Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:14:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crnogorsko primorje ~ Naplatili bi i kamenčiće  (Pročitano 37225 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
u hrvatskoj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Izvini do mene je! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ma,ni ja nisam znala,kad nas je vlasnik aparmana prijavio videla sam da je hrvatska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Zbog tog sam naleteo,hvala na pouci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
nema na cemu,uvek Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoj mi reci... Trokadero vise ne pici narodnjake...
Takodje, svaka cast na hrabrosti i kupanju na Slovenskoj plazi... ja sam se okupala jednom i odlucila da ce mi za sledeci put biti potrebno ronilacko odelo...
nisam se nikad kupao na slovenskoj plazi. . . cini mi se,tj gotovo sam siguran da trokadero radi samo nocu tako da za preko dana nisi imala problema sa muzikom bar ne iz tog pravca. . .
Vidis... to je posledica nase neobavestenosti...
Postoji nesto sto se zove Last minute... npr. mi smo isli za 100e (smestaj + put) u Neos Marmaras 10 dana... tj. nocenja, ali na moru provedes prakticno 11 dana...
U Egipat, Maroko, Tunis, Tajland, Kubu, Dominikanu, Brazil...etc. se ide zimi jer em su cene znatno nize, em je temperatura umesto 45, prijatnih 25 stepeni...
Sto se tice para, najveci izdatak je avionska karta... npr. bila sam na prezentaciji lika koji je u oktobru proveo 40 dana na Tajlandu i koji je za avio kartu, smestaj i poklone za prijatelje pukao oko 1000 dolara... najskuplja je bila avio karta 600 dolara... van sezone... naravno... temperatura je bila "samo" oko 27 stepeni...
Sve je u organizaciji... pogledas npr. Lonley planet i sl. sajtove, pogledas low cost kompanije i za relativno malu kintu letujes gde god hoces...
ne znam na koga nas mislis. . ali sam veoma upucen u  takvu semu. . .kao sto si i sama rekla,avionska karta je najveci problem pa ako za istu das lupam 350 evra treba ti i 150 za smestaj(i to u najboljem slucaju-dakle last minute opcija),+ najveci problem trosak. . . opet ti ispadne sve zajedno i do 900,1000e......

ja sam nasao odlicnu akciju za olimpik bic. . . 180e ali sam odustao zbog raznih prepreka. . . sto svojih sto tudjih. . .

sto bi isla u raspalu bugarsku,tunis i ostalu ciganiju,kad imamo lepo more,plaze,a i brate mili razumemo se
Pazi .. . ne znam da li si bila. . ali zasto raspala bugarska???? dobro ajde to mogu i da shvatim. . al raspali tunis. . . ee ako ti je do jezika onda ti je i mesto u Crnoj Gori
Citat
bila sam u tunisu,nista osim hotela ne valja,hrana im je ocajna,uzas...nemoj da si tako ostar,osim ako nisi iz tunisa pa te je ovo pogodilo!Sto se tice bugarske,tu ne moram mnogo da obrazlazem zasto ne valja,nego je nasem narodu slatko sve sto je za dz.Bugari su najvece lopurde,imaju uzasno more,smestaj im je katastrofalan,sva sreca poa sam bila u extra hotelu Ifa beach resort u Nesebru,inace bih odlepila od ciganije
izvini. . nije mi namera da budem ostar. . . ali ne delimo bas iste utiske. .
sve zavisi kako dozivis. .  .Ja sam bio u Nesebru2005,i moji drugari su bili 2006. . . utisci su nam sledeci
1.Ljudi jesu seljaci(mada to se shvata uslovno jer u odnosu na brdjane iz crne gore su gospoda
2.Usluga je Ok
3.Te price o lopovluku su mi posle svega toliko smesne da ja ne mogu da ti opisem. . . Kapiram da si to cula kao i ja u srbiji ma bugari su cigani,lopovi,govna ovo ono i to jednostavno prihvatila kao istinu. .  .Em sto nisu lopovi(srbi su najvece lopovcine na svetu)- moram da ti kazem da sam jedan dan izgubio u nekom klubu torbicu sa novcanikom,100e i tako dalje. .. sutra kada sam trazio . . vratili su mi ne samo torbicu sa sve parama ,nego cak nisu pogledali sta je unutra. .. .
4.Sta ti shvatas pod dobrim smestajem ne znam, ali imam snimak apartmana  u kom su bili ortaci prosle godine. .. recimo da je imao dobrih 50 kvadrata mozda i vise,sa kompletnom opremom. . . i to je bilo veoma povoljno
5. pricas o ciganiji a volis da ides u tursku i cG??????????? Smile Smile
6. E za hrvatsku se slazemo . . nekada davno sam tamo imao kucu  Smile . . .

