Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:02:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ateisti potajno veruju u Boga?  (Pročitano 129559 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Prvo nije cinjenica nego je predpostavka .

Da neskrecem sa teme da objasnim kako sam ja to shvatio pre nego sto sam rekao o 1 genu.

Davkins tvrdi da neki geni zive na stetu drugih gena a dok drugi geni koji zive na korist drugih izumiru.Po njemu postoji gen koji nedaje vec samo uzima i taj gen prenosi sve bitne informacije za razvoj jedinke.Sto znaci da kada se genom razbije taj gen "sebicni gen" gen koji nedaje prezivljava.Nema tu nekih dokaza to je predpostavka jer on uzima primere iz prirode tipa da lavovi koji dodju u copor ubijaju mladunce da bi mogli da se pare sa lavicom i tako dali zivot / nastavak zivota svojim genima.
Davkins isto tvrdi da smo mi samo masine za prenosenje gena nista vise.

Ispravi me ako gresim ali ja sam to shvatio na taj nacin.

A dokazano je da svaki gen nosi slicnu ili istu informaciju sto je razlozno tome sto svi geni zive u simbiozi - daju jedni drugima.

Bazicno jesmo masine za prenosenje gena.. ali i mnogo vise. Jednostavno ne bavi se ni etikom ni pitanjima duha jel mu to nije fah.
Shvatanje nase mehanicke osnove nas ne sprecava da budemo moralni.
Biolozima je (mozda) korisno da tako razmisljaju u nekim istrazivanjima, nije to obavezno knjiga za domacice.

Meni to nije strasno ako sebicni gen dominira.. i u zivotinjskom carstvu ponekad dominira sebicna jedinka a ponekad je altruizam i simbioza prakticni nacin da geni prezive.. (mravi)
Ne treba nametati ljudsku etiku i estetiku na nacin kako se stvari desavaju u prirodi.

---
Da, ali nemaju razum, nemaju slobodu...

Nemaju, prirodu apsolutno ne zanima razum i sloboda. Moze da nastavi i bez nas. Mozda je nihilisticki ali eto..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa da ...odes kod limara i kazes mu ne radi mi auto...a on ti kaze ne radi ti stop svetlo...

E tako isto pricaju i naucnici...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Zabole sunce za zivot na zemlji , Virusi i bakterije su ovde pravi domacini planete ,bili su milijarde godina pre nas i bice zadnja ziva stvar duboko u zemlji kad sve drugo bude izumrelo zbog sirenja sunca .
Njihova sposobnost da se mutiraju i prezive prokljucalu vodu ,vakum svemira,vulkansku kiselinu ili milione godina u ledu samo dokazuje koliko je zivot otporan.

Kao sto rekoh pre
Bog je za mene Sveprisutan,Svemoguci Multi-Univerzum to jest On je Definicija desete dimenzije koja glasi ,
Svaki moguci pocetak i svaki moguci kraj svake moguce beskonacnosti u svakoj mogucoj vremenskoj liniji .
drugim recima ima mesta za sve i za manifestaciju svake postojace i jos nesmisljene filozofije i realnosti nekakvog drugog relama egzistencije. String Teorija ,Haos teorija kao i Teorija evolucije su neprekidna povezana nit.

Savet ljudima iz Starog zaveta i Kurana "da se ljudi mnoze I da ih ima puno "se jos primenjuje medju neobrazovanim
Svaki covek koji ima vise od cetvoro dece treba imati prostu medicinsku proceduru da vise ne pravi decu,
i kod muskaraca ta procedura nije nepovratna .
Afrikanski broj stanovnika za 50 godina biti udvostrucen a Indijski utrostrucen ,
Zemlja ce da bude toliko bedna a cene sve vece i vece ,pitke vode sve manje i manje.
Dakle cista nemarnost prema planeti na kojoj zivimo i kolicine njenih sirovina moze biti uzrok ljudskom padu.

Da izgradimo samo jedan svemirski brod za na primer koloniju od 20 hiljada ljudi bilo bi potrebno 300 posto postojecih rezervi materjala po skladistima a jedan ko ni jedan garancije za uspeh te misije bi bile vrlo male.
Postoji nacin kako da se postigne 7% brzine sunceve svetlosti uz eksploziju nuklearnih paleta.

