2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Hoće li Crvena Zvezda dovesti pojačanja na zimu?
Hoće, dovešće veterane tipa Ailton
10%  (14)
Da, dovešće najbolje fudbalere iz Srbije i kvalitetne strance
20.7%  (29)
Prodaće najbolje a kupiti neke polovnjake
47.9%  (67)
Neće, odakle im pare
12.1%  (17)
Ne, igrački kadar je ionako dobar
9.3%  (13)
Ukupno glasova: 140
Idi dole
Stranice:
1 ... 905 906 908 909 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena Zvezda ~ Vesti iz Ljutice Bogdana  (Pročitano 1131206 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Ne samo to vec ceo klub izgleda stabilnije...naravno sve je to osigurano verovatno samo na par meseci al vazno je da se napravi neka cvrsta baza...sto bi rekao Opacic, najvazniji cilj na kraju sezone nije uzeti titulu vec sacuvati Pesica i za sledecu sezonu...navijaci su prepoznali dobar rad sto se i vidi po rekordnoj gledanosti od preko 4000 ljudi po utakmici ove sezone a prosle nas je bilo u proseku 200 i kad udjem u halu svi se pozdrvaljamo posto su samo retki mentoli isli...i naravno uzi krug familije igraca...

Apsolutno tako, samo bi pored Pesica na tom spisku dodao i Robertsa, posto nam je on trenutno jedan od kljucnih igraca... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
E to tesko crnci se kod nas zadrzavaju obicno godinu dana i krace ako pobegnu Smile
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Nazalost, to je tacno... Smile
Kad to ne bi bio slucaj i sa Robertsom... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Delije srecna vam nova godina i sve najlepse!  Smile Smile

Ja sam malo bio pripit ovih dana pa nisam bio za saradnju, pa se i ne oglasavah ovde...  Smile  Smile

Đurić i Den Tana na ručku
Autor M.Blažić, B.Sekulović | 29 decembar 2008 19:34

Ko se nedavno zatekao u poznatom beogradskom restoranu “Zlatna varoš” sigurno je u neverici protrljao oči, kada je u vreme ručka, za istim stolom, ugledao predsednike naša dva fudbalska giganta Partizana i Crvene zvezde, Dragana Đurića i Den Tanu. Prvi put u istoriji srpskog fudbala, čelni ljudi večitih rivala su pričali, šalili se, peckali...u potpuno opuštenoj atmosferi. Crno-beli su prvi na tabeli, pa je i Dragan Đurić prvi stigao u poznati restoran na Dorćolu, delu Beograda za koji ga vežu lepe uspomene iz mladosti. Nedugo zatim, stigao je i Den Tana, srdačan pozdrav i prednovogodišnje druženje moglo je da počne...

ĐURIĆ: Kako ide?

DEN TANA: Dobro je, ali je bilo lakše dok smo imali ono v.d. ispred funkcije!

ĐURIĆ: Biće bolje.

DEN TANA: Apsolutno.

ĐURIĆ: Kako je moglo da vam bude, dobro je...Inače, dolazak Jugovića ti je velika stvar, pravi je biser.

DEN TANA: Slažem se apsolutno.

ĐURIĆ: Ma, najbolje je biti običan navijač. Ovako, pobediš 15 puta, onda jednom izgubiš i gotovo. Nego, koje vino piješ?

DEN TANA: Može neko neutralno!

ĐURIĆ: Ja ću crno. Ne crveno! Crno.

DEN TANA: Onda ćemo obojica crno, tačnije – crveno!

Bliži se zimski prelazni rok u kojem će, očito, Zvezda više da pazari, a Partizan više da prodaje...

ĐURIĆ: Imamo višak radne snage.

DEN TANA: Vi prodajete, mi kupujemo, a što se tiče radne snage i kod nas je višak, imamo baš mnogo zaposlenih.

ĐURIĆ: Pa dobro, nema ni kod nas baš mnogo, ali može da se smanji.

DEN TANA: Nego, hvala “Sportu”, ovo je super ideja da se druže predsednici Partizana i Zvezde. Kad sam polazio sa stadiona mnogi su mi rekli da je prava stvar, alal ti vera što ideš na ručak sa predsednikom Partizana.

ĐURIĆ: Pa, ti imaš u upravi dosta naših ljudi (smeh)! To oni odobravaju! A ja vidim da je moj kolega gospodin.

Dvojica predsednika su se dotakli toga koga bi iz tabora rivala voleli da vide u svom klubu.

DEN TANA: Molio sam Diku Stojanovića dok je bio direktor da dovedemo Tošića iz Banata, a on mi je kazao da je nizak! Znao sam još tada da ima kvalitet za Englesku.
Sad bih Partizanu uzeo golmana i – bodove! Naravno i Batu Mirkovića, on je heroj, borac, prava ličnost. Ako treba, par članova uprave bih promenio za igrače!

