2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 897 898 900 901 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131288 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
To je tacno naravno, ali imslim da se ulaganje moze izvesti na vise nacina. Neki od njih su i korisni po obe strane. Nije isto da li prodas recimo Vidica za 2 miliona ili koliko je vec kostao (lupio sam cifru) Rusima, dok je on anonimus, ili uloziti u dobre igrace, zadrzati ih par godina, igrati u Ligi sampiona, mozda i ostvariti neki zapazen rezultat i onda iste te igrace prodati po 10 miliona umesto 2 koliko bi vredeli kao neafirmisani igraci koji igraju u nasoj jadnoj ligi. To se i potencijalnom investitoru isplati jer on na taj nacin jaca klub (zadovoljni navijaci, dobra atmosfera, puni stadioni, prihod od reklama i ulaznica), a istovremeno dobija dobru zaradu jer igraci postizu dosta vecu cenu. Opet da bi se to ostvarilo potrebno je da se klub privatizuje kako bi taj inicijalni kapital bio dovoljno velik da bi mogao da obezbedi da se stvori jak tim sa kvalitetnim igracima. Jos bolje bi bilo ako bi ti igraci bili, averujem da hoce masom mladi talenti iz Srbije i okolnih zemalja, jer tu imamo i dalje dobar uvid u situaciju i mozemo da se izborimo koliko toliko sa stranim skautima, a onda ti mladi igraci kada kod nas sazreju kao igraci i postignu veliku trzisnu cenu, naravno "oduze svoj dug klubu" u vidu dobrih rezultata, onda ih prodati i zaraditi na njima.

Mozda zvuci kao bajka, ali ja zaista verujem da je to moguce, ako pravi covek kupi Zvezdu i ako ga ne budu opstruirali sa svh strana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 1100
Evo konacno mi istekla zabrana uzeleo sam se moje omiljene teme  Smile Smile

Taj ko postane vlasnik zvezdi mocice da radi sta oce,ako mu se prohte moze da zabrani unosnje zastava,bubnjeva i da udje u rat sa navijacima...
Mocice da se zajebava sa zvezdom kao sa lutkicom,i kad mu dosadi,molicemo boga sto je prodata zvezda...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
To je tacno naravno, ali imslim da se ulaganje moze izvesti na vise nacina. Neki od njih su i korisni po obe strane. Nije isto da li prodas recimo Vidica za 2 miliona ili koliko je vec kostao (lupio sam cifru) Rusima, dok je on anonimus, ili uloziti u dobre igrace, zadrzati ih par godina, igrati u Ligi sampiona, mozda i ostvariti neki zapazen rezultat i onda iste te igrace prodati po 10 miliona umesto 2 koliko bi vredeli kao neafirmisani igraci koji igraju u nasoj jadnoj ligi. To se i potencijalnom investitoru isplati jer on na taj nacin jaca klub (zadovoljni navijaci, dobra atmosfera, puni stadioni, prihod od reklama i ulaznica), a istovremeno dobija dobru zaradu jer igraci postizu dosta vecu cenu. Opet da bi se to ostvarilo potrebno je da se klub privatizuje kako bi taj inicijalni kapital bio dovoljno velik da bi mogao da obezbedi da se stvori jak tim sa kvalitetnim igracima. Jos bolje bi bilo ako bi ti igraci bili, averujem da hoce masom mladi talenti iz Srbije i okolnih zemalja, jer tu imamo i dalje dobar uvid u situaciju i mozemo da se izborimo koliko toliko sa stranim skautima, a onda ti mladi igraci kada kod nas sazreju kao igraci i postignu veliku trzisnu cenu, naravno "oduze svoj dug klubu" u vidu dobrih rezultata, onda ih prodati i zaraditi na njima.

Mozda zvuci kao bajka, ali ja zaista verujem da je to moguce, ako pravi covek kupi Zvezdu i ako ga ne budu opstruirali sa svh strana.

