2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 907 908 910 911 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1130926 puta)
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung 
Cuo sad da bi i mesi dosao sa njim u zvezdu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Nokia 1100
Nanananananana ludak je dan tana,ludak je dan tana nanananna  Smile Smile
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
ЧЕКА СЕ ДОГОВОР ИГРАЧ - КЛУБ

Први човек “грађевинара” нема дилему око тога где би требало да настави каријеру млади репрезентативац и штопер Рада Немања Пејчиновић.
- Током недеље очекујем дефинитивно решење. Између клубова је практично све формулисано и договорено, остало је само да дође до споразума на релацији играч-клуб. Сигуран сам да је за Пејчиновића најбоље да настави каријеру у Црвеној звезди – не оставља дилему Стојић.

извор:Спорт
« Poslednja izmena: 04. Jan 2009, 15:38:28 od lordmas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ne smem ni da zamislim sta je ovaj drkos Stojic izvukao za ovog Pejcinovica... Voleo bi da gresim, ali mislim da cemo da platimo veliku cenu, tiipa 130 % njegovih narednih transfera ide Radu tj. Stojicu, i stadion ce se zvati Ranko arena... Cim ga ovako lagano daje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ne smem ni da zamislim sta je ovaj drkos Stojic izvukao za ovog Pejcinovica... Voleo bi da gresim, ali mislim da cemo da platimo veliku cenu, tiipa 130 % njegovih narednih transfera ide Radu tj. Stojicu, i stadion ce se zvati Ranko arena... Cim ga ovako lagano daje.

Jebiga,stalno nas zajebavaju ti menadzeri,ne znam kad ce ovim idiotima u upravi da padne napamet da klub osnuje svoju menadzersku agenciju koja bi zastupala sve nase igrace.Inace,Stojic je i Kleov menadzer,pa je naso i tu da nas zajebava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
                                                                 Sanjam da sam plej!

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić kaže da mu se često javljaju dva sna - da igra još jednu utakmicu i da vidi roditelje

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić kaže da i dan-danas sanja da kao plejmejker predvodi svoj tim! Pešić je u intervju za magazin Trener otkrio da mu je taj san najlepši i da svoje igrače savetuje da uživaju u igračkoj karijeri koliko mogu jer ona veoma brzo prođe.

Jedan od najboljih evropskih trenera svih vremena i tvorac tri velika košarkaška čuda kaže da je dobio zadatak da Crvenu zvezdu vrati iz mrtvih i, ako treba, da joj da veštačko disanje „usta na usta“.

S obzirom na to da na utakmicama desetak puta uđete na teren, da li ponekad poželite da se nađete na parketu u ulozi plejmejkera?
- Ja to sanjam, i to vrlo često! Kada se probudim, to su mi najlepši snovi! Stalno svojim igračima pričam da uživaju jer su im ovo najlepši dani. U stvari, stalno mi se javljaju dva sna: prvi je da odigram još jednu utakmicu, a drugi da vidim roditelje, bez kojih sam ostao rano, još početkom sedamdesetih - kaže Pešić.

Sanjate li i olimpijsku medalju, jedinu koja vam nedostaje u karijeri?
- Tačno tako. Žao mi je što svojevremeno nisam nastavio rad sa reprezentacijom, ali tadašnji rukovodioci Saveza nisu ispoštovali dogovor. Međutim, nikad ne reci nikad. Možda taj san ostvarim sa nekom drugom reprezentacijom, mada je medalja sa selekcijom svoje zemlje uvek najslađa.

Kakva je trenutno situacija u klubu s Malog Kalemegdana?
- Dobili smo zadatak da sportskom gigantu dajemo veštačko disanje, ako treba, „usta na usta“. Meni je sve novo, imam zbog Zvezde i mnogo briga, ali uživam! Momci su sjajni, vredno rade i pokazuju reakciju na naše zahteve. Željni su da napreduju. Možda zato nemam potrebu za nekim drugim društvom.