ĐURIĆ: Ti bi Partizanu uzeo sve! Pa ti bi celu upravu onda morao da prevedeš kod nas! A Bata Mirković bi ti igrao levog beka. Ima i Zvezda kvalitetnih igrača, ali je po meni Partizan u ovom trenutku bolji tim. Nego, ide li Gaj?

DEN TANA: Ono što je uradio ne može nikako da se opravda, Gaj ide, deca moraju od malena da se uče da poštuju vrednosti i na tome moramo da radimo.

ĐURIĆ: Sportski direktor mora tu da obavi razgovor.

Osvrnuo se prvi čovek Crvene zvezde i na skandiranja navijača koja ne jenjavaju.

ĐURIĆ: Šta, i dalje viču? Ružno.

DEN TANA: Neka pevaju i skandiraju upravi šta hoće. Meni poručuju da pušim, a ja sam pušenje ostavio pre deset godina! Takođe, nikad nisam bio konobar, eto, unapredili su me.
A kod mene je konobar imao veću platu od potpredsednika Amerike, a šef sale veću od predsednika SAD!

ĐURIĆ: To je poenta.

Važan datum i za Đurića i za Den Tanu svakako je 21.februar 2009. kada se na prolećnoj premijeri u Humskoj igra večiti derbi.

ĐURIĆ: Nema tu mnogo priče, 21.februara uzimamo tri boda.

DEN TANA: Da se mi sada dogovorimo oko te utakmice, vi nama bodove, pa da liga bude interesantnija.

ĐURIĆ: Dogovorićemo se drugi put (smeh). Biće to dobra utakmica.

DEN TANA: Dok je matematički moguće, verujem u titulu. Idemo da pobedimo sve utakmice do kraja. Ne interesuju me nikakve nameštaljke, hoću da svi radimo pošteno, tako će fudbalu biti bolje.

ĐURIĆ: I mi hoćemo da dobijemo sve do kraja, a što se ovog drugog tiče, uprave su nam mlade, poštene, mada je Den mudar čovek pa je u svoju ubacio trojicu-četvoricu naših ljudi (smeh).

DEN TANA: Ma, ja navijam za sve naše klubove kada igraju u Evropi, trebaju nam ti bodovi, da i jedni i drugi direktno idemo u velika takmičenja.

ĐURIĆ: Da, to je poenta.

DEN TANA: Mada, da presečem temu na kraju, i ova prasetina ispod sača je fantastična.

ĐURIĆ: Slažem se.

DEN TANA: Upamtiću ovaj susret i po izvrsnoj hrani u “Zlatnoj varoši” i po tome što su se prvi ljudi Partizana i Zvezde družili na ovakav način.

ĐURIĆ: Baš tako. Nego, da te povezem?

DEN TANA: Hvala, tu me čekaju kola.

Ruka ruci, do nekog novog susreta. A posle ovakvog, verujemo da će naredni uslediti i pre svetkovine srpskog fudbala, 21.februara 2009. godine u Humskoj.

SEKULIĆ NA VEZI
Duško, za koga navijaš?

Mobilni telefon Dragana Đurića neprestano je zvonio. U jednom trenutku nazvao ga je i Duško Sekulić, prvi čovek Javora ali i član UO Crvene zvezde!

ĐURIĆ: Evo tvog člana uprave!

Veza je uspostavljena.

ĐURIĆ: Evo, sedim sa tvojim predsednikom. Kako kojim? Pa znaš valjda ko ti je predsednik!

DEN TANA: Pitaj ga da li on to ima trojicu predsednika?

Telefon je zatim uzeo čelnik crveno-belih.

DEN TANA: Došao sam da proverim za koga navijaš. Poništiće ti bodove jer si u upravi dva kluba, saznao sam u savezu.

ĐURIĆ: Kaži mu, kaži mu...

SARADNjA
Zajedno smo najjači

Kažu mnogi da će odnosi večitih rivala postati dobri onog trenutka kada Zvezda i Partizan u predsezoni odigraju prijateljsku utakmicu.

ĐURIĆ: Treba stvari pokrenuti, mada takva utakmica ne bi imala draž kao ona za bodove.
Rivalitet je veliki i treba da bude. Što se saradnje tiče predlažem da se direktori sastaju jednom mesečno i pričaju, jer su, čast ostalima, Partizan i Zvezda dva najveća kluba.
Za dobrobit fudbala, da se udružimo, da i država vidi da treba da se uključi i da svi doprinesemo boljitku fudbala u Srbiji.

DEN TANA: Morali bi da se dogovaramo, da radimo zajedno za dobrobit srpskog fudbala, sve ono što možemo zajednički da radimo.

