Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 61063 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
nisam ja djeneral, nego kapetan, sram te bilo. aj sad 10 sklekova!

bijem boj iz inostranstva, uglavnom preko interneta...  Smile

ne moze mi niko pera odbiti.  Smile

hajde što si lažno skroman, to nije dobro Smile
Pa mora da imaš dalekometne rakete čim prijetiš iz inostranstva Smile

e, sad... navedi mi broj njanjanja nja nja.. jbt. broj.

nego, sta je to sa tobom i hayatom, da nisi uposlenik? necu ja nikom reci...
ma ja sam glavni urednik Vijesti u 7 Smile ali o tome Smile
jesi zadovoljan kako uređujem vijesti?'

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
pre pre pre pre przadovoljan. ukapa se u moju globalnu kampanju. razmisljam da dam otkaz vaskovicu i da te zaposlim, ali to ne bi bilo u duhu daytona..  Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
То мора да је нека страшна телевизија, тај Хајат.
Што ли га не хватам... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pre pre pre pre przadovoljan. ukapa se u moju globalnu kampanju. razmisljam da dam otkaz vaskovicu i da te zaposlim, ali to ne bi bilo u duhu daytona..  Smile Smile
drago mi je što si zadovoljan, hajde malo udari reklamu tamo u inostranstvo da širimo istinu kojaje sveprisutna u Vijestima u 7 Smile

То мора да је нека страшна телевизија, тај Хајат.
Што ли га не хватам... Smile Smile Smile
Hoeš da ti prodam karticu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja necu nikoga da sudim i sta ja znam, ali nistarxx ima ti na internetu jedan filmic ili cak vise filmica gdje muslimanski vojnici u crkvi ruse slike i pucaju u crkvi... mislim pricati o tome da jedni drugima nisu rusili kuce,crkve i te stvari to je presmijesno....i istina je da Hrvatske nije bilo Bihac bi vam postao druga Srebrenica...to svi znaju...

Samo ljudi zasto opet pricate o proslosti i tim stvarima,pa ovdje je tema Lajcak i drzavni udar...zar se toliko malo desava danas na politickoj sceni da je vama dosadno o tome pricati... i nikada se mi necemo sloziti oko desavanja na Balkanu...sto prije to shvatite i nepokusavate druge da ubjedjivati u tome to ce te laske sa tim da zivite...

A za Bosnu bi bilo najbolje da se podjeli u dva djela, Hrvatski i Srpski! Hahahaha salim se nistarxx,nemoj pobjesniti odma!
Navedi mi broj porušenih crkava koje su bile na područiju pod kontrolom ArBiH i uporedi ga sa brojem džamija srušenih od strane JNA i VRS.
Bihać je oslobođen zajedničkom akcijom ArBiH i HV, tako da nemoj preuveličavati vaše zasluge u vezi toga

Ja ti kazem akcija je bila i od ArBih i od HV, samo da nismo dosli tu gdje jesmo Bihac bi bio druga Srebrenica...to i sam znas....nepreuvelicavam ja nista nego zaslugu moras jednostavno priznati...navedi ti meni broj Djamija koliko ih je poruseno, i navedi Crkve koje znas da su ostale cijele i navedi one koji su porusene.... a sto se tice Djamija danas, pa nicu kao gljive po bosni...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1148
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cinjenica je da Srpska vojska nijednu dzamiju nije postedila,mislim da ni HVO nije puno
drugacije postupao,uglavnom sto se tice rusenja vjerskih objekata nema se tu sta porediti.
Znateli da je 90% zlocina u BIH pocinila Srpska vojska, 9% HVO i 1% ARBIH.
Gledajuci brojnost ove tri vojske,gdje je ARBIH imal duplo vise vojse  od VRS I HVO zajedno,
lako je zakljuciti ko je bio najposteniji u ovom ratu Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 16:25:33 od Uragan »
IP sačuvana
social share
Jedna anegdota koja to ilustrira je da je Husein-kapetanov navodni odgovor na pitanje da li se boji rata sa Osmanlijskim carstvom bio Boga se bojim malo, odgovorio je, Sultana nimalo, a Vezira - ko dorata svoga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
 Smile Smile Smile Smile

evo jos jednog mladog lava... 

ovaj je jaci od tebe nistarxx, potrudi se na ne izgubis posao... ubice te na kraju statistikom...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Срби су починили не 90%, него 123% злочина!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cinjenica je da Srpska vojska nijednu dzamiju nije postedila,mislim da ni HVO nije puno
drugacije postupao,uglavnom sto se tice rusenja vjerskih objekata nema se tu sta porediti.
Gledajuci brojnost ove tri vojske,gdje je ARBIH imal duplo vise vojse  od VRS I HVO zajedno,
lako je zakljuciti ko je bio najposteniji u ovom ratu Smile

Vidi se da nemas pojma... Republika Srpska imala je najvecu Vojsku u bosni...

Srpska Vojska(1992):100.000 Srba iz Bosne. 25.000 Offciri i ljudi iz Serbien und Montenegro, 4000 specijalaca i dobrovoljaca, 1000 bis 1500 dobrovoljci iz Rusije, Bugarske i Ukrajine.

Hrvatska vojska(1992):45.000 Hrvata iz Bosne. Plus 4000 do 5000 iz Policijiskih stanica. i 15.000 do 20000 Hrvata iz Hrvatske.

Muslimanska vojska(1992): 50.000 Muslimana iz Bosne, ali su imali vojnu opremu za 44.000. plus 600 do 4000 Muslimana sirom svijeta..
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 16:34:13 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Hoi Polloi

Zodijak
Pol
Poruke 573
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung D780

Kako si ovo dobio. Razvojem furijeovih redova.
A gde su ti decimale od ovih procenata.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.