Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 10:57:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorsko primorje ~ Naplatili bi i kamenčiće  (Pročitano 37060 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 
Herceg Novi zakon...Tamo sam imao kucu 17 godina i stvarno su lepe plaze i uredjene i lep je grad. Pogotovo nocu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ali, prvi put posle 6-7 godina kupala sam se u cistom, toplom moru na plazi na kojoj mi niko nije skakao za vrat, nije gruvao tehno ili mile kitic i nije me drao 6e za lezaljku i suncobran, vec sam uzivala na cistom pesku u prirodnoj hladovini ili platila kiselu 0.5e i izlezavala se citav dan na lezaljkama pod suncobranom bez rupa...
hehe . . . pa dobro bas sad . . . bio sam  prosle godine na dosta plaza u centru ciganije. . . tj budvi . . .i nigde nije picio ni mile kitic niti slicno . . .a ni tehno . . sve neka prihvatljiva zika . . rnb,house i sl

[...ja ne znam gde si ti u CG letovala....ja sam bila u više mesta na CG primorju,i nigde ne možeš ni peškir da staviš..nije poenta u ležaljki i sunc.,nego u tome da su im plaže premale,a sveta previše za tu obalu od 100 km...ja volim da me niko ne preskče i gazi na plaži....
ovo je sve tacno  Smile . . osim na jazu  . . tamo imas mesta za 10000000000000 peskira Smile

Hrvatska, Grcka, Turiska, Spanija, Italija, Portugal leti... Tunis, Tajland, Egipat, Maroko zimi...
uf a i tebi je lose da imam pare za takve zemlje Cg mi jednostavno ne bi pala na kraj pameti. . . Grecija je apsolutno prihvatljiva, mada je i tamo skupo ako ides da se provedes tipa na krit ili ios... ili sl.....

sto bi isla u raspalu bugarsku,tunis i ostalu ciganiju,kad imamo lepo more,plaze,a i brate mili razumemo se
Pazi .. . ne znam da li si bila. . ali zasto raspala bugarska???? dobro ajde to mogu i da shvatim. . al raspali tunis. . . ee ako ti je do jezika onda ti je i mesto u Crnoj Gori
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
hehe . . . pa dobro bas sad . . . bio sam  prosle godine na dosta plaza u centru ciganije. . . tj budvi . . .i nigde nije picio ni mile kitic niti slicno . . .a ni tehno . . sve neka prihvatljiva zika . . rnb,house i sl

Nemoj mi reci... Trokadero vise ne pici narodnjake...
Takodje, svaka cast na hrabrosti i kupanju na Slovenskoj plazi... ja sam se okupala jednom i odlucila da ce mi za sledeci put biti potrebno ronilacko odelo...

Citat
uf a i tebi je lose da imam pare za takve zemlje Cg mi jednostavno ne bi pala na kraj pameti. . . Grecija je apsolutno prihvatljiva, mada je i tamo skupo ako ides da se provedes tipa na krit ili ios... ili sl.....

Vidis... to je posledica nase neobavestenosti...
Postoji nesto sto se zove Last minute... npr. mi smo isli za 100e (smestaj + put) u Neos Marmaras 10 dana... tj. nocenja, ali na moru provedes prakticno 11 dana...
U Egipat, Maroko, Tunis, Tajland, Kubu, Dominikanu, Brazil...etc. se ide zimi jer em su cene znatno nize, em je temperatura umesto 45, prijatnih 25 stepeni...
Sto se tice para, najveci izdatak je avionska karta... npr. bila sam na prezentaciji lika koji je u oktobru proveo 40 dana na Tajlandu i koji je za avio kartu, smestaj i  poklone za prijatelje pukao oko 1000 dolara... najskuplja je bila avio karta 600 dolara... van sezone... naravno... temperatura je bila "samo" oko 27 stepeni...
Sve je u organizaciji... pogledas npr. Lonley planet i sl. sajtove, pogledas low cost kompanije i za relativno malu kintu letujes gde god hoces...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
A cene ležaljki i suncobrana (mada ne znam koji je to novi trend) su iste i za crnogorce i za ostale, to je prvo, a drugo, jbg, idi na buvljak, kupi suncobran i rešena stvar. Imaćeš ga i za sledeću godinu. Čista racionalnost.
Nego smo mi mnogo fini, pa smo ko šuntavi bez ležaljki...
Puno ti je primorje predivnih divljih plaža, mir, tišina, nigde pikavca na pesku...samo treba malo obići i ne biti tako razmažen.
Ko ima para, neka ide i na Tajland i na Karibe, ja nemam, ali posle iskustava sa Grčkom, Bugarskom i Turskom, long live Montenegro seaside.
A da mogu, odjebala bih sve i otišla na Jamaicu.......pa neka ide život Smile

...ja ne znam gde si ti u CG letovala....ja sam bila u više mesta na CG primorju,i nigde ne možeš ni peškir da staviš..nije poenta u ležaljki i sunc.,nego u tome da su im plaže premale,a sveta previše za tu obalu od 100 km...ja volim da me niko ne preskče i gazi na plaži....btw,nismo svi isti!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Once upon a time, In a land far away ....

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2333
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Tel.Me 
...samo bih da znam gde to na CG primorju ima "predivnih divljih plaža...."Ne smatram sebe ni malo razmaženom,pogotovu kad je u pitanju more...sunce,more,plaža...dovoljno...bez gužve,dreke,lenjih konobara,pomahnitalih vozača...želim da se osećam bezbedno,a tako sam se osećala u Grčkoj,svih ovih godina...jedne godine je u CG cela plaža bila maltretirana đetićima koji su igrali odbojku u vodi....niko nije smeo da uđe u more...Hvala!Meni više takva iskustva nisu potrebna....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70

sto bi isla u raspalu bugarsku,tunis i ostalu ciganiju,kad imamo lepo more,plaze,a i brate mili razumemo se
Pazi .. . ne znam da li si bila. . ali zasto raspala bugarska???? dobro ajde to mogu i da shvatim. . al raspali tunis. . . ee ako ti je do jezika onda ti je i mesto u Crnoj Gori
Citat
bila sam u tunisu,nista osim hotela ne valja,hrana im je ocajna,uzas...nemoj da si tako ostar,osim ako nisi iz tunisa pa te je ovo pogodilo!Sto se tice bugarske,tu ne moram mnogo da obrazlazem zasto ne valja,nego je nasem narodu slatko sve sto je za dz.Bugari su najvece lopurde,imaju uzasno more,smestaj im je katastrofalan,sva sreca poa sam bila u extra hotelu Ifa beach resort u Nesebru,inace bih odlepila od ciganije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
i jos ovo zaboravih,osim cg,volim da idem u tursku,grcku i hrvatsku.Hrvatska me je odusevila,bila sam u jednom mestu pored Neuma,zove se Repic,imali smo svoju privatnu plazu,apartman je extra,mir,uzivanje,jedina mana je sto je prva prodavnica udaljena 3km od smestaja,pa ako nemas auto ne vredi da ides,apartman smo placali 50e dnevno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Hrvatska me je odusevila,bila sam u jednom mestu pored Neuma,zove se Repic,
Neum nije Hrvatska vec BiH!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
da,ali ako nisi upucen,ispred neuma posle bosanske granice je hrvatska,pa neum,pa opet hrvatska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A klek i repic gde su oni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 10:57:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.