Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 13:32:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129610 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Citat
ако је особа крштена против своје воље

Smile Smile Smile  Pa ti nisi normalan , pa u pitanju su tek rodjena deca a ne matori konji od 30-40god.  Smile

A pri promeni misljenje nek je samo pocepa , nek je baci , svarno mi nije jasno cemo sav taj cirkus.

I ja sam po rodjenju krsten i imam krstenicu , i kazem za sebe da sa Hriscanin , a nisam religiozan vec sam samo duhovan ,i ne odbacujem ni jednu dobru stvar ni iz nauke ni iz starih religijskih ucenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Pa zato sto je on bio skoro pa fetus kad je bio krsten...

A ja ne znam da li postoji covek na svetu koji nece da posumnja u nesto cime se stupa rodjenjem...

Pa brze bolje opevaju ...da kad dodjes u tu fazu razvoja...ti vec budes na neki nacin indoktriran...

Crkva je sigurno organizacija koja najranije rade inicijaciju.... Smile
Крштење је само симболичан чин, прави посо почиње касније, са утицајем околине, а онда и школе.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66

Smile Smile Smile  Pa ti nisi normalan , pa u pitanju su tek rodjena deca a ne matori konji od 30-40god.  Smile

A pri promeni misljenje nek je samo pocepa , nek je baci , svarno mi nije jasno cemo sav taj cirkus.

I ja sam po rodjenju krsten i imam krstenicu , i kazem za sebe da sa Hriscanin , a nisam religiozan vec sam samo duhovan ,i ne odbacujem ni jednu dobru stvar ni iz nauke ni iz starih religijskih ucenja.

Па Исус се крстио са тридесет година, требало би да прате пример Исуса а не да обележавају децу која не могу да даду сагласност...

Ти ако поцепаш кршеницу ништа ниси урадио јер кад умреш твоје ће име и даље бити у регистру крштених и што се њих тиче и свих писмених доказа ти си верник...сад зашто се из странке можеш исчланити а из Цркве не, немам појма...
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 18:39:35 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Da...ali je to hronoloski gledano...a i na svaki drugi nacin...inicijacija u religiju...pre tog cina fetus je jos dete...

Sto se krstenje ne obavlja sa 25 godina

Znaci neko je to planski odredio tako...

Na takav nacin se stvari stavljaju pred svrsen cin...

Drugim recima...u onom trenutku kad on vec ima nesto sto se zove razum...negde posle pete godine...on je vec duboko u religiji...

Pa najveci hriscani svih vremena su krsteni posle 20 godine...

Ja kad sam dosao u Rusiju...meni su odmah muslimani poceli da pricaju...kako je tu njihovu religiju primio i Muhamed Ali..i pera mika zika...laza slavko...i sta ti ja znam...

Znaci to je sve jedna ista glava smislila...i to se koristi svuda...te ideje ...i terminologija...indoktrinacija...sve je isto...samo su bogovi drugacijii...

Znaci to je izaslo iz iste glave...

Kud ces veci dokaz da je sve to zaglupljavanje i obmana... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Некоме није важно некоме јесте...зато је мој став или да се крсти када човек може сам о томе одлучити или омогућити ономе ко није хтео да се крсти а крстили су га да има опцију брисања података или раскршћавања...логочнија ми је опција да се само особе које могу дати пристанак крсте него опција раскршавања...

Ehh, tacno... zaboravljam, iako mi je nelogicno.
Samo mi je malo glupo zasto bi nekome bilo vazno nesto kao krstenje nekom ateisiti koji ne veruje da postoji Bog, sto bi znacilo da je samo poliven vodom/sta vec, i... pa to. Bez ikakvog pravog znacenja. I to je vazno? Ehh..
Mislim, to sto postaje se clan crkve ili sta vec je potpuno ne vazno u mom pogledu, isto kao i to parce papira sto se dobije... moze dupe s' njim obrisati, i svi srecni...

Uvek se vracam na misljenje koje imam vec duze vremena: Ljudi vole dramu, i gledaju da je naprave gde god mogu...
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus

Па Исус се крстио са тридесет година, требало би да прате пример Исуса а не да обележавају децу која не могу да даду сагласност...

Au, postajes stvarno neozbiljan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Da...ali je to hronoloski gledano...a i na svaki drugi nacin...inicijacija u religiju...pre tog cina fetus je jos dete...

Sto se krstenje ne obavlja sa 25 godina

Znaci neko je to planski odredio tako...

Na takav nacin se stvari stavljaju pred svrsen cin...

Drugim recima...u onom trenutku kad on vec ima nesto sto se zove razum...negde posle pete godine...on je vec duboko u religiji...

Pa najveci hriscani svih vremena su krsteni posle 20 godine...

Ja kad sam dosao u Rusiju...meni su odmah muslimani poceli da pricaju...kako je tu njihovu religiju primio i Muhamed Ali..i pera mika zika...laza slavko...i sta ti ja znam...

Znaci to je sve jedna ista glava smislila...i to se koristi svuda...te ideje ...i terminologija...indoktrinacija...sve je isto...samo su bogovi drugacijii...

Znaci to je izaslo iz iste glave...

Kud ces veci dokaz da je sve to zaglupljavanje i obmana... Smile

A zbog cega su toliki vernici(mucenici za crkvu)pogubljeni zbog toga sto su hriscani a mogli su da budu postedjeni da su se odrekli vere(a nisu). Gde ces veci dokaz da ljudi stvarno veruju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa evo primer ove novinarke koju su silovali svakodnevno ti je dobar primer kako prodju ti koji menjaju veru ....ako su uopste prihvatali bilo sta...ako su to uopste mogli...

Znaci ona je postala muslimanka...ali se silovanje nastavilo...

Toliko o veri i vernicima...i sa jedne i sa druge strane....

Drugari..samo da vam kazem nesto...to sto vi odbijate cinjenice...ne cini vas vecim vernicima....samo budalama...koje prodaju ovozemaljski zivot...za parce oblaka...

Meni je zao sto je to tako...

I sto je svet ovakvo mesto kakvo je danas...jedno 50% je kriva religija...

To je moje misljenje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Ehh, tacno... zaboravljam, iako mi je nelogicno.
Samo mi je malo glupo zasto bi nekome bilo vazno nesto kao krstenje nekom ateisiti koji ne veruje da postoji Bog, sto bi znacilo da je samo poliven vodom/sta vec, i... pa to. Bez ikakvog pravog znacenja. I to je vazno? Ehh..
Mislim, to sto postaje se clan crkve ili sta vec je potpuno ne vazno u mom pogledu, isto kao i to parce papira sto se dobije... moze dupe s' njim obrisati, i svi srecni...

Uvek se vracam na misljenje koje imam vec duze vremena: Ljudi vole dramu, i gledaju da je naprave gde god mogu...

Важно је да се људи не оболежавају као племена из каменог доба...ако си хришћанин крсте те и нико те ништа не пита, ако си муслиман обрежу те и нико те ништа не пита...
А крштење је давно престало бити само поливање водом већ начин на који се људи обележавају зависно којој групи припадају...

« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 18:48:34 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Apsolutno tacno...

A medju svima vernicima na svetu...

Dozvoljavam da je mozda jedan posto vernika...

Sve drugo su foliranti...koji eto...koriste tu religiju po potrebi...a gresniji su od svih  nevernika zajedno...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 13:32:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.