Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60783 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

mene niko ni ne pominje kao moguceg visokog predstavnika...cccc, a visok sam 1.93, imam najvise potencijala  Smile
1.96 Smile
Mašala, momci povlačim se iz trke za viskokg predstavnika.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28
Pa možeš biti u nekom sljedećem mandadtu Smile

valjda neće ostati kao milošević 1 deceniju na vlasti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Pa možeš biti u nekom sljedećem mandadtu Smile

valjda neće ostati kao milošević 1 deceniju na vlasti Smile
Ma ne meni sve brzo dosadi, samo da neke planove sprovedem u djelo i ja odoh s te funkcije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Da stvarno ako postoje demohrišćani što ne bi postojali demomuslimani? Ti bi bio savršen lider takve opcije.  Smile

Igore niš ja ovima iz Sa ne verujem, oni su tako visoki samo da bi bolje videli preko Romanije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
HTC Topaz
Da stvarno ako postoje demohrišćani što ne bi postojali demomuslimani? Ti bi bio savršen lider takve opcije.  Smile

Igore niš ja ovima iz Sa ne verujem, oni su tako visoki samo da bi bolje videli preko Romanije.  Smile
chernobyl je kriv  Smile

p.s. eto mene onda za zamjenika visokog predstavnika, tj. malo nizeg predstavnika...nije 3 cm velika razlika  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Ericsson T28

Pa da dok se oni izdužuju, mi stagniramo , na kraju možemo da se kandidujemo za niske predstavnike tamo u africi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

demo verzija muslimana Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Dodik: treba podržati prijedlog izmjene Poslovnika kao način izlaska iz krize

BANJALUKA, 21. NOVEMBRA (SRNA) - Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da se dio rješenja krize u BiH nazreo u pozitivnim signalima koje je OHR dao Kolegijumu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH za prijedlog izmjena Poslovnika ovog doma, što treba podržati kao način izlaska iz krize.

"Oni koji žele dalju destabilizaciju BiH, odbiće podršku tom poslovniku, a mi mislimo da ustavne promjene mogu da idu u nekom svom procesu samo onda kada imamo usvojen i potvrđen Ustav iz Dejtona kao osnovu koju treba popravljati", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci, komentarišući sutrašnji sastanak sa političkim liderima iz BiH u Sarajevu na kome će predstaviti plan za izlazak iz krize u kojoj se nalazi BiH.

On je dodao da je nelogično i pravno neodrživo da se ulazi u amandmane bez usvajanja Ustava iz Dejtona.

"Ustav iz Dejtona jedini je koji imamo i ne vidim razloga zašto ga ne bismo potvrdili", rekao je Dodik.

Prema njegovim riječima, RS je zainteresovana za stabilnost u BiH i daće svoj doprinos tome.

Dodik je naglasio da je kriza u BiH uzrokovana odlukama visokog predstavnika i da se ona može eliminisati odlukama visokog predstavnika.

"Nismo protiv BiH sve dotle dok RS postoji u BiH, a tamo gdje vidimo da nema RS i njenog mjesta, mi smo protiv BiH", istakao je Dodik.

RTRS 22.11.2007.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Додик:СНСД остаје у опозицији ако Лајчак не измени одлуке

БАЊАЛУКА, 22. новембра 2007. (Бета) - Премијер Републике Српске (РС) и лидер Савеза независних социјалдемократа Милорад Додик изјавио је вечерас да његова странка остаје у опозицији на државном нивоу, ако не буде измењена наметнута одлука високог представника и онемогућено прегласавање у Савету министара БиХ.

Он је у телефонској изјави за бањалучку Алтернативну телевизију рекао да то значи да ће се "тешко формирати Савет министара БиХ".

Додик је казао да је на састанку шест лидера владајућих странака у БиХ председник Странке демократске акције Сулејман Тихић одбио усаглашени предлог колегијума Представничког већа Парламентарне скупштине БиХ о пословнику о раду парламента.

"Сада не знамо у ком смо статусу што се тога тиче", казао је премијер РС, додајући да се СНСД противи решењима за пословник о раду парламента које је предвидео високи представник Мирослав Лајчак.

Лајчак је политичким странкама наложио да се до 1. децембра усагласе о пословнику о раду парламента БиХ, упозоравајући да ће у супротном наметнути мере које регулишу то питање.

"Наметање тих решења би било недопустиво, противно демократији и дефинитивно условило кризу у БиХ до мере да се она не би могла решити", истакао је Додик.

Лидери шест политичких странака у БиХ усагласили су данас у Сарајеву акциони план провођења Мостарске декларације раду испуњавања обавеза потребних за парафирање Споразума о стабилизацији и прудруживању Европској унији.

Додик је казао да су се политички лидери у БиХ усагласили неколико решења у вези са реформом полиције, која се односе на успостављање тела за координацију полиције установе за образовање кадрова и форензичке службе на нивоу БиХ.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5054
Zastava http://forum.burek.co.yu/Themes/default/images/flags/cs.png
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Špirić: Lajčak kao kralj

Političar Nikola Špirić, koji je svojom ostavkom na mesto predsednika Saveta ministara BiH skrenuo pažnju medjunarodne zajednice na zaoštravanje "krize vladanja" u toj zemlji, izrazio je žaljenje što 12 godina od potpisivanja Dejtonskog sporazuma zemljom i dalje ne vladaju predstavnici naroda koji u njoj žive.

"Znate li ijednu državu u svetu u kojoj jedan jedini čovek, makar on bio car, kralj, predsednik ili premijer, ima pravo da iz svog bloka diktira zakone, kao što je nedavno učinio Lajčak?", upitao je Špirić u intervjuu za frankfurtske "Vesti" .

"Još naša zemlja nije postala suštinski suverena. U njoj suverenitet, praktično, ima samo medjunarodna zajednica preko svojih 'visokih delegata'. Put trasiran u Dejtonu nikako da prepešačimo, i zbog toga što medjunarodni predstavnici, ponekad "dejstvuju" u suprotnosti sa dejtonskim principima", kazao je on

Na pitanje šta misli o stavu Ričarda Holbruka da u Bosnu što pre treba da dodju trupe EU Špirić se zahvalio na "dobronamernoj inicijativi".

"Jer, jadna je ona zemlja u kojoj bi više od decenije posle rata vojne snage ponovo obezbedjivale napredak, mir i opstanak", zaključio je Špirić.

Tanjug
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.