Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:51:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129429 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
То што је лепше и узвишеније не значи да је истина...

Mozda i jeste ali i tebi jedino ostaje da verujes. I vrhunski kvantni fizicari kada dodju do trenutka da se postavi makar neka univerzalna teorija , neka teorija vodilja za dalji razvoj imaju veoma razlicita misljenja. Sa jedne stane stoji beskonacno malo , a sa druge strane beskonacno veliko. Svemir se sastoji od 12 dimenzija , jer je samo tako moguce. Multiverzum sadrzi beskonacan broj univerzuma od kojih mozda postoji jos jedan isti kao nas......, itd , itd ... Sve su to stvari za verovanje i razmisljanje. Nikada ne treba zacementirati svoje misljenje i reci za sebe , ja sam ateista , i to se odnosi i u naucnom smislu.
« Poslednja izmena: 30. Avg 2013, 00:51:00 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Pa eto, tera te da počneš da veruješ u nešto. Ako ni u šta drugo, onda za početak u sebe. To je odličan start  Smile

Прецењујеш веру...ено милиони гладне деце у Африци, верују а немају шта да једу... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Pa eto, tera te da počneš da veruješ u nešto. Ako ni u šta drugo, onda za početak u sebe. To je odličan start  Smile

Прецењујеш веру...ено милиони гладне деце у Африци, верују а немају шта да једу... Smile

Zemlja je najgore mesto za zivot (Shopehauer).
Zivot je bol. (Budizam)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Mozda i jeste jer i tebe jedino ostaje da verujes. I vrhunski kvantni fizicari kada dodje do trenutka da postavi makar neka univerzalna teorija , neka teorija vodilja za dalji razvoj ima veoma razlicita misljinja. Sa jedne stane stoji beskonacno malo , a sa druge strane beskonacno veliko. Svemir se sastoji od 12 dimenzija , jer je samo tako moguce. Muliverzum sadrzi beskonacan broj univerzuma od kojih mozda postoji jos jedan isti kao nas......, itd , itd ... Sve su to stvari za verovanje i razmisljanje. Nikada ne treba zacementirati svoje misljenje i reci za sebe , ja sam ateista , i to se odnosi i u naucnom smislu.

Да али они базирају своје теореме на неким основама, доказима итд. не на жељи да ли би желели да то тако буде или не...Ко да је неко направио теорију муливерса јер се тако осећа узвишеније... Smile
Ја сам атеиста до даљнег односно док се не нађу довољно чврсти докази који упућују на то да бог постоји...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Kada prevazidješ takvo razmišljanje bićeš na dobrom putu da raspoznaš promisao kojoj ljudski um nije dorastao da traži opravdanje. Ti se kao mnogo cimaš oko te dece? Batali patetiku ne zanimaj se nečim što ti nije dato. Jeste teško za shvatiti ali nije i nemoguće.  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Kada prevazidješ takvo razmišljanje bićeš na dobrom putu da raspoznaš promisao kojoj ljudski um nije dorastao da traži opravdanje. Ti se kao mnogo cimaš oko te dece? Batali patetiku ne zanimaj se nečim što ti nije dato. Jeste teško za shvatiti ali nije i nemoguće.  Smile

Па рецимо да ми више значе та деца од вере док теби више значи вера од те деце... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Mozda i jeste jer i tebe jedino ostaje da verujes. I vrhunski kvantni fizicari kada dodje do trenutka da postavi makar neka univerzalna teorija , neka teorija vodilja za dalji razvoj ima veoma razlicita misljinja. Sa jedne stane stoji beskonacno malo , a sa druge strane beskonacno veliko. Svemir se sastoji od 12 dimenzija , jer je samo tako moguce. Muliverzum sadrzi beskonacan broj univerzuma od kojih mozda postoji jos jedan isti kao nas......, itd , itd ... Sve su to stvari za verovanje i razmisljanje. Nikada ne treba zacementirati svoje misljenje i reci za sebe , ja sam ateista , i to se odnosi i u naucnom smislu.

Да али они базирају своје теореме на неким основама, доказима итд. не на жељи да ли би желели да то тако буде или не...Ко да је неко направио теорију муливерса јер се тако осећа узвишеније... Smile
Ја сам атеиста до даљнег односно док се не нађу довољно чврсти докази који упућују на то да бог постоји...

Zao mi je sto ne razumes sta zelim da kazem. Ja tu nista nemogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Zao mi je sto ne razumes sta zelim da kazem. Ja tu nista nemogu.

Па вера није заснована на разуму тако да се ту нема шта разумети... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Veoma zanimljiv klip.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.62
Добар је Каку ту се слажем с њим...али и ту је један од мојих најомиљенијих филозофа...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:51:12
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.