KONTRA
Tole Karadžić – zvezdaš

Dotakli su se Đurić i Den Tana i reprezentacije, pohvalili rad Radomira Antića, ali su se dotakli i prvog čoveka FSS, Tomislava Karadžića, što je predsednik Zvezde iskoristio da vrati lopticu za svoj “crno-beli UO” i Duška Sekulića.

DEN TANA: Mene Tole već 20 godina redovno pita: kako je naša Zvezda! Znam da čovek navija za Zvezdu, ali ovo kažem najozbiljnije jer znam da je istina, kad odjednom, on postade predsednik Partizana!

ĐURIĆ: Nemoj da veruješ Toletu (smeh).

DOBAR ZNAK
Vino na košulji

Imao je Dragan Đurić i peh, kada je u jednom trenutku gestikulirao, rukom je zakačio čašu i prosuo po sebi crno vino, našta je prvi čovek Zvezde odmah uzeo u ruke čašu i malo je nagnuo na stranu.

DEN TANA: Nisam ja ljudi, videli ste! Nemam ništa s tim. Mada je to znak sreće. Biće para.

ĐURIĆ: Sigurno će biti dobro. Kod nas se pipne to vino, pređeš onda rukom po vratu i, kažu, biće love!

GALANTNOST
Bakšiš konobarima

Iako su bili naši gosti, pokazali su i Dragan Đurić i Den Tana kakvi su ljudi. Ponudio se najpre predsednik crno-belih da plati ručak, što naravno nije dolazilo u obzir.

A pre nego što je izašao iz restorana “Zlatna varoš”, Den Tana je dvojici konobara za izuzetnu uslužnost i ljubaznost ostavio napojnice – po deset evra.

Izvor: Sport

« Poslednja izmena: 02. Jan 2009, 21:59:38 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Abu kuva golove

Medicinski testovi obavljeni neposredno pre rastanka sa 2008. i ulaska u 2009. pokazali su da Zvezdine novajlije Abubakar Oumurau i Fereira Roso nisu baš u najboljoj kondiciji. I pored toga, kamerunskom napadaču koga su u rodnoj Duali prozvali Abu Boban, po hrvatskom internacionalcu Zvonimiru Bobanu, prilikom razgovora za „Sport“ nije silazio osmeh sa lica.
- Spreman sam i željan dokazivanja. Čuo sam mnogo lepog o Srbiji i Zvezdi i hoću da dokažem da su crveno-beli napravili dobar potez mojim angažovanjem – ističe Oumurau.

Mladom Kameruncu je ostalo da stručni štab i sportski menadžment Crvene zvezde ubedi da ima potencijal za dokazivanje u svom prvom evropskom klubu, a kada je u pitanju ponašanje i elokventnost - problema neće biti. Sve koji su bili u kontaktu sa njim u prethodnih nekoliko dana Abu je kupio perfektnim poznavanjem pet jezika, a ni srpski mu nije stran.

- Sarađivao sam sa Milanom Živadinovićem i Slobodanom Santračem. Imao sam i nekoliko saigrača Srba, tako da sam uspeo da naučim osnovne fudbalske pojmove. Siguran sam da ću se na tom planu još brže aklimatizovati.

Abubakar ne obećava golove u mreži, ali je pristao da za novogodišnje praznike „skuva“ nekoliko.

- Ako budem dobar na terenu kao u kuhinji, neće biti problema. Zakuvaću protivničkim odbranama, kao što sam to činio i u Kini – završio je Oumurau.

Kamerunac će do početka priprema, raditi individualno sa Aleksandrom Kristićem, kako bi što spremniji dočekao dril na Kipru.

Izvor: Sport
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ĐURIĆ: To je poenta.

Citat
ĐURIĆ: Da, to je poenta.

Citat
ĐURIĆ: Slažem se.

Al' je nacitan...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
DEN TANA: Mene Tole već 20 godina redovno pita: kako je naša Zvezda! Znam da čovek navija za Zvezdu, ali ovo kažem najozbiljnije jer znam da je istina, kad odjednom, on postade predsednik Partizana!

E da znamo za ubuduce da ne kukamo kad nas ostete sudije!  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ostro i na prvu!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2248
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC ...
Medicinski testovi obavljeni neposredno pre rastanka sa 2008. i ulaska u 2009. pokazali su da Zvezdine novajlije Abubakar Oumurau i Fereira Roso nisu baš u najboljoj kondiciji.

Do mojega...
IP sačuvana
social share
Zvezdo ja ludo, ludo volim te...

Dzabe mesas karte, ako djavo sece spil!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2507
Zastava Topčidersko brdo-Beograd-Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Gde si to pročitao ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Wave II
Gde si to pročitao ?  Smile
Pise u owom gore tekstu, koji se towe ''Abu kuva golove''...

Stwarno do mojega... Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 905 906 908 909 ... 921
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.