Covek je preziveo svetske ratove a i ove manje ,evo samo je Beograd prosao kroz 140 ratova tokom svog postojanja ,cak i ako bi bilo nuklearnog rata verovatno bi prezivelo dovoljno da nasa vrsta ne izumre .
Trenutno imamo dovoljno nuklearnog oruzija da unistimo dva puta sav zivot na zemlji .
Kad bi se u ovim vecim religijama obistinio najavljeni dolazak nekakvog tamo "Boga" ili sina bozijeg skinuli bi ga i likvidirali za cas .Taj bi morao da demonstrira izuzetne natprirodne moci samo da bi ostao ziv .
Izgleda da ovih dana svako ceka svog proroka i da ce se svi oni priblizno roditi u periodu od oko 30 godina .

-Po mojim izvorima navodno ocekivani  muslimanski "Isus ili Isa " je vec rodjen medju njima u porodici iz Saudi Arabije ,i zivi na zapadu gde ga uce i skoluju da povede revoluciju.Njegovo prvo ime na arapskom znaci Vodja sto bi verujem trebalo biti Ahmed a titulu imama Isa Mehmedi ce tek uzeti posle unistenja dve velike armije u nekakvoj vrsti nuklearnog napada.Za sada njegov indetitet ce ostati tajna i pored njega navodno postoji jos oko 95 malisana istog uzrasta koji su dekoy i sluze poput zastite u pokusaju asasinacije od stranih agenata Izraela i USA .

-Sto se tice dugo ocekivanog Hebrew mesaje sa titulom Hrista(pomilovanog ili pomazanog)on ce takodje uskoro biti rodjen u Jevrejskoj porodici i za njega postoje desetak kandidatkinja od kojih su par u Izraelu ,par u Palestini,par u Americi ,Egiptu i UK .Pitam se da li ce koristiti stari metod zatrudnjivanja devica sa perom i spermom svestenika u slanom rastvoru ili ce u 21 veku primeniti novu metodu.  

-Sto se tice Hriscanskog Isusa koga ocekuje 2.5 milijarde ljudi ,on ce se prema prorocanstvu pojaviti kao vrlo sazreo covek u beloj haljini ,sa belom kosom i belom bradom na belom konju ali ce cesto ici gore dole na "nebo"
sto vise zvuci na naucnu fantastiku i fantaziju ,i pitam se ko jase konja u 21 veku osim arapa ?

Ameri rade na svom supermenu i veruje se da uzorak DNK ili DNA moze da se izvuce od kostiju nadjenih u staroj grobnici u kamenom kovcegu sa imenom "Isus san Jozefa i Marije ".Kloniranje se radi vec uveliko na zivotinjama ,
Sto se tice amera oni ce da stvore armiju supermena ali ne radi humanitarnih razloga vec samo da bi mogli da eksperimentisu na njima izvucu taj jedan mutirani gen koji ga cini posebnim i izuzetnim .E sad u kom stupnju bi fetus bio unisten i da li bi mu ikada dozvolili da se rodi to samo oni znaju.

-Na kraju da se vratimo povratku malog Bude(probudjenog) iz Nepala koji je posle 6 godina meditacije izasao u javnost .Njegova fizicka slicnost sa pravim budom je neverovatna,mada sad mu je porasla kosa i brada.
Njegovi govori o miru iljubavi su vredni paznje i sve sto kaze je istina i to niko ne osporava ali budizam je put mira i tolerancije.On je sada oko dvadesetak godina

Medjutim ,Ne vidim Ja tu neki veliki progres ni kod Tibetanskog proteranog Dai Lame. Tibet se nikada nece osloboditi Kineske opresije dok se ne dohvate oruzija . Gandi se oslobodio engleza gladju i aktivnim mirnim protestima ,uz puno batina i zrtava ,ali nisu kinezi englezi a ameri su picke koji pricaju o ljudskim pravima tamo na mestima gde nema kineza ili arapa jer ne sme da se dira koka koja nosi zlatna jaja .

Covek je dobar u opstanku preziveli smo bolesti (poput crne kuge i spanske influence) , vulkane ,zemljotrese ,solarne vetrove ,poplave i tscunamije ,komete ,
medjutim covek toliko brzo razvija tehnologiju koja lako moze postati hazard ,
nanotehnologija ,sinteticki zivot kao i "budjenje"ili nivo svesnosti mocnih kompjutera.

E sad kad bi imalo manje ljudi na svetu oko jedne desetine na primer , covekova buducnost bi bila sigurnija
i rezerve ove zemlje bi trajale dovoljno dugo dok se ne razvije tehnologija koja bi nam omogucila rasejavanje
kolonija po svemiru ,ovako je samo trka koju cemo izgleda da izgubimo.

