Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:51:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Magija  (Pročitano 158203 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
e kakko da ti kazem neznam ni odalkle da pocnem kako i sta sve prezivlajavam znam samo da sam bijo ja isti kao i ovi ljudi koji neveruju u crnu magiju(ako neverujes nemozes ni da se lecis nema efekata) tako da me je devojka molila da ako je volim verujem u crnu magiju i odvela me do zene koja se bavi lecenjem crne magije....a do tog predloga je dosla zato sto mi je sve islo naopako..
kad sam uso u stan te zene ja nisam mogo da verujem kakvo cudno osecanje je proslo mojim telom... zena je pocela da neznam ni sta ni kako je sve to pocela al znam samo da mi je sve videla sta se desava samnom i potvrdila mi da mi je neko caro oko moje porodice...
ja sam dobijo ono sta sam trazijo dobijo sam potvrdu da se neko igra sanama...
a sada me ceka dugi put put lecenja crne magije.....
a kako ce sve proci i ocu se osloboditi neprijatelja jos cu da napisem....

vjerujes li ti u Boga i nauku????

« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 21:45:14 od mazzuljica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svedok stvaranja istorije BRE

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 726
Zastava novi sad
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson tamo neki
Postoji li Crna Magija?

Kada bude neko čitao ovo lako će pomisliti i reči: "O, Bože moj, još jedan koji lupa o crnoj magiji" . Nauka a i pravoslavna religija danas sve pobujaju da postoji uopšte crna magija ili da postoji bilo što, što ima veze sa magijom, navodeći da je sve "prevara" kako bi se uzeo novac.

Astrolozi koji bi trebali istinski da se posvete izučavanju planeta magijskih i tako upozorili osobe a ujedno i pomoći ljudima, ovu tematiku smatraju kao nešto što nema veze sa njima i tako se svi ograđuju. Komercijalnost u astrologiji, numerologiji i drugim djelatnostima je tolko prisutna i vidljiva, da izuzetno malo broja njih, zanima stvarno, kako da čovjeku pomognu u nevolji ili ako čovek ima crnu magiju. Mnogi se smeju i na samu pomisao da postoji magija, demoni koji izlaze noću ili mrtve duše, sve iz razloga jer nisu doživeli a nisu nikada imali priliku da tako nešto vide.

Za naučene ljude je to neko sujeverje, gde traže dokaze da se baš oni uvere u tako nešto. Naime, mag se pomocu ustaljenih kodova obraca višoj sili, od koje traži pomoc u vidu dobre i zle energije kojom se "puni" , ili neposredno osoba kojoj se upucuje pomoc, ili neki predmet, ukoliko se pomoc upucuje posredno. Astrolozi, numerolozi sve svodi na laž govoreći isključivo kao lošom karmom ili kao da čovjek nosi neki tobož karmički dug. To čine tako bezosjećajno samo da otaljagaju nešto. Prevare kod astrologa, numerologa, tarotologa je toliko vidljivo da oni nemaju ni malo obraza.

Astrolozi, numerolozi, tarotolozi sve više i više uvode ljude u razne prevare i pored tih problema koji čovjek ima, gde se obratio za pomoć jednom astrologu, numerologu, tarotolu, oni, umjesto da mu pomognu, da se udube u srž njegove karte, oni to učine tako površno, čisto na brzaka da mu nešto kažu i da već drugog prihvate. Sve čine radi para i popularnosti.

Termin magija potiče od perzijske kaste sveštenika koji su obnašali religijske obrede, često se bavili proricanjem budućnosti te imali značajnu društvenu ulogu. Magija, čaranje, mađija je skup obreda koji uz pomoć različitih metoda pokušavaju ovladati tajanstvenim silama te uticati na drugog čoveka ili prirodne procese. Posledice takvih čina mogu biti dobre ili loše, zavisno od toga koristi li se bela ili crna magija.

Uticaj se vrši na različite načine, posledice su uglavnom katastrofalne po osobu! Sami ljudi ne shvaćaju ozbiljno magiju a ona osoba koja ima magiju proživljava najteže periode u svom životu.