Navijači Zvezde, uz retke izuzetke, skandiraju samo vaše ime.
- Sve je to lepo, trenutno sam isključivo trener Crvene zvezde i ne bavim se nikakvim drugim biznisom. Zbog toga je u ovim danima poziv Zvezdinog trenera za mene izazov. Bio sam u velikim klubovima i svojim radom stvarao velike ekipe. Sada me zanima da li sa ovim mladim košarkašima i nekolicinom entuzijasta to mogu da uradim i pod Kalemegdanskom tvrđavom. Ono što sam znao, znam i sada.

Kakvo je vaše mišljenje o NLB ligi? Još nema ništa od vašeg predloga da okupite svih 14 trenera i dogovorite se o kodeksu ponašanja.
- Stalno nešto pričamo, a još ništa konkretno nije urađeno. Moja dilema je da li imamo drugi izbor? Šta smo i koga mi stvorili? Kao što Milan Gutović u ulozi Šojića kaže: „Ja bih da budem kapetan lađe, ali lađa je potonula.“ Zvezdin operativac Milan Opačić organizovao je sastanak srpskih klubova iz regionalne lige, ali Marko Ivanović i Dragan Todorić nisu došli. Opravdano ili ne, to je manje važno. Izgleda da dogovora neće biti dok Sloba Vučićević ne pozove direktno Mišu Babića, Predraga Danilovića i Nebojšu Čovića. Pa da vidimo koji su srpski interesi, donosi li liga nekome pare. Nema u Srbiji zavere protiv NLB lige, ali moramo da vidimo neku korist i za nas - rekao je Pešić.

SVAKI DAN SE VIĐAM S DULETOM

Večiti derbi je protekao u obostrano korektnim tonovima. Kao da postoji napredak u odnosima dva velika rivala.
- Za derbi, čista petica! To je svakako novi kvalitet u odnosima Crvene zvezde i Partizana. Skoro svakodnevno se viđam sa kolegom Vujoševićem i postoji obostrano poštovanje. Slažemo se u mnogim stvarima, pa i u tome da, ako želimo pravi derbi, odnos u podeli ulaznica mora da bude 50:50. Derbi treba da bude u prvom planu, a sve ostalo stvar prošlosti.

Qrir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Intervju - Ilija Ivić

Bez Evrope sve je džabe

Ne stvorimo li od Zvezde klub koji će imati uspehe na evropskoj sceni, sav naš trud biće uzaludan, kaže sportski direktor crveno-belih

Ilija Ivić kaže da je njegov imperativ da napravi moćnu i jaku "evropsku Crvenu zvezdu". Sportski direktor crveno-belih iza sebe ima odlične rezultate u Olimpijakosu i AEK, a koje će pokušati da prenese u klub u kome se afirmisao kao igrač. U svom prvom intervjuu po povratku u Srbiju Ilija Ivić (37) otkriva da u Zvezdi nema podela i da sve dobro funkcioniše u trouglu Tana-Jugović-Mišković.
l Kako izgleda jedan radni dan Ilije Ivića?

- Radim po ceo dan. Na stadionu dolazim u devet ujutro i ostajem do sedam uveče. Tako svaki dan - počeo je intervju za Kurir Ilija Ivić.

Kao uspešan sportski direktor, kako vidite Crvenu zvezdu u budućem periodu?
- U Evropi! Bez toga je sve uzaludno.

Kakva treba da bude Zvezda, s obzirom na očajne rezultate u ligi i Evropi?
- Zvezda mora da ima svoj prepoznatljiv stil igre. Kako u domaćem prvenstvu tako i na međunarodnoj sceni.

Kakav je vaš stav povodom dovođenja stranih igrača i davanja šanse mladim srpskim fudbalerima?
- Dobro je što su stranci tu, zbog podizanja kvaliteta igre. Oni moraju biti kvalitetni, i po mogućnosti mladi. Podržavam naše talente i uvek ću se truditi da im napravim prostor u Zvezdi.

Koliko je klubu potrebno novih igrača da spremno dočeka prolećni deo prvenstva?
- U ovom trenutku ne mogu da odgovorim na to pitanje. Sigurno je samo da će biti novih igrača.

