Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Cunami zbog japanske trešnje!  (Pročitano 21810 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
za brisanje bulje, pirpa za pedu je skup  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson W810i
Sa toliko papira iziritiraće rč  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Marija Šantić, slabovida žena, koju je rulja izgazila na Trgu
Gazili su me zbog grančice!
Utorak - 12.04.2011

“Ljudi su počeli da gaze preko mene, vikala sam da se gušim i zvala: ‘Doktore, doktore’, ali niko mi nije pomogao... Samo su nastavili da trče i sapliću se o mene, da me šutiraju gde stignu...

Uzalud sam ih pitala: ‘Zašto me gazite?!’, ali se niko nije ni okrenuo... Pokušavala sam da ih odgurnem dok sam ležala na zemlji, ali nisam imala dovoljno snage... Posle toga, sve mi se zamračilo”, priča za “Alo!” Marija Šantić, koja je nakon nedeljnog skupa podrške narodu Japana završila na reanimaciji Urgentnog centra.
Želela je da odnese prilog za ovaj unesrećeni narod i za uspomenu kući ponese grančicu trešnjevog cveta. Umesto toga, zadobila je višestruke uboje, modrice i nagnječenja, a u jednom trenutku je čak izgubila i svest!
- Bila sam kod jednog od autobusa i kada sam rukom posegnula za štapićem, masa je nagrnula i nabili su me uz ogradu. Pomislila sam, ubiće me zbog grančice! Tu sam izgubila vazduh i pala sam... U jednom trenutku, policajac je video šta se dešava i pokušao je pištaljkom da rastera ljude. Sećam se da je vikao: “Ljudi, žena je pala, ubićete je” i nakon toga je sve postalo mutno. Ne sećam se ničega iz Hitne pomoći, a sledeća scena koju pamtim je da sam se probudila u Urgentnom centru i pitala lekare gde sam... - priča Marija, koju smo zatekli kod kuće nakon posete maksilofacijalnoj klinici. Ona je u nedelju kasno uveče puštena kući iz Instituta za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.
- Ova modrica na levoj jagodici mi je od šutiranja, udarali su me čak i dok sam ležala na zemlji. Bole me ruke i noge, mazala mi je mama neku kremu, pa je malo lakše. Teško mi je i da dišem i da gutam. Na sreću, nema preloma niti su mi rebra povređena - dodaje Marija, koja je rođena s oštećenjem vida i iako je završila Srednju medicinsku školu, ne može nigde da nađe posao, ali se hrabro nosi sa životom.
Marijin otac i dalje je pod snažnim utiskom od nemilih događaja u nedelju.
- Bio je lep dan i rešili smo da prošetamo i svratimo na skup da pružimo podršku ljudima iz Japana. U jednom trenutku sam je izgubio u masi, zvao sam je na mobilni, ali se nije javljala. Pošto blizu živimo, pomislio sam da se vratila, ali je nije bilo nigde - priča za “Alo!” otac Dejan. Suprugu Ljilju i njega ubrzo je počela da hvata panika. Videli su snimak gužve na Trgu Republike, a nisu znali gde im je ćerka. Oko 15.30, pozvao ih je nepoznati muškarac da im javi da je Marija primljena u Urgentni centar s teškim povredama.
- Ceo život se borim za nju, odgajam je od kilo mesa, držim kao malo vode na dlanu i ovako završi. Učim je da bude samostalna i hrabra, da se sama snalazi po Beogradu... Nije ovo smelo da se desi! Kakvi su to ljudi? - skrhana je mama Ljilja.

Kivni na organizatore
Otac Dejan kivan je na organizaciju skupa “Beograd za Japan”, jer, prema njegovim rečima, nisu dobro obezbedili skup.
- To je bilo jezivo! Kako su organizatori smeli to da dozvole? Dali su 1.000 grančica na 10.000 ljudi, napravili su haos. Morali su bolje da obezbede skup - kaže Dejan Šantić, koji nije isključio mogućnost i da tuže organizatore. Inače tokom stampeda na Trgu u nedelju tri žene su teže, a više osoba lakše povređeno.

M. Dakić

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
I treba da tuže organizatora i da policija sa snimaka identifikuje huiligane koji su gazili građane. Dokle više deca raspada sistema moralnih vrednosti da maltretiraju ceo svet po autobusima, ulicama i domovima zdravlja. Ako imaju 70 godina ne znači da nisu huligani i da im je sve dopušteno.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 11:45:27 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung Galaxy IIs
I treba da tuže organizatora i da policija sa snimaka identifikuje huiligane koji su gazili građane. Dokle više deca raspada sistema moralnih vrednosti da maltretiraju ceo svet po autobusima, ulicama i domovima zdravlja. Ako imaju 70 godina ne znači da nisu huligani i da im je sve dopušteno.

Jos sam ti na onoj temi rekao, bez strogih kazni, u srbiji nema reda. Opalis po dzepu sa 500-600-1000e i da vidis kako postaju "kao sav normalan svet".

I jos se neko buni zbog postavljanja kamera po gradu.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 11:56:41 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Da, sad su krivi oranizatori jer je narod stoka... to savršeno ima smisla.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Lepo kazem... snajpersko gnezdo na Narodnom muzeju i taka-taka-taka...

Mada... i da su stavili bodljikavu ogradu... i da je podeljena 10001 sadnica... opet bi bila guzva i tuca...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Zakon kaže da je organizator odgovoran da skup obezbedi. Oni nisu organizovali red za podelu i ngažovali dovoljno policije, oni su krivi. Nije baš da se ovde ljudi nisu gazili za 300 grama hleba
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia ispo iz modu

Jos sam ti na onoj temi rekao, bez strogih kazni, u srbiji nema reda. Opalis po dzepu sa 500-600-1000e i da vidis kako postaju "kao sav normalan svet".

I jos se neko buni zbog postavljanja kamera po gradu.

А чему служе те камере? Да и ти можеш да видиш сису кад се нека Елизабета нагузи да га прими?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.18
I treba da tuže organizatora i da policija sa snimaka identifikuje huiligane koji su gazili građane

Sloboda za penzionera  Smile Smile

"Penzioneru, izdrzi pa ih posle opet przi"   Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2011, 12:45:19 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.