btw   ono sto se tice para i srba  apsolutno nije tacno. . .barem u mom slucaju. . .  ne znam kako ti gledas na to . . . ali ja volim kad mogu da castim koga god hocu,kad god hocu . . . a ne kao u budvi . . . okrenes par tura pica i ostanes bez 50e i hrane narednih 5 dana. . . ne znam da li shvatas sta hocu da ti kazem
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 17:14:43 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 239
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
ok,i ja sam bila u avgustu 2005 u Nesebru,stvar ukusa,lopovluk po menjacnicama,ako si bio to bi trebalo da znas,a sto se turske tice nemoj mi reci da je Antalija ciganija,gde recimo za hotel Adam i Eva trebas da izdvojis 2200e,gde je san snova,to je samo jedan primer,njihovi hoteli sa 3 zvezdice su kao nasi sa 5
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 17:45:52 od natascha25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam iz CG i ljetujem bas na nasem primorju ...ali ne vidim da je bas strasno toliko koliko pricate , svuda je skupo , pa mislite da gdje god da odete ne pokusavaju da zarade na vas ako ne na ice onda na bilo sta drugo ..ne razumijem vas ljudi , meni je sve jedno gdje cu ljetovati deru pa deru , ko moze taj i plati ko nemoze taj ce uvjek kukati i traziti mane gdje god da je ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Stvar je u tome sto svi mi imamo pravo izbora...
Morate se pomiriti sa cinjenicom da je nekim ljudima CG preko glave i imaju zelje da putuju i negde drugde..
Nema ljutis, jednostavno... ljudi idu tamo gde im vise prija... a, CG vise nije nase more... Wink

Citat
ja sam nasao odlicnu akciju za olimpik bic. . . 180e ali sam odustao zbog raznih prepreka. . . sto svojih sto tudjih. . .

Pogledaj nekad sajt Unis tours... Smiley
« Poslednja izmena: 11. Jul 2007, 18:32:57 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lopovluk po menjacnicama
Smile da da to je fora na koji su me svi upozorili. . . stara prica. . nisu te valjda zeznuli??? Smile . . . mislim da se bugarska bori protiv toga ali su ovi menjaci jako spretni i ne mozes im nista. . . sve po propisu. . .na to nasedaju one naivcine koje nikad ne gledaju sta kupuju. . .sto nije opravdanje za prevarante Smile

pazi ja ne znam sta ti gledas pod ciganijom.. . ali ne znam zasto toliko vezujes za smestaj .. . .pa u bugarskoj je smestaj skroz. . . ja ne gledam to tako . . meni je ciganija ako te ljudi savatavaju na ulici i uvlace u radnje. . . ciganija mi je ako imas smedju ili plavu devojku da nude za nju tone zlata i stotine kamila. . ciganija mi je da je svaki klub prazan . . . a kad 2 plavuse ulete uleti za njima i 1500 turaka. . .cim one izadju opet je prazno       Smile

Stvar je u tome sto svi mi imamo pravo izbora...
Morate se pomiriti sa cinjenicom da je nekim ljudima CG preko glave i imaju zelje da putuju i negde drugde..
Nema ljutis, jednostavno... ljudi idu tamo gde im vise prija... a, CG vise nije nase more... Wink
potpisujem

Pogledaj nekad sajt Unis tours... Smiley
video . . . i ostalih hiljadu nasih turs sajtova  Smile . . . jesi videla glasanje na tom sajtu???zano sam da je bugarska i turska na dnu. . . i znao sam da je grcka potpuni hit. . . ali zasto egipat 2. . . . jesi bila tamo?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:14:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.