Stvarno lepo zvuci, iz tvojih usta u Bozije usi. Samo sto je u ovoj zemlji praksa drugacija, svako hoce da uzme od igraca  2 miliona odmah, nego eventualnih 7-8 za 2 godine.
Postoje brojni rizici, povreda, pad u formi itd. A niko ne voli da rizikuje sa svojim novcem. Seti se samo Baste. Da bi neko mogao da izdrzi taj rizik mora da bude finansijski veoma jak, sem toga da zeli u duzem periodu da se posveti Zvezdi. Javlja se tu jos jedan problem, svi ljudi sa tolikom kolicinom novca imaju i brojne druge obaveze i pitanje je da li mogu da se daju klubu u potpunosti. Videcemo sta ce biti.....
Evo konacno mi istekla zabrana

E jebi ga  Smile

Salim se naravno, dobrodosao nazad  Smile  Nedostajali su tvoji vispreni komentari    Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 13:33:30 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Evo konacno mi istekla zabrana uzeleo sam se moje omiljene teme  Smile Smile

Taj ko postane vlasnik zvezdi mocice da radi sta oce,ako mu se prohte moze da zabrani unosnje zastava,bubnjeva i da udje u rat sa navijacima...
Mocice da se zajebava sa zvezdom kao sa lutkicom,i kad mu dosadi,molicemo boga sto je prodata zvezda...

Moci ce, ali zasto bi to radio? Pa valjda i njemu odgovara mnogo publike i dobro navijanje. Jos nisam cuo da je negde vlasnik  (na taj nacin) unakazio klub.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 586
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
ma lupa press gluposti, samo zemljiste i nekretnine vrede 300 miliona,

Pre svetske finansijske krize, mozda.  Smile Sad je 50 mil  Smile

pogledaj koliko su cene nekretnina u Beogradu pale zbog krize...mozda 10 posto..50 miliona je smesna cifra, nemoj te je ni pominjati vise..i ne mogu da razumem da ovde jos ima ljudi koji su protiv privatizacije..pa pogledajte gde smo mi sada, a pogledaj Rumune pre par godina i sada, posle privatizacije..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ma lupa press gluposti, samo zemljiste i nekretnine vrede 300 miliona,

Pre svetske finansijske krize, mozda. Smile Sad je 50 mil Smile

pogledaj koliko su cene nekretnina u Beogradu pale zbog krize...mozda 10 posto..50 miliona je smesna cifra, nemoj te je ni pominjati vise..i ne mogu da razumem da ovde jos ima ljudi koji su protiv privatizacije..pa pogledajte gde smo mi sada, a pogledaj Rumune pre par godina i sada, posle privatizacije..

Salio sam se bre, to je bio jedan od njihovih argumenata u obrazlaganju te smesne cifre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Owo je sramota... Smile

Edit:

Englezi

Trener Svetislav Pešić tokom sastanaka sa košarkašima Crvene zvezde uglavnom razgovara na engleskom jeziku

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić najčešće sa svojim košarkašima priča na engleskom jeziku! Iskusni strateg tokom sastanaka sa igračima govori na engleskom, a i tabla sa akcijama ispisana je na ovom svetskom jeziku. To dvojici Amerikanaca Lorensu Robertsu i Andreu Ovensu znatno olakšava boravak u Srbiji i privikavanje na tim, dok se mladi košarkaši na adekvatan način pripremaju za odlazak u inostranstvo.

Od domaćih košarkaša engleski najbolje govori Vladimir Štimac, koji je tri godine proveo u litvanskom Žalgirisu. Odlično poznaje sleng i često za njega u šali kažu da je Zvezdin treći Amerikanac. Engleski dobro govore i Marko Kešelj, Mirko Kovač i Marko Marinović.

- Kouč pokušava da objasni Amerikancima, ali ujedno pomaže i ostalim igračima da, kad odu u inostranstvo, što bolje znaju engleski jezik. Svi pomažemo jedni drugima. To je sasvim u redu - kaže Marko Marinović.

Čačanin je engleski učio u osnovnoj školi, ali kada je igrao za Đironu i Menorku, imao je priliku da usavrši znanje tog jezika, ali i da nauči španski.

