Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:29:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ocenite Crysis od 1 do 5
1
10.7%  (24)
2
3.1%  (7)
3
8%  (18)
4
19.6%  (44)
5
58.7%  (132)
Ukupno glasova: 225
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis  (Pročitano 112347 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Apple iPhone 7 Plus
A je na DVD-u ili na 2?
zavisi kako gledas. moze i na 1 a moze i na 2. Original je na jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Pa pazi ovako,kao sto rekose orginal je na jednom ali dvoslojnom dvd disku jer je igra teska oko 6gb,ja sam je dobio na dva diska.
JEbote igra,pa to je stasno,igrao juce celo popodne,onda malo vecerao pa rekoh jos samo malo i tako zaginu do 02:30 i odem spavati i vec mi oko 07 djavo neda mira,moram nastaviti i probudim se skuvam kafu i igrao do malo pre,opet moram odmoriti jer me vec boli glava uzasno. Smile Smile Smile Smile Smile
Sto nevolim kad se ovako zarazim igrama pa to je strasno,ja kao neko malo dete uopste neznam za neke normalne granice.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
pa normalno da te boli glava kad udaras njome u zid  Smile. ne igraj prebrzo inace ces posle da kukas da ti je brzo proslo kao i cod 4.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
pa normalno da te boli glava kad udaras njome u zid  Smile. ne igraj prebrzo inace ces posle da kukas da ti je brzo proslo kao i cod 4.
Ma svestan sam toga,kad sam se dokopao cod4 rekoh sebi:neces ga igrati previse, dva puta dnevno po sat-dva,da bi sto duze trajala,al oces malo sutra bas ja znam za granice,moram malo oladiti i neigrati toliko da bi mi igra sto vise potrajala.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I am going up where the sun keap shining

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia n73
E,ne mogu da verujem 2 meseca nije izasla postena igrica i onda u isto vreme...CoD4,Jericho,The Witcher,Crysis,Solder of fortune novi,F.E.A.R. exp.,Blacksite area 51,NFS Pro street,Gears of war,Half life e2,Unreal tournament 3 ,Timeshift...Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Nov 2007, 13:15:31 od lpma »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
E,ne mogu da verujem 2 meseca nije izasla postena igrica i onda u isto vreme...CoD4,Jericho,The Witcher,Crysis,Solder of fortune novi,F.E.A.R. exp.,Blacksite area 51,NFS Pro street,Gears of war,Half life e2,Unreal tournament 3 ,Timeshift...Smile Smile Smile
kao sto vidis vredelo je cekati.
doduse ima tu jedan mali problem: Izlude ce nas toliki naslovi posto su svi prakticno u kategoriji "obavezno"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 214
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung x660
Psotovah u pogrešnoj temi, pa da se ponovim i dodam nove utiske.

Citat
Iskreno meni nimalo ne smeta što je glavni adut igre grafika. Pa i FarCry sam zbog grafike i opuštenog napucavanja prešao 3-4x.

Crysis pored grafike nudi i odličan sistem borbe sa raznim dodatnim mogućnostima koje donosi "odelo".

Domaće screenove sa max podešavanjima (u 1680px x 1050px) možete pogledati ovde.

E sad, na drugi pogled...

Priča je "standardno" trula Smiley Ali je prisutna taman toliko da možete da shvatite zažto nekog mlatite Smiley

Grafika ujeda i po meni solidno radi na današnjim mašinama, očekivao sam da će gore raditi.

Muzika mi je u FarCryu bila mnogo bolja i davala je bolju atmosferu, ali šta je tu je.

Napucavanje je jako zabavno i protivnici su baš fini, barem za sada.

Odelce je extra stvar. Najsimpatičniji su mi brzina i nevidljivost.

Šteta što je izašao u ovako nezgodnom trenutku, mada je zgodno sa FPSevima što ga uvek možeš ostaviti ne moraju se kao za RPGe igrati višečasovne sesije.

ps. da li ćemo moći da očekjemo zilion EAolikih expanzija? Smile
IP sačuvana
social share
zato što se igram...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Evo ja upravo morao da pobegnem sa jos jedne sesije igranja,navukao sam se kao na drogu,igra je bas dobra i zanimljiva,a i bogami teska,one korejance nemozes tako lako ubiti,zilava neka stvorenja,ako ga nespicis u glavu nece odmah riknuti,mozes mu i ceo okvir sasuti u telo a da idijot ostane ziv,da nemam ono odelo sa tim mogucnostima odavno bi me razbili kao beba zvecku,ovako smo zasada ravnopravni,peglaju oni,a bogami ih peglam i ja,jos cemo videti ko ce duze izdrzati.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ova igra je bolest. Kupio sam je danas popodne.
Strasno.... No words....
Stvarno je bolje optimizovano prosek: 40 fps u usranoj 32bit visti na very high. Sta li tek moze u 64 bit za koju kaze da dodaje extra 5 - 10 fps

mada ... cpu usage mi je i dalje na sva 4 jezgra 30 - 40 %. Cudno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Igra je sa svakom novom tablo sve zanimljivija i zanimljivija,evo sad zapoceh novu tablu gde upravljam tenkom i idemo u napad na korejance,sve je tako extra odradjeno da odusevljenje neprestaje,cim sam poceo ovu tablu odmah sam snimio i izasao,ipak cu to ostaviti za veceras ili za sutra,bitno je ovaj uzitak igranja potraje sto duze.  Smile Smile Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 07:29:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.