Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:20:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li bi.....
Da, išao bih
45.4%  (193)
Ne, ne pada mi na pamet
47.5%  (202)
Ne, ali idem na demonstracije
7.1%  (30)
Ukupno glasova: 425
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li biste išli u rat na Kosovo?  (Pročitano 63706 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Alcatel One Touch
Svi na Kosovo.Ko izdo izdalo ga telo hteo poci a nemogo doci.Kosovo Srbija
   E,jebiga sad i ti... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Ima jedna recenica koju sam nedavno cuo a kaze da su se Jevreji stalno pozdravljali vidimo se u Jerusalimu ma gde da su zivjeli
A zasto pa zato sto je to njihova teznja bila 2000 godina ako oni nisu zaboravili Jerusalim i Izreal zasto bismo mi zaboravili KIM
Od danas pa dok se ne vratimo na KIM  bilo to za 5 dana 5 godina ili 5000 godina pozdrav mora da glasi
VIDIMO SE NA KOSOVU
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ima jedna recenica koju sam nedavno cuo a kaze da su se Jevreji stalno pozdravljali vidimo se u Jerusalimu ma gde da su zivjeli
A zasto pa zato sto je to njihova teznja bila 2000 godina ako oni nisu zaboravili Jerusalim i Izreal zasto bismo mi zaboravili KIM
Od danas pa dok se ne vratimo na KIM  bilo to za 5 dana 5 godina ili 5000 godina pozdrav mora da glasi
VIDIMO SE NA KOSOVU

Ljudi se stalno pozivaju na Jevreje....bojim se da se i mi kao i oni ne raspemo svi po celom svetu,ostanemo bez drzave i ne daj boze zavrsimo u konc. logorima i pecima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
@ mrgec

ako uspes da mi nabrojis 10 ozbiljnijih okrsaja u zadnjih 500 godina u kojim je ucestvovao island, ja se vise ne pojavljujem na ovom delu foruma... ulicne demonstracije se ne racunaju Smile
nadam se da se vise neces pojavljivati na ovom delu foruma....evo ti konflikt izmedju islanda i verovao ili ne velike britanije Smile  :

The Cod Wars were a series of conflicts between Iceland and the United Kingdom from the late 1950's to the mid-1970's. The first Cod War took place in 1958 when Britain was unable to prevent Iceland from extending its fishing limits from 4 to 12 miles (7 to 22 km) off the coast of Iceland. The second Cod War lasted from 1972 to 1973, when Iceland extended the limit to 50 miles (93 km). The third Cod War began in November 1975, when Iceland extended its zone of control over fishing from 50 miles to 200 miles (370 km). Great Britain did not recognize Iceland's authority in the matter and continued to fish inside the disputed area, marking the third time that Iceland and Great Britain had clashed over fishing rights. Iceland deployed a total of eight ships: six Coast Guard vessels and two Polish-built stern trawlers, to enforce her control over fishing rights. In response, Great Britain deployed a total of twenty-two frigates, seven supply ships, nine tug-boats and three auxiliary ships to protect its 40 fishing trawlers. While few shots were fired during the seven-month conflict, several ships were rammed on both sides, causing damage to the vessels and a few injuries to the crews.[1]

Events took a more serious turn occurred when Iceland threatened closure of the U.S.-manned NATO base at Keflavík, which, in the military perception of the time, would have severely impaired NATO's ability to defend the Atlantic Ocean from the Soviet Union. As a result, the British government agreed to have its fishermen stay outside of Iceland's 200 mile (370 km) exclusion zone without a specific agreement.[2]

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Od danas pa dok se ne vratimo na KIM bilo to za 5 dana 5 godina ili 5000 godina pozdrav mora da glasi
VIDIMO SE NA KOSOVU

Ljudi se stalno pozivaju na Jevreje....bojim se da se i mi kao i oni ne raspemo svi po celom svetu,ostanemo bez drzave i ne daj boze zavrsimo u konc. logorima i pecima.
Čovek je mislio,to je valjda očigledno,na najbolju i najvredniju osobinu tog naroda...na odsustvo zaborava i ideju koja ih je održala i učinila da posle 2000 godina je i ostvare.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Ocigledno 99,99% vas ovde nema pojma sta je rat. U prvom redu niko ne pita: a sa kim ratujemo?
Dakle osnovna stvar bi bila sa kim bi ratovali?
Druga stvar bi bila: koji bi nam bili ciljevi?

Libija je bila bombardovana 1986-e od strane amera. U stilu: prosla par aviona i usput sasuli par bombi. Ubijeno je Gasi i jedno dete (usvojena cerka).
Pricinjena neka materijalna steta u Benghaziju i Tripoliju.
Elem svake godine na taj dan Gasha vadi Libijce u kolektivnu histeriju i slavi pobedu nad amerima.To je slobodan dan u Libiji. U toj histeriji, nemoj ni pokuzavati da pitas sta je u stvari onda bilo? To nije vazno. Vazno je da se pokantinama i menzama daje svecan rucak i da se na skupovima vice, dere i uzdizu pesnice.
Btw, on je bacio jednu bombu koja je pala negde blizu obala Malte.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 624
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Ne razumem izreku, pozdrav, sta vec"dogodine ili vidimo se u pristini."
Cena stana  u pristini je niza nego cena stana u bgd, a kao u novom sadu, kragujevcu....znaci dragi moji prodajte stanove i pravac pristina,gde vam je i srce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Koliko ja vidim ovde je bas dosta p**kica. Ja sam bio u ratu i ici cu opet. A Vas gospodo, tako hrabre i nadrogirane, treba isterati iz zemlje. Sram Vas bilo, zar je zbog Vas toliko srba ostavilo svoje zivote na ratistima...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne razumem izreku, pozdrav, sta vec"dogodine ili vidimo se u pristini."
Cena stana u pristini je niza nego cena stana u bgd, a kao u novom sadu, kragujevcu....znaci dragi moji prodajte stanove i pravac pristina,gde vam je i srce.
Šta ti nije jasno u vezi tog jevrejskog pozdrava?
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy IIs
Ok, za početak, kupujute stanove , kuće i imanja. Tako
su i Albanci uzeli kosovo.
Problem: oni su imali para, a mi nemamo ni para, a ni nekoga ko bi hteo
iz BG da se odseli na Kosovo
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 123
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 11:20:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.