2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 896 897 899 900 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131398 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
"Znam da dolazim u veliki klub, verujući da će mi biti odskočna daska za Evropu", rekao je Omaru

Jes' da si iskren, al' napases se... bas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da li ste vi provalili da u poslednje vreme svi igraci, cak i ovi iz nase lige, koje ni sira familija ne poznaje, beze od Zvezde? Kapiram da je u Zvezdi kriza i sve to, ali pre par godina igraci tipa Lazovica i slicnih njemu bi verovatno platili da potpisu ugovor sa Zvezdom makar igrali za dzabe, a sada svaki drugi saban nece da igra za Zvezdu. Definitivno smo izgubili renome i ugled i trebace mnogo truda da ga povratimo.

Ma ja mislim da je on hteo da dodje u Zvezdu, nego da nije htela Zvezda njega...  Smile
Kupili smo dosta stranaca na toj poziciji a mozda dodje i jos neki...

A ovo sa Milovanovicem pokazuje da je otisao kod loseg trenera... Kada je dosao igrao je dobro ali mu je forma sa vremenom opadala... A i u Zvezdi je u zavisnosti od trenera on je igrao dobro ili lose...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Štimac: Pešić je digao ruke od mene

Temperametnom košarkašu Crvene zvezde Vladimiru Štimcu nije neophodna paklena atmosfera u dvorani da bi igrao u stilu poziva "Srce na teren!"

Zapravo, njegov trener Svetislav Pešić misli da je podrška navijača kontraproduktivna u njegovom slučaju.

"Ovaj naš Štimac raduje se košu, kao Džajić kad postigne gol. I dok se on raduje, mi na drugoj strani primimo koš", prokomentarisao je još na početku sezone Pešić.

Štimcu je predočeno da malo "iskulira" sa emocijama posle dobrih poteza, ali...

"Stvarno sam pokušao malo da se obuzdam, ali sam previše emotivan. Ne mogu da igram drugačije, te emocije - to sam ja!", rekao je mladi košarkaš u intervjuu za "Sport".

Ni Pešić ga više ne opominje.

"Izgleda da je čovek digao ruke od mene. Više ne priča ništa, verovatno mu je dosadilo da me opominje ili se već navikao", kroz smeh priča Štimac, osvajač dve zlatne medalje sa EP za mlađe kategorije kao reprezentativac Srbije.

Možda se treneru njegov temperament nije dopao, ali su ga zato Delije odmah "zgotivile".

"Uh, kako sam bio srećan kada su skandirali moje ime. Ne mogu da opišem taj osećaj, bilo je to neko predstanje transa. Nikad tako nešto nisam doživeo, pamtiću taj trenutak večno... Emocije su bile mnogo jake", prepričava Štimac duel Evrokupa sa Turovim u Pioniru.

"Nastaviću još snažnije da se borim, a navijači mi daju dodatnu energiju na perketu".

Želja za 2009. godinu?

"Da pobeđujemo... Ostalo će doći samo", kaže Štimac (21, 209 cm).

Izvor: (MONDO)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
FK „CRVENA ZVEZDA"

VREDNOST: 50.000.000 evra
PREDNOST: Vlasnik stadiona i 16 ari okolnog zemljišta, najtrofejniji srpski klub i, uz Steauu, jedini istočnoevropski klub s titulom prvaka Evrope
MANE: Dugovi bankama po osnovu kredita u iznosu od 16,2 miliona evra, oronula infrastruktura, nedostatak sportskog centra

Press

Sto bi znacilo da moze da nas kupi recimo Saban Saulic..... ej 50 miliona. Matori Pedja Stojakovic vredi vise od naseg kluba, koji je vlasnik stadiona, svih igraca, i prilicnog zemljista.  Lopovcine....

« Poslednja izmena: 28. Dec 2008, 23:10:18 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ako bi taj sto bi ga kupio u isti ulozio 200 miliona ja se ne bih bunio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A zbog cega bi tako nesto radio? Jel stvarno mislis da neko moze posle da izvuce 201 milion kako bi ostvario profit? Ili mislis da ce neko da pokloni 200 miliona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
ma lupa press gluposti, samo zemljiste i nekretnine vrede 300 miliona, to uopste ne zavisi od toga kako zvezda igra, nego od nekih drugih stvari..a posto izgleda da nista drugo ne vredi, prodace se za tih 300 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma lupa press gluposti, samo zemljiste i nekretnine vrede 300 miliona,

Pre svetske finansijske krize, mozda.  Smile Sad je 50 mil  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
A zbog cega bi tako nesto radio? Jel stvarno mislis da neko moze posle da izvuce 201 milion kako bi ostvario profit? Ili mislis da ce neko da pokloni 200 miliona?

Ako je profit jedina ideja vodilja, onda sumnjam da ce iko da nas kupi i za 50 miliona, jer tesko da moze da zaradi kod nas i tih 51 milion. Ako se dobro secam Cpeter je valjda izjavio da bi obezbedio budzet od 40-100 miliona. Trebalo bi ga sada pitati da li i dalje stoji iza toga i ako stoji, onda se nadati da ce nas on i kupiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Ako je profit jedina ideja vodilja, onda sumnjam da ce iko da nas kupi i za 50 miliona, jer tesko da moze da zaradi kod nas i tih 51 milion. Ako se dobro secam Cpeter je valjda izjavio da bi obezbedio budzet od 40-100 miliona. Trebalo bi ga sada pitati da li i dalje stoji iza toga i ako stoji, onda se nadati da ce nas on i kupiti.

Ja sam procitao izjavu istog tog Ceptera koji kaze da na Zvezdu gleda kao i na svako drugo preduzece, jednostavno ne verujem u deda mraza koji ce da zvekne tolike pare zbog ljubavi prema Zvezdi. U svakom slucaju Zvezda moze doneti i indirektnu korist onome ko je kupi, kroz odredjenu promociju, reklamu, prisutnost u medijima i slicno, ali jedino u sta sam siguran, je  da svako od njih razmislja iskljucivo trzisno i da ce dati onoliko koliko misle da ce im se vratiti na bilo koji nacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 896 897 899 900 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.