Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?
Da.
16.9%  (14)
Ne.
37.3%  (31)
Ne znam.
45.8%  (38)
Ukupno glasova: 83
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li bi bili u vezi sa osobom koja ima invaliditet?  (Pročitano 97147 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Dobro, evo ovako.Ne znaš kakav je bio moj život, koliko sam se namučila i šta sam sve preturila preko glave da bih bila tu gde jesam, ne znaš koliko sam umorna od svakodnevnog napora i borbe za egzistenciju i tako dalje.Mislim da imam pravo da izaberem racionalno nekoga ko bar može da odveze decu u školu (a to ne može ako je slep).
Jednostavno, ne mogu da imam toliki luksuz da budem sa nekim ko ima "fizička ograničenja" bilo koje vrste jer mi treba neko ko će meni da olakša život i uživa sa mnom u stvarima u kojima ja uživam, a sa hendikepom to ne može.
Znam da zvuči sebično, ali kao što rekoh, ne znaš moj život.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Sve to razumem, samo ne kapiram zasto mislis da konkretno tebe neko apostrofira?
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jer si u prethodnom postu praktično citirao ono što sam ja rekla. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Ma bilo ciji citat navedem to je onako kao ad-hoc primer, ali ne da bih nekog konkretno "prozvao". Meni niciji stav nije problem, slagao se sa tim ili ne. Jedino, mi jeste jako cudno sto ljudi kazu da bi ostali u vezi a ne bi usli u vezu. Ne znam... meni kada bi bilo nesto neprihvatljivo za ulazak u vezu, bilo bi mi sigurno neprihvatljivo i za ostanak u vezi. Btw, primetio sam da si navela primer slepe osobe. Veruj mi ja poznajem nekoliko slepih osoba i znam da dosta toga mogu da se izvezbaju da urade samostalno. Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 19:20:54 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Shogun, odgovor je prost, ako imash par miliona evara, niko nece ni primetiti hendikep. Tada je samo ljubav bitna.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
pa ne, nemam milione. ali ne mogu reci da nisam situiran. Mada iskreno, osecao bih se bez veze da znam i osetim kako je neka sa mnom samo zbog materijalnog. I da cujem kako iz mojih ledja drugima prica kako joj zapravo moj invaliditet smeta..its Mislim da bih ja prekinuo takvu vezu, bez razmisljanja. Covek ipak treba da ima i neko samopostovanje u zivotu.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 19:10:29 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N97
Kapiram, samo kazhem kako jeste.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Tako je kako je..that's life.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2010, 19:19:19 od Shogun »
IP sačuvana
social share
O tempora o mores!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
S druge strane, onaj za kog se odlučim, kao za svoj slobodan i konačan izbor je neko koga želim da pratim u dobru i u zlu, do kraja života.

brakovi pucaju zbog sitnica kojih se ljudi posle maltene i ne secaju .. a kamoli zbog jedne tako krupne stvari kao sto je, ne daj Boze, pu pu daleko bilo, trajni invaliditet nekog velikog stepena recimo.

Meni je skroz interesantno kako mladi ljudi imaju izvajan stav o tome sta bi radili u ovakvim situacijama  Smile Jos se spominje i nekakav "obraz"  Smile  Da se niko ne naljuti, meni je to tesko sranje ...

Nista nije zauvek, nista. To je jedina nepromenjiva u moru promenjivih, a u slucaju iz ove teme je pravo more promenjivih. Zato je potpuno suludo biti iskljuciv i u jednom i u drugom radikalnom stavu, a "obraz" nema sta da trazi u prici gde se spominje nekakva licna katastrofa.

Tragedija jednog coveka nije samo njegova tragedija vec i tragedija njemu najblizih ljudi. Ljudi svi razlicito reaguju na tragediju i samim tim niko ne moze da zna kako ce se ponasti u buducnosti ako ga nesto slicno zadesi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nije stvar u novcu, ali ne želim da budem licemerna i da kažem da nije bitan.
Postoji velika razlika između nekoga ko je osposobljen da mnogo toga uradi samostalno i onoga ko je poptuno sposoban da normalno funkcioniše.Ja sam samo obična žena koja za svoj porod traži najboljg provajdera...to je prosto biološka i antropološka istina.
Potpuno je druga stvar ako neko koga sam ja izabrala kao životnog saputnika doživi hendikep.U tom slučaju ga nikad ne bih ostavila jer su ljubav i moralna obaveza u tom slučaju u velikoj prednosti u odnosu na komfor mog života.To je moj stav jer verujem u ljubav za ceo život, verujem da se čovek brakom zaista obavezuje na "dobro i zlo".Ne bih mislila dobro o sebi kada bih ostavila bilo koga u nevolji, a kamoli nekoga koga volim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.