Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60697 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Čović:novi Ustav do kraja Lajčakovog mandata
Dragan Čović

SARAJEVO, 24. NOVEMBRA (SRNA) - Lideri šest političkih stranaka iz BiH dogovorilo se da novi Ustav treba da bude donesen do prestanka mandata visokog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka, potvrdio je predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović.

"Za mene ja značajno što smo dogovorili da ćemo dok traje mandat visokog predstavnika nastojati da se donese novi Ustav BiH," rekao je Čović za današnji "Večernji list".

Prema njegovim riječima, prijedlog HDZ-a BiH je da se formiraju četiri multietničke federalne jedinice koje bi spriječile stvaranje nacionalnih državica.

Čović je naglasio da će Nikoli Špiriću biti ponovo ponuđen mandat za sastav Savjeta ministara BiH, ako u utorak, 27. novembra bude postignut dogovor o poslovniku o odlučivanju u Parlamentarnoj skupštini BiH.

"Mislim da čelnici oba doma Parlamentarne skupštine BiH treba da utvrde načelo prema kojem ne bi moglo biti doneseno nijedno zakonsko rješenje ako za njega nemamo kvalifikovanu većinu sva tri naroda", kaže Čović.

RTRS 24.11.2007.

Čović naravno odmah na svoju vodenicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia E50
Chat obrisan...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta seru vise ti Hrvati?Samo u novinama izjavljuju da su za vise federalnih jedinica,sta su uradili da dobiju federalnu jedinicu?Najbolje bi im bilo kada bi im je Dodik dao!!!!!!!!!!!!
Samo kad njima odgovara onako stidljivo u nekim novinama natuknu nesto o federalizaciji,a onda opet nastave po svom poznatom nacinu,malo tamo,malo vamo nudi neku sredinu da se nikom ne zamjeris,podrzi malo Bosnjake jer od njih zavisis,a onda opet malo spomeni federalizaciju nebi li upalio Dodika pa se on izborio za to i poklonio je Hrvatima!
Nemoj slucajno da zatalasas i da kazes istinu a to je da su Hrvati u Bosni zahvaljujuci politici Tudjmana i zvanicne Hrvatske postali manjina u Bosni,potpuno bezznacajan faktor kojeg niko nista ne pita,samo sluzis kao ikebana balijskoj politici Sarajeva i prikazivanju lazi o multietnicnoj Bosni.Stalno nesto vazu,stalno kao oni nude neka rjesenja a svi bi federalizaciju samo da se oni ne upinju vec da im je dadne Dodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Nemoj slucajno da zatalasas i da kazes istinu a to je da su Hrvati u Bosni zahvaljujuci politici Tudjmana i zvanicne Hrvatske postali manjina u Bosni,potpuno bezznacajan faktor kojeg niko nista ne pita,samo sluzis kao ikebana balijskoj politici Sarajeva i prikazivanju lazi o multietnicnoj Bosni

bravo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Sta seru vise ti Hrvati?Samo u novinama izjavljuju da su za vise federalnih jedinica,sta su uradili da dobiju federalnu jedinicu?Najbolje bi im bilo kada bi im je Dodik dao!!!!!!!!!!!!
Samo kad njima odgovara onako stidljivo u nekim novinama natuknu nesto o federalizaciji,a onda opet nastave po svom poznatom nacinu,malo tamo,malo vamo nudi neku sredinu da se nikom ne zamjeris,podrzi malo Bosnjake jer od njih zavisis,a onda opet malo spomeni federalizaciju nebi li upalio Dodika pa se on izborio za to i poklonio je Hrvatima!
Nemoj slucajno da zatalasas i da kazes istinu a to je da su Hrvati u Bosni zahvaljujuci politici Tudjmana i zvanicne Hrvatske postali manjina u Bosni,potpuno bezznacajan faktor kojeg niko nista ne pita,samo sluzis kao ikebana balijskoj politici Sarajeva i prikazivanju lazi o multietnicnoj Bosni.Stalno nesto vazu,stalno kao oni nude neka rjesenja a svi bi federalizaciju samo da se oni ne upinju vec da im je dadne Dodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tebe nervira što i oni nisu protiv nas, e moj ti jadniji si nego što sam mislio ako među njima tražiš pouzdanog saveznika. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A tebe nervira što i oni nisu protiv nas, e moj ti jadniji si nego što sam mislio ako među njima tražiš pouzdanog saveznika. Smile Smile

Ja medju Hrvatima necu traziti saveznike,nismo ih trazili ni devedesetih vi ste tazili saveznike pa ste se pobili gore nego sa nama!Ja sam samo rekao da ako hoce federalizaciju neka to javno kazu!
Trudim se na ovom forumu da disutujem sa ljudima koji prilicno dobro poznaju situaciju u regionu!
Ti je izgleda ne poznajes cim mozes misliti da Hrvati nisu protiv vas.
Samo mi iskreno rece mislis li da vas Hrvati vole?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Ja medju Hrvatima necu traziti saveznike,nismo ih trazili ni devedesetih vi ste tazili saveznike pa ste se pobili gore nego sa nama!Ja sam samo rekao da ako hoce federalizaciju neka to javno kazu!
Trudim se na ovom forumu da disutujem sa ljudima koji prilicno dobro poznaju situaciju u regionu!
Ti je izgleda ne poznajes cim mozes misliti da Hrvati nisu protiv vas.
Samo mi iskreno rece mislis li da vas Hrvati vole?
Vi dobro znate da Bosnu ne možete razbiti bez pomoći Hrvata, zato vas toliko i nervira njihova šutnja.
Mi i jesmo bili saveznici sve dok je na njihovom čelu bila normalna ličnost, mislim na Kraljevića, ali kada su njega ubili njegovi i na njegovo mjesto došle neke budale koji nisu znali da vode svoj narod onda smo se naravno od njih distancirali, zato i govorim da ne razumjem zašto nakon našeg iskustva vi se nadate da će vam Hrvati biti pouzdani saveznici.
Nisam toliko naivan pa da bi rekao da nas oni vole, naprotiv oni nas ne vole, ali vas mrze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...
Pa vi niste prihvatili ni taj datum, o veliki antifašisti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1340
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
kako vama nije jasno da hrvate boli kurac kakvo će uređenje biti

mi ćemo se snaći kako god bilo

i kakve veze molim te ima kraljević sa našim odnosima? našim odnosima je kumovao alija kad je rekao: ovo nije naš rat

sve ostalo je bila humanitarna pomoć hrvatta muslimanima, uostalom zahvaljujući nama i imate bosnicu
IP sačuvana
social share
snaga udarca mi varira
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.