Zahvaljujući pokojnoj srbskoj kraljici astrologije Milji Vujanović koja mi je pomogla oko saznanja a ujedno i pokazala kako se šta može sam učiniti kroz magiju, sam, sam se zaprepastio a tada sam imao svega 22. godine života. Pokojna Milja je tako znala uraditi i odkloniti cnu magiju, davala je određene zaštite koje su osobu štitile od uroka ili bilo što ima veze sa magijom.

Astrolozi današnji se smeju na pomisao da postoji magija ali Milja je nije bila kao današnji astrolozi, ona se bar usavršavala, odlazila na mesta gde su bila magijska. Trebalo se samo videti kada je bila na Vračaru koliko je sa svojim moćima i zaštitama oterala negativne energije, a pored Milje su bili dosta ljudi koji su sve to mogli videti i ujedno se uveriti u istinitost.

Niz godina rada sa ljudima koje sam imao sa ljudima koji u životu su prolazili izuzetno teško i pored toga što u svom ličnom horoskopu su imali predivne aspekte i tranzitne aspekte, gde bi se u startu moglo reći srećna osoba ali nije baš tako bilo, sve je bilo drugačije. Sa svoje 31. godine sam tek počeo vrlo ozbiljno da se bavim izučavanjem crne magije kao i bele magije i tek od te godine sam počeo ljudima skidati magiju gde baš nije lako skinuti, jer često same osobe znaju da obustave rad, da odustanu i magija tada strahovito uzme svoje, gde kako vreme protiče, osoba koja ima crnu magiju, neće moći baš tako lako da je skine a stvari će joj se dešavati strahovito loše, sve zavisi tko je šta uradio i gde da bude loše.

Svaki život predodreden je sudbinom. Uz pomoc negativnih osecanja, medutim, na tu sudbinu ponekad mogu uticati drugi. Sve se u životu iznenada okrene. Porodica se rasturi, deca se uzjogune, odlaze u neke sekte, drogiraju se, nailaze svade i nevolje. Ali, to nije sve jer zlo vuce još vece zlo, pa onda iz kuce odlaze i pare, pa zdravlje i na kraju stradaju ljudi brzo, osobe dobijaju iz nepoznatih razloga teške neizlečive bolesti kao što je rak, sušica, sida.

Mnogima je, medutim, od samih ljudi, ili zlih demona, naneseno vece zlo, pa je za njegovo poništavanje potrebno mnogo više vremena, truda a i novaca za skidanje magije , ali i vere nesrecno omadijanog. Nekršteni dani padaju u vreme od 25. decembra do Bogojavljenja. Tih dana zemlja je posebno "otvorena" za duše mrtvih koji izlaze iz svojih podzemnih svetova i borave u ovome. Prodiru iz duboke tmine i obicno se nastane na kucnom pragu ili dovratku živih, a ponekad i na samom krovu njihovih kuca, u samom stanu ili u dvorišnim bunarima. Posebnu pažnju tu imaju bica iz nekrštenih dana, koja se obicno bude ritualima uz razne vrste sveca.

TKO VRŠI MAGIJU

Verom poznajemo da je svet rečju Božjom svršen, da je sve što vidimo iz ništa postalo. (Psal. 148:5 , Jovan 1:3)

Mnogi misle da su to ljudi koji su inteligentni i koji imaju velika znanja mudrosti ali veoma puno ljudi greše. Ljudi koji se bave crnom magijom ili vracanjem, bajanjem, urocimo svi su oni na najnižem intelektualnom nivou i strahovito su daleko od astralne moci kao što poseduju belomagijaši i ljudi koji skidaju magiju. Ljudi koji se bave crnom magijom ili neki vid vracanja, bajenja, gatanja ne poznaju Kabbalu i univerzum. To su ljudi koji nose dosta kompleksa iz porodice, primitivni, koji nemaju srece na ljubavnom planu, koji su zavidni na druge, zlobni, pakosni, emocionalno nestabilni, koji su u svemu kontradiktorni od drugoga. Ovakvi ljudi sklapaju pakt sa sami Satanom i ako znaju da ce drugoga uništite sa malo para.