Šta mislite o vraćanju bivših asova na Marakanu, poput Darka Kovačevića?
- Zašto da ne! Bila bi to dobra stvar.

Kakvu komunikaciju imate s predsednikom Tanom i potpredsednicima Jugovićem i Miškovićem?
- Odlično se razumemo. Važno je da sam samostalan a da imam njihovu podršku. Na kraju sezone odgovornost za učinjeno biće samo moja.

Spekuliše se dosta u pojedinim medijima o tome da ima podela u Crvenoj zvezdi. Da li je to istine?
- Svi mi u Zvezdi smo jedinstveni, jer radimo za dobro kluba. Podvlačim, nema podela ni razmimoilaženja!

Šta možete da obećate navijačima Crvene zvezde, koji vam daju veliku podršku?
- Želim evropsku Zvezdu! Jaku, modernu, sa svojim prepoznatljivim stilom igre. To je moj zadatak i imperativ!

Ima li Zvezda snage da pobedi Partizan u večitom derbiju i učini trku za prvenstvo zanimljivijom?
- Zvezda može i mora da pobedi Partizan! Kao i svaku drugu ekipu u našoj ligi.

Da niste bili fudbaler, čime biste se bavili u životu?
- Znao sam da ću uspeti u fudbalu. U svakom slučaju, bio bih u sportu.

Koja vam je najdraža utakmica koju ste odigrali?
- Ne bih nijednu posebno izdvajao. Ali, hajde, sve u Ligi šampiona za Zvezdu, Olimpijakos i AEK su na mene ostavile specifičan utisak. Srećan sam što sam igrao takve, velike utakmice.

Da li vam je žao što se ugasio Proleter?
- Mnogo mi je žao. To je moj matični klub, u kome sam započeo karijeru i proveo izuzetno lepe igračke trenutke.

Kako je nositi dres AEK i Olimpijakosa, velikih rivala, ima li sličnosti sa Zvezdom i Partizanom?
- Kada si profesionalac, moraš da znaš da si obavezan da ispuniš sve iz ugovora i da daš maksimum za klub čiji dres u tom trenutku nosiš. Emocije su u takvim trenucima samo na strani tog kluba, izostaje rivalitet, i to što si možda ranije doživeo lepe trenutke u klubu protiv kog tada igraš. Tako je i sa Olimpijakosom i sa AEK, ali i sa Zvezdom i Partizanom.

VLADIMIR MI NIJE RIVAL

Kako gledate na to što ste vi igrali uspešno za Zvezdu, a vaš brat za Partizan? Ima li začikavanja između braće na tu temu?
- I Vladimir i ja smo profesionalci. Trudimo se da kod kuće ne pričamo o Zvezdi i Partizanu. Igrali smo u različita vremena, tako da direktni rivalitet nije došao do izražaja - kazao je Ilija Ivić.

ZA NOVU GODINU U ATINI

Nedostaje li vam porodica dok ste u Beogradu i kako lečite nostalgiju, da li ih posećujete?
- Nedostaje mnogo, kako supruga tako i ćerkice... Kad god imam priliku, mada je to zaista retko, skoknem do Atine da ih obiđem. Novu godinu sam proslavio u krugu porodice, a potom sam se vratio u Srbiju. Moje ćerkice su bile dva puta na po nekoliko dana u Beogradu.

Izvor: Kurir

« Poslednja izmena: 04. Jan 2009, 21:41:52 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 796
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Kleo se, ipak, vraća  Smile Smile

Fudbaler Crvene zvezde, Brazilac Kleo pojaviće se osmog januara na prozivci Čedomira Janevskog, pišu 'Novosti'.

U medijima se pojavila informacija da se Brazilac neće vratiti iz rodne zemlje jer prema njemu nisu ispunjene sve finansijske obeveze. Ipak, Ranko Stojić finansijer Rada i menadžer smatra da nema razloga za brigu.

