobjedila za 24 sata(kako su i prijetili u to vrijeme),
jer znas sam  da u to vrijeme ova dva druga naroda nisu bila dobro naoruzana.

Pokazi mi te podatke, a ti mozes da procitas moje podatke na Wikipediji i na www.icty.com

@gggwww ako si ti pokusao da odgovoris na to sto sam ja Ravena pitao onda stavarno poklopi se usima... opet samo zelim da mi pokazete neke podatke a ne da mi se na pamet nesto prica ili predpostavlja...hvala unaprijed!
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 18:06:52 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Zaista mi je muka kad cujem Komsica kad prica kako se Srbi odricemo ZAVNOBIH-a. Covjek se svojih djela ne odrice, a cijela antifasisticka borba je srpskog oruzja dijela. Dogadaji tipa ZAVNOBIH-a nisu bili tu radi stvaranja "nezavisne" Bosne ili Hrvatske, vec za stvaranje Jugoslavije.

@gggwww ako si ti pokusao da odgovoris na to sto sam ja Ravena pitao onda stavarno poklopi se usima... opet samo zelim da mi pokazete neke podatke a ne da mi se na pamet nesto prica ili predpostavlja...hvala unaprijed!
Partizanski pokret je nastao na prostorima zapadne Srbije i istocne Bosne, prostorima sa apsolutnom srpskom vecinom.Ostali prostor bivse nam drzave bio je pod vlascu okupatorskih sila i njihovih poslusnika. Neke zakljucke iz toga nije tesko izvesti...
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 18:10:18 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

jer znas sam da u to vrijeme ova dva druga naroda nisu bila dobro naoruzana.

Pokazi mi te podatke, a ti mozes da procitas moje podatke na Wikipediji i na www.icty.com

Kad te toliko interesuje,snadi se.
Uglavnom ti podaci nisu tacni,primjer dobrovoljci.ARBIH je po svim obavjestajnim sluzbama velsila imala
maksimalno 500 dobrovoljaca,i  nevjerujem da je iz Rusije,Bugarske,Ukrajine bilo 0d 1 000 do 1 500 dobrovoljaca.
Jednostavno da je taj omjer tacan,danas bi skroz drugacije granice bile,mislim da BIH nebi postojala.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 18:20:50 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa dobro evo ja se predajem!
Priznajem da su Muslimani i Hrvati cinili vecinu u antifasistickom pokretu (poznato je da Hrvati imaju taj urodjeni antifasisticki gen)!
Priznajem da su i najvece gubitke u antifasistickoj borbi pretrpjeli muslimani i hrvati tokom citavog rata a narocito 1945 kada su iduci od Slovenije sve naciste i fasiste tjerali istocno i konacno oslobodili i Srbiju i istjerali nijemce u Bugarsku!
Dok su hrabri antifasisti (ovdje naravno mislim na muslimane i hrvate ) prolijevali krv z slobodu svih juznoslovnskih naroda, mi fasisti Srbi smo formirali kvislinsku tvorevinu koja je saradjivala sa fasistickim okupatorima Svabama (sa kojima Srbi vec dugo vijekova imaju prijateljske i saveznicke odnose) i izvrsili dosta temeljito etnicko ciscenje nad Hrvatima,Muslimanima,Jevrejima i Romima!!!!!
E to je istina,nadam se da su brojni antifasisti Turci i Ustase sada zadovoljni!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.