Njihov jedini cilj je da napakoste drugome i da druga strana koja je zatražila pomoc od crnomagijaša ili vracara bude zadovoljna i da se sve preokrene u korist osobi koja je narucila magiju. Osoba koja je narucila magiju od vracara ili crnomagijaša ona dode kod njih kaže šta želi i crnomagijaš ili vracar odredi težinu magije koje treba uraditi. Osobi kaže cenu koliko ce to koštati. Svaka osoba koja je došla kod crnomagijaša ili vracara platice onoliko koliko kaže vracar ili crnomagijaš jer joj je cilj da nekoga zadobije ili da nekoga uništi. Kada se dve strane dogovore o radu, crnomagijaš tada radi u odredenom vremenu magiju. Magiju radi iskljucivo nocu i sa zlim dušima. Kada je crnomagijaš ili vracar napravio odredeni crnomagijaški talisman (on može biti u obliku raznih zaveštaja, trava, konca itd) takav zaveštaj (talisman) crnomagijaš daje naruciocu magije i upozorava ga kako treba i gde treba da to stavi kako bi magija imala efekta (uticaj).

Svaka magija deluje punih 3 ipo godine kada se mora obnoviti procedura magije. Magija se svaka može i odkloniti pre i što se pre odkloni, pre se završi ciklus magije. Svakih 4. godine narucioci magije obavezno obnavljaju proceduru crne magije, pogotovo ako je magija vezana za neku ljubav ili za partnera koja je najcešca. Narucilac magije kada je doneo kuci odredeni zaveštaj on je dužan da ga svako vecer celiva svojom mržnjom ili ocekivanja od onoga što želi a kada tako radi, tada demonsko bice deluje nesmeteno i ubrzo kome je magija namenjena debelo oseti uticaj magije.

Svaki crnomagijaš dobro poznaje „Zakon“ univerzuma kada šta deluje jer svako ima svoje vreme kada šta.

Dali je moguce nekoga "zacarati", "oduzeti mu srecu", slomiti volju, manipulisati, ljubavno pridobiti za sebe? Ma koliko izgledalo nestvarno.

Sa druge strane, "bajanje je nedokazivo", i ona je savršena metoda, pošto se magija ne može dokazati na sudu, nema optužbe za "vracanje", jer druga strana kome je naneta nevolja ništa ne može argumentovati na crnomagijaša niti dokazati, sve se svodi samo na optužbu, ali ovo je demokratsko društvo, naime, dr. Frojd zaštitio je sve carobnjake koji poštuju zakon cutnje, ali one koji pricaju o tome, oni imaju psihozu!, to su žrtve, zato naglašavam važnost zakona cutnje.

Napomena!, zakon tajnosti je najvažniji zakon magije! Suptilni duh Atzilutha, nekada je proganjao sve carobnjake koji su prekršili taj sveti zakon, crkva je bila provodnik želje, naime, pravi Adepti nikada nisu spaljeni na lomacama, oni su kreatori sistema (to je zakon Briaha), vec samo "crni" Adepti koji su prekršili zavet prema "višemu"( ali i stotine hiljada nevinih, o cemu bi hrišcanska crkva nazad morala otvoreno progovoriti, naime, svaka država i institucija ima svoju karmu, za razmisliti!). Danas, kada je crkva izgubila tu moci, psihijatri su postali novi instrument u rukama gospodara karme.

Svakom crnomagijašu ili vracaru izuteno odgovara da ljudi ne veruju u crnu magiju a to Satana i hoce jer samo tako magija ima veliko dejstvo, kada ljudi pocnju pricati da je magija izmišljenja ili praznoverovanje, magija tada toliko ima udela i tada sam covek koji u magiju ne veruje, ima baš ono što je crnomagijaš ili vracar napravio njemu.

Danas niko ne može dokazati da se neko bavi crnom magijom, jer kao prvo nemaju dokaza samo sumnju a bez dokaza da je crnomagijaš ili vracar naneo drugom zlo ne vredi ništa, pa ni optužba, jer za optužbu i sam covek koji je drugog optužio odgovara krivicno.Zakon cutnje kod crnomagijaša ili vracara je presudan kako bi magija imala efekta i veliki uticaj.