"Problem će da se reši, Kleo se sigurno vraća", uverava Ranko Stojić, koji je pomogao menadžeru Žoržu Gami u transferu Brazilca iz portugalskog Olivaiš Moskavidea u Beograd.

Kleo je dobio sertifikat na sa „Marakane“ krajem avgusta. Obeštećenje od 200.000 evra još nije plaćeno, Crvena zvezda duguje deo novca i fudbaleru...

"Tačno je da postoji dug, Olivaiš Moskavideu mora da se plati obeštećenje. Imam garancije iz Crvene zvezde da će sve da bude u redu i ne sumnjam da će sve da se završi na najbolji način. Mislim da je sve preuveličano, jer je mnogo važna i činjenica da Kleo želi da se vrati jer mu prijaju i Crvena zvezda i Beograd", dodaje Stojić.

Brazilac je na početku bio povređen, a u finišu je ponovo ispao iz stroja, taman kad je zaslužio kopmlimente sa svih strana.

"Kleo se odlično adaptirao u Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu. Oseća se dobro, prija mu okruženje, što je najbolje pokazao na terenu posle prve povrede", ističe Stojić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Vratiće se Kleo

CRVENA zvezda je dala garancije - Kleo stiže na prozivku 8. januara. Ranko Stojić, finansijer Rada i fudbalski menadžer, smatra da nema razloga za bilo čiju brigu, uz poruku da nema ni najmanje dileme oko povratka brazilskog napadača na „Marakanu“.
- Problem će da se reši, Kleo se sigurno vraća - uverava Ranko Stojić, koji je pomogao menadžeru Žoržu Gami u transferu Brazilca iz portugalskog Olivaiš Moskavidea u Beograd.
Kleo je dobio sertifikat na „lepu reč“ sa „Marakane“ krajem avgusta. Obeštećenje od 200.000 evra još nije plaćeno, Crvena zvezda duguje deo novca i fudbaleru...
- Tačno je da postoji dug, Olivaiš Moskavideu mora da se plati obeštećenje. Imam garancije iz Crvene zvezde da će sve da bude u redu i ne sumnjam da će sve da se završi na najbolji način - dodaje Stojić. - Mislim da je sve preuveličano, jer je mnogo važna i činjenica da Kleo želi da se vrati jer mu prijaju i Crvena zvezda i Beograd.
Brazilac je na početku bio povređen, a u finišu je ponovo ispao iz stroja, taman kad je zaslužio kopmlimente sa svih strana.
- Kleo se odlično adaptirao u Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalu. Oseća se dobro, prija mu okruženje, što je najbolje pokazao na terenu posle prve povrede - ističe Stojić.
Mladi štoper sa Banjice Nemanja Pejčinović (21) trebalo bi da se preseli na „Marakanu“. Transfer se već dugo najavljuje, a u isto vreme kao najveća kočnica pominju se finansijski problemi Crvene zvezde.
- Rad i Crvena zvezda su se dogovorili oko mladog srpskog reprezentativca još pre desetak dana - prenosi Stojić. - Ostao je još dogovor sa Pejčinovićem, koji mora maksimalno da se respektuje. Sve bi trebalo da bude jasno kada se iz Atine vrati sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić.

MILIJAŠ I KOROMAN
KAPITEN Nenad Milijaš i Ognjen Koroman jedini su fudbaleri od čijih bi transfera Crvena zvezda ove zime mogla nešto da zaradi. Neizvesno je, međutim, da li će najbolji fudbaleri da napuste klub. Milijaš je, trenutno, najbliži Nemačkoj (pominju se Dortmund i Menhengladbah), dok bi Koroman mogao u Južnu Koreju.
- Ništa novo se ne događa, spremamo se za početak priprema 8. januara - ista je poruka Milijaša i Koromana.

