Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li će posle 12. 10. Lajčak napraviti novi državni udar u BiH  (Pročitano 60625 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...
Pa vi niste prihvatili ni taj datum, o veliki antifašisti
Zato sto je tad stvorena BiH koja sa danasnjom nema nikakve sicnosti.
« Poslednja izmena: 25. Nov 2007, 23:52:15 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ako sam mislio da BiH kao ovakva moze opstati, danas sam definitivno izgubio sve iluzije. Muslimani su 25. novembar, datum potpuno beznacajan i cisto formalan, uzdigli na pijedestal, a na centralnom dnevniku se predstavljaju kao veliki antifasisti i zastitnici tekovina antifazizma (a cuvaju ih, naravno od Srba). A sta reci kad kazemo da je partizanske jedinice cinilo preko 80% Srba i da su se uglavnom borili protiv djedova i oceva ovih koji se sad slikaju u Mrkonjic Gradu...

Ravenu daj mi samo neki izvor da procitam o tome da su bili 80% partizana Srbi...

Hvala unaprijed!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
kako vama nije jasno da hrvate boli kurac kakvo će uređenje biti

mi ćemo se snaći kako god bilo

i kakve veze molim te ima kraljević sa našim odnosima? našim odnosima je kumovao alija kad je rekao: ovo nije naš rat

sve ostalo je bila humanitarna pomoć hrvatta muslimanima, uostalom zahvaljujući nama i imate bosnicu
Pa ti si apsolutni kreten, pa jebo te ja ne vjerujem kakvo ti postavljaš pitanje, čuj kakve veze ima Kraljević, šta si jeo ovih dana sine??
Koja humanitarna pomoć, pa mi da smo od vas čekali pomoć davno bi bili izbrisani zato nemoj da sereš i da se dižeš u nebesa pišonja mali, znaš koliko nas boli kurac za vama, vi svakako postajete manjina za 10 godina više će biti Jevreja nego vas

A granice, pa tamo se prvi put spominje da je BiH republika svih njenih građana i nas i vas i Hrvata, razmisli malo o tome.

Ravenu daj mi samo neki izvor da procitam o tome da su bili 80% partizana Srbi...

Hvala unaprijed!
E pa to bi i ja volio da vidim

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da spominju to neki jebeni komunisti kako je Bosna i Srpska i Hrvatska i Bosnjacka (Muslimanska)
a nije ni Srpska ni Hrvatska ni bosnjacka
i tako to fino bi jedno 45 godina i onda jedni odlucise dakazu kako vise nije Srpska vec samo njihova i ko jebe Srbe i njihovo vjekovno zivljenje na ovim prostorima ko jebe njihovu kulturu istoriju ma oni imaju svoju Srbiju nek idu tamo sta ce ovdje u ''nasoj'' Bosni

a broj ucesnika i njihova nacionalna pripadnost jasno pokazuje ko je ko bio u toj novoj jebenoj Bosni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Da spominju to neki jebeni komunisti kako je Bosna i Srpska i Hrvatska i Bosnjacka (Muslimanska)
a nije ni Srpska ni Hrvatska ni bosnjacka
i tako to fino bi jedno 45 godina i onda jedni odlucise dakazu kako vise nije Srpska vec samo njihova i ko jebe Srbe i njihovo vjekovno zivljenje na ovim prostorima ko jebe njihovu kulturu istoriju ma oni imaju svoju Srbiju nek idu tamo sta ce ovdje u ''nasoj'' Bosni

a broj ucesnika i njihova nacionalna pripadnost jasno pokazuje ko je ko bio u toj novoj jebenoj Bosni
A nego čija je kada nije ni srpska ni hrvatska ni bošnjačka??
Nisu to tada bili komunisti već borci, a borci su zaslužili naše poštovanje bez obzira na ideologiju koju su slijedili.
Koliko ja znam Srbima je garantovana ravnopravnost u toj nezavisnoj BiH, ali vi ste ti koji su rekli ne. Vi ste govorili Bosna je naša mi smo domicijelno stanovništvo blablabla..., pa onda ste se povukli iz institucija i počeli da kasapite narod u I.Bosni, da Sarajevo gađate sa čim stignete itd. da bi na kraju opet živjeli u nezavisnoj BiH u kojoj ste naravno ravnopravan narod.
I još nešto, nismo mi željeli da zatremo svaki trag vašeg postojanja već vi, većina vaših crkava stoji netaknuta od Goražda pa do Bihaća, i neka je, ali naše džamije su sve sravnjene sa zemljom, naša mezarija su prekopana, na njima ste pravili parkinge, kafane...pa vi ste i nakon nekoliko godina od kraja rata zapalili džamiju u sred Bg i sada mi reci ko je tu zatirao čiji trag??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ви нисте имасли право да прогласите независност БиХ, без пристанка трећег народа, одузевши српском народу право на самоопредељење.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2007, 14:36:17 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ne diraj ga, vidis da je pobjesnio  Smile

izuo ga moj drug umorni...  Smile Smile

sta velis nistarkse? VI garantovali NAMA ravnopravnost?  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Кад Хрвати и Муслимани неком гарантују равноправност, најбоље је склонити се у брда.
Укилико не желиш да останеш без неких виталних делова тела, то јест главе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma nakon prica o pravljenj u kafana na grobljim a svaka rasprava je suvisna previse ti gledasa FTV i BIH cistas oslobodjenje i avaz
predji malo i na  druge vidjeces nij esve tako kako ti kazes
pogotovo pricao o pocetku rata o crkvama o garantovanij ravnopravnosti

neku noc  u jednoj emisiji javi se covjek i kaze kako je pocetkom rata u skupstini BIH Hasan Cengic predlagao da se u BIH ukin esvinjogijstvo ili da se svede na najmanj umogucu mjeru jer je sad Bosna muslimanska drzava eto pa ti vidi ko je sta u Bosni zelio i radio
a o obijanju samo  cu reci Sijekovac

znas ti o cemu ja pricam  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ma nakon prica o pravljenj u kafana na grobljim a svaka rasprava je suvisna previse ti gledasa FTV i BIH cistas oslobodjenje i avaz
predji malo i na  druge vidjeces nij esve tako kako ti kazes
pogotovo pricao o pocetku rata o crkvama o garantovanij ravnopravnosti

neku noc  u jednoj emisiji javi se covjek i kaze kako je pocetkom rata u skupstini BIH Hasan Cengic predlagao da se u BIH ukin esvinjogijstvo ili da se svede na najmanj umogucu mjeru jer je sad Bosna muslimanska drzava eto pa ti vidi ko je sta u Bosni zelio i radio
a o obijanju samo  cu reci Sijekovac

znas ti o cemu ja pricam  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ma on je hayat soldier.. CD i fazoni, lose kopije riste djoge i sar'evska sega...  Smile

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 103
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.