Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: cura iz provincije...  (Pročitano 2623 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Moji su npr. rodjeni u selu i tata i mama, uzeli se u 19-toj i otisli u Sarajevo i tamo zavrsili skolu i jedno i drugo i ujedno radili. Ja sam se rodio u Sarajevu i tamo ziveo do rata, potom par god ziveo u bosni, zativ skolu zavrsio u Beogradu a sada zivim u Moskvi i sta sam ja sada??? Kako da nazovem sebe???

Jebem li ga covek tezi ka uspehu i negde pokusava da pronadje mesto gde moze napraviti uspeh. Ta devojka misli da ima vise mogucnosti u Beogradu negu u Vranju i u pravu je, e sad sto se tice te udaje i toga to mi je malo glupo teziti da se udas bas u Beogradu. Jbg ima ljudi gde nebira srce vec pamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
u prirodi je coveka teznja ka napretku
ako ona zeli da ostvari zivot u Beogradu, zasto da ne
nacin na koji ce to da ostvari je samo njena stvar
ona ce to da uradi ma sta drugi mislili o tome
danas je toliko ljudi koji se "prodaju" za razno razne stvari
(@ljut 123
 pojasni ovo sa trecom generacijom - ono tek takvi mogu da se nazivaju beogradjanima)

uostalom, neko rece da je to stanje duha, biti beogradjanin - uzmimo kao primer Momu Kapora - covek je rodjen u Sarajevu a sebe naziva beogradjaninom i mislim da na to ima svako pravo
i kad smo kod toga, prema takvoj klasifikaciji, ako bi se islo, vrlo malo ljudi se onada mogu zvati beogradjanima a svako ima pravo da sebe kalsifikuje kako zeli
a to sto je neko odlican student, ne znaci automatski da nije sponzorusa
Ja volim Beograd, zbog toga sto sam ovde rodjena i zbog ljudi koji su ovde a koje volim
Ali to ne znaci da ne vidim dalje od njega, i da drzim nos u oblacima
pravo da kazem, ti koji se tako ponasaju samo zato sto su tzv. beogradjani idu mi da ne kazem na sta
A to sto je mnogima Beograd centar sveta, i to sto smatraju da su nesto big uradili samo zato sto su se
"docepali" Beograda, e to je vec druga prica

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
Ako su npr. tvoj deda, otac i naposletku ti rodjeni u Beogradu, Novom Sadu...itd. ti sebe mozes smatrati Beogradjankom (ne zgradom Smile), novosadjankom....princip starosedelaca...
e,sad ja sam rodjen u Beogradu,(moji roditelji nisu), Beograd volim ,ali nikad se nisam nesto posebno lozio na to, sta vise kad bih mogao da biram ,ja bih radije u neko manje , mirnije mesto (where ,everybody knows your name...cheers)kao sto je to bio N.S.,ali i on je postao dzungla poslednjih godina.
Sto se tice ljudi iz provincije mnoge moje koleginice i kolege po zavrsetku faksa su nasli bolje poslove u unutrasnjosti Srbije nego sto bi ga imali u Bg-u,(si &si, DIN, Prva Petoletka......) + u provinciji je sve jeftinije nego u Bg-u,tako da je prica o boljem zivotu deplasirana pomalo.
Mislim da je tu  slucaj mozda obrnut nego sto je samnom...ja sam iz Bg-a i dosta mi je guzve...ona je iz Vranja i mozda zeli malo guzve, ludila i mozda ne zeli da svakodnevno srece ljude koje zna citav zivot,s druge strane mozda je to neko bekstvo od necega ili nekoga...to ne mogu da tvrdim jer ne znam..
Jedna moja poznanica je pobegla iz svog sela jer je ostala u drugom stanju i rodila dete sa momkom koji nije hteo da ga prizna, da ne pricamo da je cela sredina usko patrijahalna (selo je u Crnoj Gori) , i da je za ju to jedini nacin bio da ostane normalna i da izbegne svakodnevna maltretiranja...
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
@ sarmica

Ima nas raznih Smile

yep, ali to ne znaci da cu celog zivota ostati tamo... who knows, mozda se u roku od mesec dana preselim... u beograd na primer Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.