Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:03:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129426 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Треба читати Јунга, из литерарних побуда највише. Само један од многих покушаја давања комплетног система, попут Хегела у филозофији. Грандиозан, али само покушај..  Smile

Slazem se , Jung je grandmaster , jedan od retkih koje vredi citati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Pa nije to jedina knjiga koju sam procitao i posle krenuo da je ucim napamet.  Smile Inace ja sam postavio knjigu ne za samo za tebe. Mozda ima nekoga ko ce uzeti da je cita. Znam da to sad izaslo iz mode , ali ipak......

Nego reci ti nama dali je istina da te je otac mlatio kaisem i da nemas problema da udaris zensku osobu ? Koliko si imao godina kada te je otac tukao ?

Ne provociram te , samo me interesuje ......

Није ме тукао каишем нити сам рекао да немам проблем да ударим било кога било то женско, мушко, дете...Изврћеш моје речи...теби на част...
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 18:29:59 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Sony xperia
Aj' omanjite.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Pa nije to jedina knjiga koju sam procitao i posle krenuo da je ucim napamet.  Smile Inace ja sam postavio knjigu ne za samo za tebe. Mozda ima nekoga ko ce uzeti da je cita. Znam da to sad izaslo iz mode , ali ipak......

Nego reci ti nama dali je istina da te je otac mlatio kaisem i da nemas problema da udaris zensku osobu ? Koliko si imao godina kada te je otac tukao ?

Ne provociram te , samo me interesuje ......

Није ме тукао каишем нити сам рекао да немам проблем да ударим било кога било то женско, мушко, дете...Изврћеш моје речи...теби на част...

Izvinjavam se , moja greska. Mozda si samo rekao da te je otac tukao , mozda si se samo nasalio . U nekoj temi si napisao nesto tako ,  ali nije vezno.., ja to nisam razumeo, priznajem pogresio sam.

Dok za ovo:

Al nalupase sova9072 i YuWarez...Kao dokazano ovo dokazano ono, studije, istrazivanja...ali linka nigde  Smile  Cuo sam i ja za jednu studiju po kojoj ateisti treba da vezu na ruku zutu traku da ih ne bi vernici slucajnu uvredili u razgovoru, samo...jbg ne znam koji link bese  Smile

Prijatelju prvi si poceo , uopste ti se nisam obracao , niti sam sa tobom vodio dijalog.

Najvaznije od svega nisi bio u pravu , i nakon sto sam te zamolio da prokomentarises klip , ti pocinjes da glumis uvredjenost. Ustvari nemas nista da kazes.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 19:28:39 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kada prevazidješ takvo razmišljanje bićeš na dobrom putu da raspoznaš promisao kojoj ljudski um nije dorastao da traži opravdanje. Ti se kao mnogo cimaš oko te dece? Batali patetiku ne zanimaj se nečim što ti nije dato. Jeste teško za shvatiti ali nije i nemoguće.  Smile

Па рецимо да ми више значе та деца од вере док теби више значи вера од те деце... Smile

Sta si ucinio za tu decu kada si toliko dusebrizan?

I kako mozes moju veru da poredis sa tim? Kada mi to objasnis, mozda i nastavim diskusiju.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
У праву си, вера се са тим не може поредити...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.57
mob
Samsung Galaxy S4 mini
ti ne da si omracio ovu temu,nego zracis nebuloznim izjavama poput ove prethodne.

Od toga da lupas kao maxim po diviziji do toga da stavljas navijacke spotove na temi o religiji nema svrhe polemisati.

Da sam na tvom mestu, ja bih se kulturno povukla sa teme. Ti imas izbor da ostanes dosadan i nebulozan. Na tebi je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
ti ne da si omracio ovu temu,nego zracis nebuloznim izjavama poput ove prethodne.

Od toga da lupas kao maxim po diviziji do toga da stavljas navijacke spotove na temi o religiji nema svrhe polemisati.

Da sam na tvom mestu, ja bih se kulturno povukla sa teme. Ti imas izbor da ostanes dosadan i nebulozan. Na tebi je.

Опусти се... Smile

А што се тиче повлачења, тај филм богами нећеш гледати...мораћеш ме трпети овако досадног и небулозног, мало више толеранције није на одмет... Smile

« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 05:06:47 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Kao dobar odgovor, kazem vjernicima da postave sebi "ogledalo pitanje"

Da li vjernici potajno znaju da je Bog laz?...  et na isti nacin je moguce da  i "ateisti vjeruju u Boga".

Ja mogu da se koristim frazama tipa "hvala Bogu, *te Bog" i slicno ali cisto metaforicki.
Shvatam koncept Boga kao i koncept razlicitih religija..  al da li stvarno mislim da Bog postoji - NE.

Necu insistirati na tome jer je individualno, al isto ne zelim da neko meni insistira, kakva je i ova tema tj "da Bog - ipaaaak postoji".
« Poslednja izmena: 31. Avg 2013, 13:14:54 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Na ovoj planeti Bog postoji taman toliko koliko ga mi sami prezentujemo ili negiramo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 21:03:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.