Kao sto rekoh pre moja nova definicija Boga bi bila;
Bog je za mene Sveprisutan,Svemoguci Multi-Univerzum to jest On je Definicija desete dimenzije koja glasi ,
Svaki moguci pocetak i svaki moguci kraj svake moguce beskonacnosti u svakoj mogucoj vremenskoj liniji .
drugim recima ima mesta za sve i za manifestaciju svake postojace i jos nesmisljene filozofije.

(" Zivi i pusti druge da zive") je najlepsa filozofija koju ljudi ne primenjuju dovoljno .
Medjutim Ja vise volim i zivim po Liber Oz-u...
Covek pocevsi od sebe samog nema prava da radi nista drugo osim da postuje svoju sopstvenu volju ,
ukoliko radi samo to ,niko drugi mu nemoze reci ne.
Slobodna volja je unutrasnji glas koji zna razliku izmedju dobrog i loseg ,
Slobodna volja je unutrasnji glas koji preispitava uzrok i posledicu
Slobodna volja je unutrasnji glas koji pomaze donosenju pravilne odluke.

Covek iznad svega treba da postuje slobodnu volju drugih ,
Covek ne sme nikada da namece svoju volju drugima
a specijalno ne onima koji su ugrozeni i nejaki i maloletni .  
Svaki covek i svaka zena je zvezda .
Bogovi starih dana su mrtvi .

Covek trazi besmrtnost i jednog dana ce naci nacin kako da produzi svoj vek ,
i bice sposoban teraformira veliki broj planeta i sistema,
i bice sposoban putovanja izmedju galaksija pa cak i paralelnih univerzuma ,
I njihovom naseljavanju ali covek je sam svoj najveci neprijatelj.

Covek ima prava da zivi po svom sopstvenom zakonu ,
Da zivi onako i na onaj nacin kako on to zeli
Da radi i bavi onim sto on to zeli ,
Da se igra i zabavlja kako zeli,
Da se odmara onako kako on to zeli,
Covek ima pravo da umre i oduzme sebi zivot
ili da ga da onako i na nacin kako on to zeli i kad to zeli .

Covek ima prava da jede ono sto on to zeli i da pije ono sto on to zeli .
Covek ima prava da zivi i spava gde on to zeli i da se krece ovom planetom gde god mu je to volja.

Covek ima prava da misli sta god mu je volja  ,Covek ima prava da govori sta mu je volja ,
covek ima prava da pise sta god mu je volja,da crta ,slika,rezbari,gravira,oblikuje ili gradi kako mu je volja.  
Covek ima prava da se oblaci kako mu je to volja.

Covek ima prava da voli onako kako mu je volja i da se zadovoljava u ljubavi onako kako on to zeli,
kad on to zeli ,gde on to zeli i sa kim god on to zeli .

Na zalost mnogi ljudi ne mogu sebi da priuste ni cistu vodu .
Ali gde je velika svetska revolucija ?
Covek mora da se bori za svoja prava ali kako
Bogovi starih dana su samo marketing za one ocajne i one koji zive u neimastini
da ih drzi pokorne i da im da nadu u stvari koje se mozda nikada nece dogoditi .

Covek ima pravo da ubije sve one koji pokusaju da ga lise slobode ovih prava .
Ljudi koji ne zive po ovom zakonu su nista drugo nego robovi drzavnim i religioznim sistemima .

Na kraju krajeva izbor je prost i ocigledan ,Sloboda ili Smrt .
Ljubav je zakon Ljubav pod voljom .

Ostalo je samo jedno pitanje ,
A to je...אם ה 'היא זרה, ואם אי פעם יחזרו, והוא התחיל מלחמה, שבו הצבא יהיה לך להיות.

« Poslednja izmena: 07. Sep 2013, 18:15:05 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
Филозофија Алистера Кроулија је добра, не знам зашто су га прозвали ''the most wickedest man in world''...мада је то разумљиво с обзиром на конзервативну средину тог доба...
« Poslednja izmena: 07. Sep 2013, 18:32:32 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
mob
Nokia 950
Citat
Savet ljudima iz Starog zaveta i Kurana "da se ljudi mnoze I da ih ima puno "se jos primenjuje medju neobrazovanim
Svaki covek koji ima vise od cetvoro dece treba imati prostu medicinsku proceduru da vise ne pravi decu,
i kod muskaraca ta procedura nije nepovratna .
Afrikanski broj stanovnika za 50 godina biti udvostrucen a Indijski utrostrucen ,
Zemlja ce da bude toliko bedna a cene sve vece i vece ,pitke vode sve manje i manje.
Dakle cista nemarnost prema planeti na kojoj zivimo i kolicine njenih sirovina moze biti uzrok ljudskom padu.