ISAHU POBEGAO AVION
MOHAMED Aval Isah (22) nije juče doputovao u Beograd, jer mu je u Dubaiju pobegao avion za Istanbul na putu ka Srbiji! Fudbaler iz Gane, koji igra u Južnoj Africi za Ava Zulu, tako je, valjda samo trenutno, odložio put ka Crvenoj zvezdi, čije pojačanje bi uskoro trebalo zvanično da postane.
Isah, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, već je bio na probi na „Marakani“ nekoliko dana u drugom delu jesenje sezone, a do potpisa
ugovora dele ga samo lekarski pregledi.

PARKER U IGRI
BERNARD Parker je ponovo u igri za dolazak na „Marakanu“. I sportski direktor Ilija Ivić najavio je da će Crvena zvezda teško uspeti da kupi igrača južnoafričke ekipe Tanda Rojal Zulu, ali će pregovori da se nastave, a obeštećenje je, nezvanično, oko milion evra. Parker je rođen 16. marta 1986. godine, može da igra na nekoliko pozicija (ofanzivni vezista, drugi napadač i krilo) i reprezentativac je Južne Afrike.

* * * * *

FEREIRA JE PRAVI

NAPADAČ koji svake godine menja klub uskoro bi mogao da postane fudbaler Crvene zvezde. Brazilac Fereira Rosa (29), koji je bio na lekarskim pregledima uoči Nove godine i odmah se vratio u domovinu, već danas bi trebalo ponovo da stigne u srpsku prestonicu, na završni dogovor sa crveno-belima.
- Tako mi je najavio njegov menadžer Adelson Duarte - prenosi sportski menadžer portugalskog Nacionala Predrag Jokanović, koji je imao priliku da gleda Fereiru jednu sezonu u svom klubu. - Promenio je nekoliko ekipa u Portugalu. Sezonu uvek i svuda počne dobro, a u završnici malo zataji. Možda je i to razlog što često menja ekipe. Ipak, nema sumnje da je reč o kvalitetnom napadaču koji bi bio pojačanje za Zvezdu.
Bivši fudbaler Zemuna pokušao je ukratko da predstavi Fereiru:
- Izuzetno je uporan, nikad ne odustaje. Dobar je tehničar, spada u napadače koji neprestano „rade“ na terenu, što znači da od njega počinje i faza odbrane, jer uvek pokušava da oduzme loptu štoperima i napravi pritisak. Kao manu bih izdvojio igru „jedan na jedan“.
Igrao je samo godinu dana za Nacional.
- Klub ga je pustio u Leiriju, a u Portugalu je uglavnom imao ugovore na po godinu dana - dodaje Jokanović.
Sportski menadžer portugalskog kluba iznenađen je vestima o lošim rezultatima na lekarskim pregledima Fereire u Beogradu:
- Čudno mi je, gotovo nemoguće, da je imao skromne rezultate. Dobro znam da nije „neradnik“, već spreman fudbaler. Menadžer Fereire mi je rekao i da je imao operaciju na usni nekoliko dana pre testova, pa je verovatno to razlog za loše rezultate kada je imao masku na licu.
Sve bi po pitanju Fereire trebalo da bude jasno najkasnije do 8. januara.

BELENENSES HOĆE IBRAHIMA GAJA
RASPITIVAO se sportski menadžer Nacionala Predrag Jokanović o štoperu Crvene zvezde Ibrahimu Gaju. Sportski direktor Ilija Ivić poručio je štoperu iz Senegala da može da potraži novu sredinu, koja bi mogla da bude u Portugalu.
- Mediji ovde prenose da bi Gaj trebalo da obuče dres prvoligaša Belenensesa ako mu Crvena zvezda dozvoli da ode bez obeštećenja - prenosi Jokanović.

Izvor: Novosti

Kada vec citiraju Novosti neka bude ceo tekst tu.  Smile

I raduje me sto ponovo ima vesti iz Zvezde i to lepih.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Znaci ako nema snage, kriva je usna. Dobro da znam....
Moja se sudarila sa saksijom, sili su me "letnji dan do podne", pa sam sutradan otisao u teretanu i na fudbal jel mi bilo glupo da ispalim drugove...
Bar da sam imao ovakvog menadzera da me opravda... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 907 908 910 911 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.