- Na kraju sam čak i davao intervjue na španskom. Jedina stvar koja mi se nije svidela u Španiji jeste to što su svi filmovi na nacionalnoj televiziji sinhronizovani i mislim da to zaglupljuje naciju. Znanje jezika je bogatstvo. Evo, na primer, Gregor Fućka govori pet jezika, to je odlično. Jeste teško, ali dobro je znati što više jezika - zaključio je Marinović.

Tokom duge i trofejima bogate trenerske karijere, Svetislav Pešić radio je u pet evropskih zemalja: Nemačkoj, Italiji, Španiji, Rusiji i Srbiji. Posle Bosne iz Sarajeva, popularni Kari je 13 godina proveo radeći u Nemačkoj, čiji pasoš ima. Posle dve godine vođenja reprezentacije Jugoslavije, bio je trener Kelna, pa Barselone, Lotomatike, Đirone i Dinama iz Moskve, a ovog leta vratio se u Srbiju. Nakon toliko godina boravka u inostranstvu često se događa da i kad govori srpski, košarkaške termine kaže na engleskom. Izgleda da je na ovaj način pronašao idealnu formulu kako da sebi olakša posao i ujedno svoje košarkaše nauči još nečemu.

AMERI PSUJU NA SRPSKOM

Andre Ovens i Lorens Roberts stigli su pre nekoliko meseci u Beograd i kažu da nemaju problem sa komunikacijom, samo treba da govore malo sporije. Zbog svakodnevnog druženja sa Srbima naučili su više naših reči. Ovens nam se pohvalio da zna da pozdravlja na srpskom, odnosno da kaže “ćao” i “zdravo”. U igri, kada lopta ode u aut, često na čistom srpskom ume da vikne “naša”, dok Roberts bodri saigrače govoreći “ajde”.
Naravno, svakome prvo u uho uđu najfrekventnije reči, a to su psovke. Lorens Roberts i Andre Ovens nisu izuzeci. Kad se iznerviraju, umeju sočno da opsuju na srpskom. Ali kad može Kobi Brajant, što ne bi i njih dvojica?!

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 14:44:07 od Tranda90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nek nauce bre malo engleski, nije sramota znati jezik vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 1100
Па ако хоће да уче енглески нек уполате код Пешића приватне часове,Црвена звезда је симбол српства и зна се шта то значи!
Ма може он 3 титуле да освоји,али овим зајебанцијама,као и изјавама да навија за пртлиџан,може само још већу мржњу да стекне...
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma Pesic je super, covek je odlican pedagog, a ono sto je izjavio da navija za partizan je bilo ironicno zato sto su valjda svi novinari tamo navijali za grobare...

Igore des bre ti...  Smile Smile

Nego sto se tice privatizacije... Svima treba da bude jasno da je za cenu kluba bitno trziste koje pokriva(a nase trziste je jako malo zar ne, realno u Srbiji domaci fudbal gledaju samo navijaci klubova)... E sad nasa cena se svodi samo na cenu nekretnina, koje inace jos uvek nisu u zvezdinom vlasnistvu... Da mi igramo u drzavi koja ima 20 miliona stanovnika, cena bi bila sasvim solidna a isto tako i liga... I dok nekome ne dodje iz dupeta u glavu da je ono sto je pricao Platini o regionalnoj ligi mozda i najbolja stvar nema pojma da cemo mi ikada uraditi nesto vise u evropi... Moze da se zabrani igracima da idu u inostranstvo, ali tako cemo ih samo sjebati jer ce prestati da napreduju kao mladi zbog uslova, kvaliteta lige itd. Uslovi, kvalitet lige, infrastruktura, sve bi se to resilo regionalnom ligom, i sve je to logicno zbog veceg trzista, zarade bi bile vece, mogli bi da se plate bolji igraci, moglo bi da se ozbiljnije igra u evropi itd...

E sada kako bi se to izvelo, kako bi se odrazilo na manje klubove u Srbiji... Ne znam, ali znam da mnogo gore od ovoga ne moze da bude...  Smile
« Poslednja izmena: 29. Dec 2008, 15:39:07 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 897 898 900 901 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.