Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:29:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ocenite Crysis od 1 do 5
1
10.7%  (24)
2
3.1%  (7)
3
8%  (18)
4
19.6%  (44)
5
58.7%  (132)
Ukupno glasova: 225
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis  (Pročitano 112359 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Apple iPhone 7 Plus

Ja sam sad na trecoj misiji i smaram se kod one baze koju oblece helikopter. A koreanci ne prestaju da smaraju. Mnogo ih je bre. K'o da igram Serious Sam  Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2007, 12:50:47 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
Ma da,bas ih ima u nevidjenom broju i stalno samo dolaze i dolaze i nemozes pobiti govna kolko ih ima,kao da se citava koreja preselila na taj otok,a hilikoptere i tenkove skidas sa onim rucnim bacacem,uvek ga mozes negde pronaci u nekoj od kucica ili nekih njhovih prirucnih magacina,dva projektila i hilikopter pada,dok za tenk vec trebas da mu zavuces i do tri lagana projektila da bi ga sjebao,veoma teska ali extra dobra igra.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kapetan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4288
Zastava Ljubinje (Republika Srpska)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple iPhone 4
stigo mi je crysis  Smile
trebalo bi ga probati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
stigo mi je crysis  Smile
trebalo bi ga probati
Pa sta cekas covece.......pocni da uzivas u pravoj i prelepoj igri......neces se razocarati.  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.3
mob
Nokia E75
Ova igra je izgleda samo gladna memorije,malo pre sam se setio dok sam igrao da je spustim dole u task manager i videm performance,evo slika sve sama govori:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

crysis.JPG
(186.69 KB, 1041x898)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I am going up where the sun keap shining

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia n73
Crysis-game of the year Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ala je igra teska,pa zivce pocinjem gubiti,sinoc sam zaglavio na nekom levelu tzv."Core",znacin hiljade tunela,beztezinsko stanje,vanzemaljaca kolko hoces,jedino ih mozes ubiti da ih juris i da ih bukvalno uhvatis za vrat i da ga ugazis do smrti.
NEgo malo me iznenadilo sto sam unazad nekoliko tabli naisao ne tim korejanaca koji takodje nose slicno nanosuit odelce i prave veliku muku kad ih trebas ubiti,pre ulaska u jedan rudnik naleteh na jos jedan specijalni korejanski tim,znacin obuceni u neko krem-belo nanosuit odelo i nemozes im pera odbiti,znacin snajper i nekoliko okvira sprasim u glavu i nista,onda mu roknem sve bombe koje ima i idalje njemu nista,onda od silnog bezanja naletim na rpg i sprasim mu tri projektila i njemu opet nista,tek tamo iz nekog 5 ili 6 projektila sam ga razbio,a takvih sa tim odelom ima jedno 5 ili 6 i velika muka te spopadne kad ih trebas ubiti.
Po onome sto sam nasao na netu trenutno sam na nekih 3/4 igre i lagano se blizim kraju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
Problem je sto svaki delic table mora da se detaljno ocisti od protivnika. Ali koga boli uvo! Zbog toga ce duze trajati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Ma nemoras sve pocistit,mozes kroz neke delovi i protrcati,ja sam u jednoj tabli kad sam trebao uci u neki rudnik odustao od ubijanja,jer kad sam pogleadao dvogledom i na mapi njih je toliko bilo da imam beskonacno municije nebih stigao da sve pobije,jbt tako kod ulaza u rudnik citava armija korejanaca i onda lepo malo koristim nevidljivost pa onda malo brzo trcanje i malo po malo eto i mene u rudniku.
Jos dva levela i kraj igre. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ma nemoras sve pocistit,mozes kroz neke delovi i protrcati,ja sam u jednoj tabli kad sam trebao uci u neki rudnik odustao od ubijanja,jer kad sam pogleadao dvogledom i na mapi njih je toliko bilo da imam beskonacno municije nebih stigao da sve pobije,jbt tako kod ulaza u rudnik citava armija korejanaca i onda lepo malo koristim nevidljivost pa onda malo brzo trcanje i malo po malo eto i mene u rudniku.
Jos dva levela i kraj igre. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ufff al' ti je fora...
Sta places onda? Ako tako igras, normalno da si vec na kraju.

Ja sam sad kod rudnika. Pocistio sam sve ispred i sad ulazim.
Mnogo mi se svidja efekat rusenja ova planina ispod koje je svemirski brod. Very very nice!
« Poslednja izmena: 17. Nov 2007, 11:57:19 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 02:29:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.