Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:01:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ocenite Crysis od 1 do 5
1
10.7%  (24)
2
3.1%  (7)
3
8%  (18)
4
19.6%  (44)
5
58.7%  (132)
Ukupno glasova: 225
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crysis  (Pročitano 112358 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia E75
E jbg,pa gde cu da se patim sa svima,pa jesili ti video sta je njih,pa to nije normalno u kom su broju,znacin tamo kod rudnika cela divizija pesadije,pa onda gomila njih na onim dzipovima,pa ti je i sugavi hilikopter da zagorcava zivot,pa jos kad dodjes pred rudnik ima i onaj tenkic pa kod rudnika je jos jedna divizija onih sa onim nadrkanim nanosuit odelom,mogu ja njih ubijati u normalnim razmera kao sto je to bilo do polovine igre ali posle toga pocinje da ih ima sve vise i vise a ja zivaca sve manje i manje.
Na nekim tablama ga bas preterase sa kolicinom korejanaca,sto je mnogo-mnogo je.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ala smaraju vanzemaljci i gravitacija. Jako lepo dizajnirano sve. Svidja mi se efekat gravitacije. Fizika je superiorna.

Kad dodje do dela sa vanzemaljcima u brodu mnooooooooooooooooooogo lici na Prey.
« Poslednja izmena: 17. Nov 2007, 13:35:07 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Al najbolji je onaj deo kad trebas izaci iz broda pa kad udjes u onaj tunel koji te povuce onom extra jakom centrifugalnom silom,extra je odradjeno,nemam reci,sve je super odradjeno.
Preporuka svim ljubiteljima FPS da igraju ovo jer se nece razocarati,igram je vec danima i bas ima dosta da se igra,potpuna sloboda kretanja,idete gde hocete,vozite sta stignete,sve mozete uzeti,ma nevredi pricati,trebate probati da vidite o cemu se radi.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S4
Ludi ima li kakva posebna caka za dio kad si u onom avionu pa se rokas za onim zivuljkama?Mene uvijek skenjaju!!!Sve sam do sada prelazio sa manje ili vise poteskoca ali ovo je previse!  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I am going up where the sun keap shining

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia n73
Ok,ajmo malo o (ne)ispunjenim ocekivanjima-prica +,gameplay+...ali grafika  Smile,da li su moja ocekivanja u potpunosti ispunjena...pa NE bas.Kao prvo grafika uzasno oscilira,na momente mi se cini da igram Farcry,voda je za 5 ali ostalo  Smile ili sam mozda ocekivao mnoooogo vise,drugo-ne sasluzuje ovoliku zahtevnost,trece mnogo jarkih boja bez realisticnih sencenja(sa te strane je CoD4 bolji),cetvrto-enterijeri si blagi uzas,kada udjes u neku zgradu kao da si u igrici od pre ne 5 nego 10 godina sa mutnim texturama i prozirnim bojama.Da se razumemo Crysis mi se svidja,ali sam od grafike ocekivao vise,a to je na kraju i bio njihov najveci adut.Izgleda da je E.A. odneo jos jednu pobedu sa  reklamnom kampanjom koja je trajala 2 godine...revolucija,fotorealizam,storyline...bla,bla,blal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung Galaxy S4
U potpunosti se slazem...
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia E75
Pa donekle je tako,takodje sam mnogo vise ocekivao ali u sustini igra je boze se reci stvarno super,bar se meni svidela,zavrsih je juce i to bas lagano i opusteno igrajuci i moji prvi utisci su pozitvni,a da jemoglo i mnogo bolje-Moglo je  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I am going up where the sun keap shining

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 210
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia n73
Pa donekle je tako,takodje sam mnogo vise ocekivao ali u sustini igra je boze se reci stvarno super,bar se meni svidela,zavrsih je juce i to bas lagano i opusteno igrajuci i moji prvi utisci su pozitvni,a da jemoglo i mnogo bolje-Moglo je  Smile
    Ma extra je igrica tu se slazem,ali ako ti ne mozes da podesis filtering opcije na vise od 4x i to na dobroj konfi,a uz to i ne dobijes bas revolucionarne rezultate u grafici na 1280x1024 rezoluciji - onda vec  Smile.Ali najvise su me iziritirali enterijeri,kao da ih su ih programirali na comodoru 64 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ovo je najveca sramota od igre koju sam ikada igrao!!!!

Pa dodje mi da placem.... strasno... zalosno...
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Jos jedna igra koja je kratka skoro kao CoD4 (4 dana po 3 sata je straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas nooooooooooooooo malooooooooooooooooooooooo)

Kraj igre je za svaku osudu. Prvo pomislis da je kraj (sto se u prvi mah cini nelogicnim), onda ti daju tracak nade da nije kraj i onda se od jednom stvori game credits!!!! I to sve zajedno u zadnjoj sceni!!!!
Ako ovo bude igra godine prestajem da igram igre zauvek!!!

Grafika ovde vise ne pomaze. Pa sta ako je igram ne very high i dozivljavam sve to onako kako su dizajneri zamislili.
Pa sta ako su grafika i fizika sa drugog sveta.
Gde je sustina svega ovoga?!?
Jbt koja sam ja budala. Sklopim kompjuter za Crysis i dobijem ovu bljuvotinu od igre.

uffffffffffffffffff....

Ne odustajem od svoje poslednje teorije a to je da je expansion vec spreman samo sto sada EA nije dozvolio Crytek-u da izbaci sve od jednom.

EA je to! Prokleti bili!!!

Burn in Hell EA!!!

ps: Povlacim se sto sam napisao u svojim prvim komentarima neposredno posle instalacije full game-a.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2007, 19:23:47 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 209
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Motorola G6
Koja katastrofa od igre,kopija FarCry-a sa losom grafikom i preteranim koriscenjem CPU. Zahteva masinu a igra nikakva!!! Sramota za EA.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 70
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:01:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.