Neznam gde sam na ovom forumu pisao bas o tome da nas ima previse i da sam naisao na pljuvanje.

Ima nas previse i sto je najgore vecina je bez kontrole.Znam da mnogi negotive EU ali sto se tice zivotnog uredjenja u koji zemlje EU ulazu samo reci hvale.Nije dovoljno za spas ali je mozda pocetak.
Svako ko ima takvo misljenje nije potencijalni masovni ubica i koji cunami zemljotres kud i kamo dobro dodje ovoj planetici.

Citat
(" Zivi i pusti druge da zive") je najlepsa filozofija koju ljudi ne primenjuju dovoljno .
Medjutim Ja vise volim i zivim po Liber Oz-u...
Covek pocevsi od sebe samog nema prava da radi nista drugo osim da postuje svoju sopstvenu volju ,
ukoliko radi samo to ,niko drugi mu nemoze reci ne.
Slobodna volja je unutrasnji glas koji zna razliku izmedju dobrog i loseg ,
Slobodna volja je unutrasnji glas koji preispitava uzrok i posledicu
Slobodna volja je unutrasnji glas koji pomaze donosenju pravilne odluke.

Covek iznad svega treba da postuje slobodnu volju drugih ,
Covek ne sme nikada da namece svoju volju drugima
a specijalno ne onima koji su ugrozeni i nejaki i maloletni . 
Svaki covek i svaka zena je zvezda .
Bogovi starih dana su mrtvi .

Covek trazi besmrtnost i jednog dana ce naci nacin kako da produzi svoj vek ,
i bice sposoban teraformira veliki broj planeta i sistema,
i bice sposoban putovanja izmedju galaksija pa cak i paralelnih univerzuma ,
I njihovom naseljavanju ali covek je sam svoj najveci neprijatelj.

Covek ima prava da zivi po svom sopstvenom zakonu ,
Da zivi onako i na onaj nacin kako on to zeli
Da radi i bavi onim sto on to zeli ,
Da se igra i zabavlja kako zeli,
Da se odmara onako kako on to zeli,
Covek ima pravo da umre i oduzme sebi zivot
ili da ga da onako i na nacin kako on to zeli i kad to zeli .

Covek ima prava da jede ono sto on to zeli i da pije ono sto on to zeli .
Covek ima prava da zivi i spava gde on to zeli i da se krece ovom planetom gde god mu je to volja.

Covek ima prava da misli sta god mu je volja  ,Covek ima prava da govori sta mu je volja ,
covek ima prava da pise sta god mu je volja,da crta ,slika,rezbari,gravira,oblikuje ili gradi kako mu je volja. 
Covek ima prava da se oblaci kako mu je to volja.

Covek ima prava da voli onako kako mu je volja i da se zadovoljava u ljubavi onako kako on to zeli,
kad on to zeli ,gde on to zeli i sa kim god on to zeli .

Ovo staviti u ustav Smile

Sveobuhvatno odlican post.
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Hvala,

U pravu si jeste od Alisterovog Liber Oz ali sam morao da dodam par svojih stvari radi lakseg razumevanja ,
upoznao sam i znam njegovog naslednika Himaneusa Betu video sam se sa njim tri puta .
Alister je ovo pisao pocetkom proslog veka i u ovom zakoniku mozes videti neke elemente kasnije rezolucije
UN ljudskih prava .
Pa u to vreme Paris je bilo jedino mesto gde se slobodno pricalo o seksu ,London je bio mnogo vise konzervativan .

Pitanje ljudske populacije je taboo tema koje ni jedan politicar ne zeli da se dohvati jer cim je zapocnes uvek ces nekog naljutiti .

