Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:12:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129541 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Prostom logikom covek dodje do zakljucka da nema tog instrumenta...nema ni rata...

Mozda bi se koristio neki drugi...mozda ne...mi to ne znamo...
Recimo na primer profit  Smile
Zbog njega mi nemamo bežičnu električnu energiju i trenutno imamo manjak hrane u svetu.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Auuu, pa ovo jos smesnije nego sto sam mislio.
Citat
Некрштеница није брисање из папира већ потврда да ниси крштен.

Prosto genijalno Smile Mislim iskreno, nije me briga, njima lepo, meni jos bolje, pa nek' rade sto hoce, ali 'ebote... na sta ljudi gube vreme, da bi mogli da pokazu da nisu krsteni... Opet...

Uvek se vracam na misljenje koje imam vec duze vremena: Ljudi vole dramu, i gledaju da je naprave gde god mogu...

Ajd', hvala na info-u, pa... napustam temu. Smile
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Tacno crkva je pretaca drzave...drzava je samo jedan update...u odnosu na crkvu...

Potpuno tacno...

Zasto se onda insistira na sekularnosti ako je vec tako

Ne znam te crkvene termine...ali mogu da ti kazem nesto sto znam...

Taj istorijski pristup stvarima je besmislen...

Jel ako cemo tako da gledamo...onda hrist verovatno ima najvise prava na bibliju...pa je to najvece krsenje autorskih prava u istoriji covecanstva...

To je besmislica...sta je tamo bilo pre par hiljada godina...prvo je nemoguce utvrditi...a drugo...u krajnjem nije bitno...jel se okolnosti menjaju...pa samim tim ...i pravila koja se postuju...

Uopste taj pristum...to je tako bilo ranije...je debilan...

Prostom logikom covek dodje do zakljucka da nema tog instrumenta...nema ni rata...

Mozda bi se koristio neki drugi...mozda ne...mi to ne znamo...
Recimo na primer profit  Smile
Zbog njega mi nemamo bežičnu električnu energiju i trenutno imamo manjak hrane u svetu.

Apsolutno...to je takodje veliki problem...

Ta bajka o savremenoj ekonomiji...i beskonacnom rastu...i uopste taj egocentrican pristup svemu...

Svest coveka....kao bica...je problem u osnovi...

A crkva ti je u toj prici jedan teg...koji vuce stvari u nazad...

Pa ovo sve sto se desava sa rimokatolickom crkvom...je najbolji primer oko svega toga...

Jedna masina za pravljenje para...uz par izleta ka degenerisanom...to bi ukratko bio opis...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50229
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Hoces li raskrstenicu ili nekrstenicu od onoga  u sta ne verujes(valjda)   Smile

Морају да тјерају инат ма колико то било бесмислено и глупо. И онда овде дођу ликови да лупетају како су само вјерници субјективни.  Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 19:44:36 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ne razumes i mesas babe i zabe,. Zasto bi ti svestenik dosao na sahranu ako nema dokaz da si vernik, koji ce ti qrac to sto on peva ako ne verujes

Крштеница није доказ вере. Ако си крштен то не значи да си верник.То само значи да си члан те и те цркве.

Pa sta se promenilo kod tog sto je krsten kao mali sto je okupan, nista. To ga ni u cemu ne obavezuje, i dalje poseduje slobodu

Само га иницира у организацију против његове воље а после не можеш да се исчланиш...ко да тебе ћале учлани у комунистичку партију а они ти не дају да се исчланиш..наравно ти имаш слободу да имаш своје мишљење али немаш слободу да се исчланиш из те партије... Smile

Prosto genijalno Smile Mislim iskreno, nije me briga, njima lepo, meni jos bolje, pa nek' rade sto hoce, ali 'ebote... na sta ljudi gube vreme, da bi mogli da pokazu da nisu krsteni... Opet...

Више се губи време на крштења и крштенице ал' ајд добро... Smile
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 19:59:10 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Citat
Ако си крштен то не значи да си верник

Da

Citat
То само значи да си члан те и те цркве

Ne

Citat
Само га иницира у организацију против његове воље а после не можеш да се исчланиш...ко да тебе ћале учлани у комунистичку партију а они ти не дају да се исчланиш..наравно ти имаш слободу да имаш своје мишљење али немаш слободу да се исчланиш из те партије...

U partiji ces da imas neku obavezu(clanarinu i sl). u crkvi ne. Slobodan si kao i da nisi krsten...Ako ne dolazis u crkvu, ne pricescujes se itd...samim tim nisi ni clan, prosto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Slobodan ali imas cikicu na oblaku koji prati svaki tvoj potez...sveznajuce bice koje zna sve tvoje najmracnije tajne...i koje ce te poslati u pakao da goris i patis do kraja vecnosti...

Sloboda...nema sta...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Slobodan ali imas cikicu na oblaku koji prati svaki tvoj potez...sveznajuce bice koje zna sve tvoje najmracnije tajne...i koje ce te poslati u pakao da goris i patis do kraja vecnosti...

Sloboda...nema sta...

Uzasno lose karikiras, izlizano...Mada, to i prilici nekome ko je postao od majmuna(morao sam da se spustim na tvoj nivo)

Ja sam upoznao brdo ljudi koji su vernici, i krstili su svoju decu kao bebe, ali ih nikada nisu gnjavili da je moranje da i oni veruju. Dok svaku ateisticku porodicu koju sam upoznao ismejava svoju decu ukoliko pomenu bilo sta o Bogu u tom smislu. A i nikada nisam upoznao ateistu koji je mozda odve svoje dete u crkvu i pusti ga da izabere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Da

Citat
Zasto bi ti svestenik dosao na sahranu ako nema dokaz da si vernik

Онда о каквом доказу причаш? Smile

U partiji ces da imas neku obavezu(clanarinu i sl). u crkvi ne. Slobodan si kao i da nisi krsten...Ako ne dolazis u crkvu, ne pricescujes se itd...samim tim nisi ni clan, prosto

Значи ако не идеш у цркву и не причешћујеш се ти ниси члан Цркве?
Онда испада да 90% Срба нису чланови СПЦ...

Ja sam upoznao brdo ljudi koji su vernici, i krstili su svoju decu kao bebe, ali ih nikada nisu gnjavili da je moranje da i oni veruju. Dok svaku ateisticku porodicu koju sam upoznao ismejava svoju decu ukoliko pomenu bilo sta o Bogu u tom smislu. A i nikada nisam upoznao ateistu koji je mozda odve svoje dete u crkvu i pusti ga da izabere...

Па што су их крстили као бебе то је већ вид наметања вере...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 21:33:47 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Sigurno da zakoni prirode ne bi bili zakoni kad u njima ne bi bila pretočena razumnost - onda bi to bio haos. Za mene onde gde postoji razum, viši ili niži, mora postojati ličnost čiji je to razum - ne može biti bezlični razum. Onde gde postoji viši razum, tu mora biti i viša ličnost čiji je to razum, a to je Bog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 78 79 81 82 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Okt 2025, 19:12:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.