Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:39:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63734 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne razumem izreku, pozdrav, sta vec"dogodine ili vidimo se u pristini."
Cena stana u pristini je niza nego cena stana u bgd, a kao u novom sadu, kragujevcu....znaci dragi moji prodajte stanove i pravac pristina,gde vam je i srce.
Šta ti nije jasno u vezi tog jevrejskog pozdrava?

Nije mi jasno zasto do godine u pristini. Prodajte stanove i pravac tamo odmah.

,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne razumem izreku, pozdrav, sta vec"dogodine ili vidimo se u pristini."
Cena stana u pristini je niza nego cena stana u bgd, a kao u novom sadu, kragujevcu....znaci dragi moji prodajte stanove i pravac pristina,gde vam je i srce.
Šta ti nije jasno u vezi tog jevrejskog pozdrava?

Nije mi jasno zasto do godine u pristini. Prodajte stanove i pravac tamo odmah.

,

standing ovations  Smile Smile Smile

Neki novi retardirani pomocnik ministra je razocaran malim procentom ljudi koji zele u rat, i saopstava da je to rezultat nedovoljno dobre obavestenosti o ozbiljnosti situacije  Smile Smile Smile Smile

Pa mi dozivljavamo potpunu renesansu mraka, zla i bolesti... Da li ce neko da zatvori ludake u ludnicu? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
standing ovations 

ne moras da mu aplaudiras...mozes i da kleknes i da ti glava bude u visini njegovog medjunozja...tako ces mu odati kompletno priznanje na maestralnom postu Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
za rat treba vojska(mislim tehnologija necemo s cakijama), treba generalstab, treba pametna i sposobna vladajuca elita da se u svom haosu koji u ratu nastane adekvatno snadje i treba podrska bar nekoliko svjetskih sila...

sta mi imamo od toga Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A da imamo sve to,jel bi ratovao?
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 
a da imamo sve to ne bi ni nam ni uzeli kosovo pa ne bi bilo potrebe ratovati...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
za rat treba vojska(mislim tehnologija necemo s cakijama), treba generalstab, treba pametna i sposobna vladajuca elita da se u svom haosu koji u ratu nastane adekvatno snadje i treba podrska bar nekoliko svjetskih sila...

sta mi imamo od toga Smile
I motiv to jest moral.Dzaba i sve to da imamo ako mi ne shvatamo zasto da ratujemo...Ponovicu ponovo zaboravite na rat oruzijem to je vec odavno zastarela tehnika ljudi mi smo u 21 veku....O cemu vi govorite...Vi kao da ne pratite moderne tokove i stvari
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@bannnnjac33

Naivno razmišljanje,neuspeo sofizam.Tek tad bi morao da ratuješ! Protiv koga su šipci ratovali ako ne protiv dobro naoružane policije i vojske? Da li ih je činjenica oružane gotovosti srpske vojske i policije sprečila u njihovim namerama? Čak i da nisu imali pomoć Amerike i ostalih,imaju ideju koja ih vodi(kakva god da je,to je druga priča),imaju cilj, imaju m*** za razliku od nas današnjih srba,čast izuzecima! Nijedan narod neće u trenucima razaranja svoje zemlje i svojih svetinja(mi ih očigledno više nemamo u sebi) misliti kao sumanut isključivo na ekonomski momenat,koji je nesumnjivo bitan to niko ne spori,već bi ustali u odbranu onoga što je osnovno i elementarno pravo svakog naroda koji i malo drži do sebe...niko,apsolutno niko se ne bi postavio kao mi pa ma ko da mu je sa druge strane...strah.strah je paralisao sve...gola egzistencija pa ma kakva bila,bez obzira nasve i svakog,to je jedino važno većini u ovoj kukavičkoj zemlji!!! Ponavljam,čast izuzecima,ali oni su ipak samo izuzeci a ne pravilo!
« Poslednja izmena: 01. Mar 2008, 18:38:51 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
na konje mačeve u ruke pa da turci vide belaja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

NEMA MALIH BOGOVA.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2900
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
LG U8290
@bannnnjac33

Naivno razmišljanje,neuspeo sofizam.Tek tad bi morao da ratuješ! Protiv koga su šipci ratovali ako ne protiv dobro naoružane policije i vojske? Da li ih je činjenica oružane gotovosti srpske vojske i policije sprečila u njihovim namerama? Čak i da nisu imali pomoć Amerike i ostalih,imaju ideju koja ih vodi(kakva god da je,to je druga priča),imaju cilj, imaju m*** za razliku od nas današnjih srba,čast izuzecima! Nijedan narod neće u trenucima razaranja svoje zemlje i svojih svetinja(mi ih očigledno više nemamo u sebi) misliti kao sumanut isključivo na ekonomski momenat,koji je nesumnjivo bitan to niko ne spori,već bi ustali u odbranu onoga što je osnovno i elementarno pravo svakog naroda koji i malo drži do sebe...niko,apsolutno niko se ne bi postavio kao mi pa ma ko da mu je sa druge strane...strah.strah je paralisao sve...gola egzistencija pa ma kakva bila,bez obzira nasve i svakog,to je jedino važno većini u ovoj kukavičkoj zemlji!!! Ponavljam,čast izuzecima,ali oni su ipak samo izuzeci a ne pravilo!

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbija je Kosovo i Metohija!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 85 86 88 89 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 08:39:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.