2050 se ocekuje da ce biti na svetu 9.5 milijardi ljudi ,ovo je samo skroman estimat zasnovan na cinjenici
da danas postoji milijardu tinejdzera koji ce imati po jedno dete i ta deca ce imati po svoje dete .
Broj stanovnika bice u stvarnosti mnogo veci , EU je varka jer otvara granice ljudima sve je vise Indijaca i Afrikanaca u Evropi .U Indiji je prosle godine presusilo 21 milion bunara .Nikakav Bog tu ne moze da im pomogne..presisali su Kineze po broju zive u kartonskim kutijama ,komsije pakistanci su jos veca beda ,
ali zato imaju nuklearno oruzije .
U Lahoru pozadi najvece dzamije je crvena cetvrt gde muslimanke koje se bave prostitucijom imaju od
21:00 - 02:00 sati da rade za tih 5 sati ona moze da zaradi 5 evra ,ali njena zemlja ima nuklearno oruzije i ona se kao muslimanka moli Alahu za oprostaj.A to je beda i prljavstina .
U Londonu je prosle godine lekarsku pomoc zatrazilo oko 3000 zena kojima su religiozni muzevi iskasapili klitoris da ne bi mogle da uzivaju u seksu.
Kako nesto uradjeno ime bozije moze da bude tako daleko od Boga ,
To ne mogu da budu osobe zdravog uma ,
Nije mi jasno kako ne vide razliku izmedju dobrog i loseg.
U doba Muhameda zene su imale veca prava u tim zemljama nego danas .
Kod Hriscana je crkva uradila isto sa Marijom Magdalenom koju je Isus trenirao da nastavi njegov pokret.
Ona je bila jedini svedok njegovom vaskrsenju a u bibliji je pomenuta kao kurva .
Ona je kamen temeljac na cijem principu je hriscanstvo zasnovano, gde bi bili bez njenog svedocenja ?
Tek u Dead sea scrolls vidimo iz drugih jevandjelja da je ona jedna od apostola i da je imala intimni odnos sa Isusom . Crkva je ni dan danas ne priznaje i umesto da se slavi njihova ljubav zamotali su je u crno .
Religiozne ustanove su biznis ciji je cilj sticanja vecih moci sticanjem imovine i para .
Obmana naroda i usmeravanje odredjene ideologije je u Hriscanstvu stvorilo preko 31 hiljadu razlicitih denominacija od kojih su samo dve Pravoslavlje i Katolicizam .
Od 27 Jevandjelja 32 Bisopa razlicitih pravoslavnih crkvi koje je Car Konstantin pozvao pri komponovanju
Svetog pisma samo su mogli da se sloze posle tri meseca na tih 4 gde On vaskrsava a etiopijski Bisop je dosao sa njih 18 ,Te knjige ni danas nisu priznate i ako su vecina njih vrlo lepa ljudska literalna dela. 
Dakle Hriscanska filozofija je tu automatski osakacena i osiromasena zbog nesloge popova .
« Poslednja izmena: 07. Sep 2013, 19:29:17 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Citat
Управо. Лако је давати изјаве без тежине о светости живота и потреби да исти умножава без граница, а то какав ће тај живот бити, то није важно. Ускоро неће остати ништа на овој планети од спонтано насталих природних станишта, све ће бити продукт наше манипулације.

« Poslednja izmena: 07. Sep 2013, 20:39:02 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Hoces li raskrstenicu ili nekrstenicu od onoga  u sta ne verujes(valjda)   Smile

« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 16:52:29 od GoxyMaster »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 29.0.1547.66
E da.. ateisticka udruzenja su debilna (ocigledno)..

Razumijem da se ljudi okupljaju oko nauke, pa i oko teorije evolucije kao naucne teorije.

Ali da se bavis svim onim oblastima nauke koji kontriraju religiji (koliko god mislim da su neka religijska objsnj. netacna) je debilno...
odnosno kontriranje je samo po sebi neproduktivno..

Zbog toga i ne volim naziv ateista, tacno je da ja ne vjerujem, ali posto me "ateista" grupise sa raznim inadzijama.. to je smor.

---

Inace  Smile je jedna od tuznih stvari sto je teorija evolucije shvacena kao neko kontriranje Bogu, al ona je nastala nezavisno, netendenciozno, kao i vecina stvari u nauci. E sad ukrstila se sa religijskim pogledom, jebiga..

Udruzenja ateista upravo pojacavaju to shvatanje da je nauci cilj da srusi religijska objasnjenja.

Mozda se ukrsti ali jebo tog naucnika koji nesto istrazuje iz mrznje a ne iz radoznalosti.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2013, 16:59:11 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
Ovo već nije Ateizam  Smile ovo su ljudi koji su protiv religije.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 265
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Okt 2025, 01:02:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.