Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 97432 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
iskreno i realno...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
@BranaM

Pa u cemu je razlika? Kazes: svakako ne bi privukao moju paznju da sam ga upoznala sa invaliditetom Kakve blage veze ima lepota i privlacnost sa tim sto je neko recimo u kolicima? Ako je taj neko lep onda je lep sa ili bez kolica, a ako nije onda nije. Smile A sve ovo ostalo sto si opisala me sad jos vise zbunjuje.. Taj stav: kao ostacu iz ljubavi sa nekim ko postane invalid iz ljubavi i znaci tad si spremna i dorasla na svakakva odricanja najteze vrste a kao da udjem u vezu i da se zaljubim i zavolim(cak i ako je invaliditet daleko daleko laksi), tad kao nisi dorasla. Ne kapiram te...izvini ali takav stav ne kapiram. Naprosto ili ti nesto smeta ili ne. Kako to kao naknadno cu i da prihavtim situaciju,  a da udjem od pocetka ne. Nekako mi je sve to protivrecno..
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 22:50:36 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
šta tu ima da se kapira... žrtva koju bi neko podneo brinući o invalidu može reziltirati iz velike ljubavi...
ali da neko od početka podnese tu žrtvu ne znajući da li će uopšte doći do ikakve ljubavi, to je već nerealno...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
@Dulаć

Pa brate mili ne kapiram. Ne zameram, samo ne kapiram tu kao neku "bitnu razliku". Jer u oba slucaja je osoba Invalid. A  sto se tice realnog i nerealnog.. zasto ne bi doslo do ljubavi od pocetka, ako vec dodje do zaljubljenosti? Ko to moze da programira kad ce i u koga ce se zaljubiti. Ja mislim da ne moze niko. Ako cemo posteno. E sad, druga je stvar sto bi vecina na silu potisla mogucnost da se zaljubi u osobu sa invaliditetom, zbog uopstenih pretpostavki o tome da ce "morati da podnosi zrtve"(iako to ne mora biti tako).
« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 23:00:08 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hvalim te Bože, da neko razume.Ne znam šta ima tu da se ne razume.Valjda imam pravo na izbor, a da se pri tome ne osećam loše i kao sebična i grozna osoba.
Evo na primer, ja volim planinarenje, skijanje i ronjenje.Neko ko je u kolicima ili nešto slično ne  može to da deli sa mnom.
Pa valjda imam pravo da tražim nekoga ko želi i voli iste stvari kao ja, ko može da ih deli sa mnom...jer ja želim da ih delim s nekim!
Da sticajm okolnosti moram da se odreknem još mnogo čega i više od toga jer je nekoga kog volim zadesila nesreća, naravno da bih to učinila, bez reči i bez pitanja.....zbog ljubavi, odanosti i lojalnosti koje smatram važnijim prioritetima u životu.
Ne želim više da se nadgornjavam, rekla sam šta mislim i osećam i jer znam sebe, kakva sam i kakva sam bila.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Pa niko ne kaze da si losa osoba. Ko to kaze???? Smile Smile Samo kazem da mi nije jasno kako bilo ko moze da programira da li ce se u nekog zaljubiti ili ne. Ja sestro slatka to ne umem i ne mogu, iskreno. Ako se jako zaljubim, onda je to to, pa bila ta neka sa invaliditetom(kao i ja) ili bez invaliditeta. I mozda mi i iz tog razloga nije jasno da nisi spremna da zbog ljubavi udjes u vezu sa invalidom a jesi iz ljubavi spremna da ostanes. A neko u kolicima u oba slucaja ne bi mogao da deli sa tobom sve to sto si pomenula. Btw, ja tebe nisma ubedjivao da promenis misljenje, vec sam pokusao da ukazem da izmedju pomenutih situacija ova druga moze biti cak teza. Po mom misljenju. A sto se tice mog invaliditeta, ne znam sta tu ima "da drzi ili ne drzi vodu". Sve ono sto sam o sebi napisao je onako kako jeste. nisam ni u kolicima, niti bez noge, niti bez ruku, niti slep, niti nepokretan. Imam otezan hod, u nekim aktivnostima sam ogranicen, to stoji. ali u vecini drugih nisam. Vezbom se vecina stvari moze savladati. I ne mislim da ta cela fama oko invaliditeta mora uvek biti toliki "bauk".

Anyway, nema veze. Svako ima svoj izbor i nacin razmisljanja.  Smile Ovakva tema i jeste korisna zato da se razmisljanja uporede. Smile

« Poslednja izmena: 05. Maj 2010, 23:52:38 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple 15
Tebi je odgovor na svako iskustvo ili svaki stav = pobogu, zasto tako?

Vidis... Shougun... mozda bi mogao da pocnes da shvatas da ljudi imaju izbor da ne promene svoje misljenje.
Ovo nije idealan svet i mi ne zivimo u idealnom svetu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Licni Tekst

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n73
 Jednom sam video bas lepu devojku,koja nije imala ruku,setala je malog kerica na Slaviji,sa njom bi bio,naravno ako je ok kao osoba ili tako sa nekom ako je bas lepa i sexy bi bio a ako nije ne bi bio i bas me briga ko sta prica,svi se nesto foliraju kao da su dobri,da su moralni ne znam kako,a sve je jedno obicno foliranje cak i licemerstvo kad neko nesto kaze sto nije "politicki korektno"-kako se to kaze u tom ljigavom slengu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Vidiš, Anea...svesna sam da čovek koji nije u stanju da promeni svoje mišljenje, stavove ili preispita odluke nije naročito bistar.
Nisam rekla "nikad", "taman posla", "Bože sačuvaj" ili nešto slično...samo sam iskeno rekla "radije ne bih, ako ne moram".To se zove "sloboda izbora".Nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć i na koju stranu život može da nas okrene.
U živou sam imala jako malo čvrstih stavova koje sam mislila da nikad neću promeniti.
Neke od njih  sam zbog ljudi koje sam volela dovela u pitanje i promenila ih.I zažalila.I to gorko.
U svakom slučaju, slažem se da je mnogo gore kad čovek nema dušu i srce, moral i dobrotu, a ne ruku.
Mnogo su gori i opasniji emotivno hendikepirani ljudi.
U svakom slučaju, želim sreću svima.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 07:54:26 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Apple 15
Brana, nisi me shvatila...

Ja tebe ne osudjujem... mislim da je tvoj stav sa mog stanovista prihvatljiv...

Mene, nervira to stalno preganjanje... to SBBKBB... postoje ljudi koji su iskusili neke stvari i koji znaju da nije sve idealno u zivotu kao sto se predstavlja... eto... ti sama na svojoj kozi...

Meni nervira kada neko i pored toga sto osoba ima licno iskustvo pokusava da dokaze da to licno iskustvo treba uzeti u razmatranje... jos jednom... i jos jednom... i jos jednom...

Ja se izivinjavam, pa jel treba svaku svoju odluku u zivotu citavog zivota da preispitujemo?
Ako je odgovor - da, onda osoba sa takvim stavom ima jako mnoooogoooo slobodnog vremena.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.