Reci su te koje mogu coveka ubiti. U recima je moc. Svaka izgovorena rec pokrece odredene sile a takve sile mogu biti pozitivne ili negativne. Reci u jednoj pesmi koju cesto pevamo od nekog pevaca uvek pokrecu energetske sile a takve sile su cesto duhovi dobri ili loši. Dok pevamo jednu pesmu gde je tekst dosta tužan mi cemo ubrzo doživeti taj tekst u pravom životu i nama ce se takve stvari dešavati kako smo pevali a da to nismo ni primetili niti se uopšte dosetili reci pesme. Pevaci sve svoje pesme koje pevaju prožive u privatnom životu i tu se vidi koliko su izgovorene reci pesme presudne i koliko imaju uticaja. Dovoljno je samo da vidite kakav život imaju pevaci odredenih pesama, što je najveci dokaz koliko su izgovorene reci pevaca doprineli tok dogadaja i pokrenuli zlo ili dobro.

Žrtva Crne Magije

Vera je, pak, tvrdo čekanje onog čemu se nadamo, i dokazivanje onog što ne vidimo. Jer se nadom spasosmo. A nada koji se vidi nije nada; jer kad ko vidi šta, kako će mu se nadati? ( Rim. 8:24)

Mnogi ljudi se javljaju raznim gatarima a danas i astrolozima jel vide sa nešto nije u redu sa njihovim životom. Gatari opet nastojaće da sve preokrenu kroz vradžbine ili još gore, da osoba koja je pod crnom magijom još više nanesu uticaj magije. Psihološki astrolozi opet se ni ne trude da izučavaju određene planete magije i osobi govore kako je to zbog možda lošeg tranzitnog Saturna koji prelazi njihovo Sunce ili eventualno Mesec itd..

Astrolozi smatraju da magija ne postoji i forsiraju opet sve kroz kakve planete. Šta reći, svako forsira ono što njemu odgovara a od istine daleko a pomoći čoveku u takvim situacijama nema ni govora a strada i dalje samo osoba koja je pod magijom.Astrolozi se još ismejavaju čoveku koji je pod crnom magijom neverujući mu i misle da su to osobe koji su budale gde ih treba varati i forsirati astrologiju kao najmerodavniju a od konkretnosti opet ništa. Veoma čudno doba došlo, varanje koliko hoćete i svako će ubeđivati onako kako njemu odgovara, ih ta psihološka lupetala. Retko koji će psihološki astrolog moći bilo šta da dokaže sem na neka nagađanja ili na prepostavke.

Retko koji astrolog može reći zašto Neptun na nekoj poziciji donese tešku crnu magiju kao i u kojoj godini ili ko je namestio, sve se svodi samo na nagađanje ili baš ako neko hoće da zna, svodi se samo opet na priču u praznu slamu a osoba koja je pod crnom magijom proživljava opet strahote u svom životu.Žrtva magije ko je, nije mu ni malo lako jel kao prvo retko ko će mu verovati i svi će ga ismejavati smatrajući ga da priča gluposti.

Žrtva se može boriti sa svima ali što se više ona bori, magija više jača i ona počinje da proživljava niz nesreća i tragedije u životu. Ako opet žrtva magije posustane, tada je magija dokrajči. Magija deluje još jace nego žrtve, ovo je najteži oblik magija i najopasnija, pogotovo ako je žrtva magije veoma zatvorena u sebe, koja teško iznosi svoja istinski osecanja. Ljudi koji konzumiraju alkohol, cigarete su najpodložniji magiji jer je njihova aura toliko otvorena za crnomagijaše.

Narucilac koji je narucila magiju je uradila kako je vracar rekao ili crnomagijaš a žrtva je sama je „kljuc“ koja se daje demonu a da nije ni svesna. nekada putem traume, putem proricane ljubavi, putem mržnje, ljubomore, ocekivanja. Tada magija "lovi" žrtvu, odnose i poslove oko žrtve, pošto je došla do svesnog uma, "demoni" vide vecinu ljudskih misli na astralnom planu svesti, takoder i misli oko te osobe, sa kojima je žrtva u vezi, formula se zatvorila, "kljuc je ušao u vrata", i žrtve tada primecuju da se zaista nešto cudno dešava u njihovom životu..

Tada se obicno poremete odnosi u partnerstvu, npr. osoba se promeni i postaje negativna, agresivna, depresivna, zatvara se u sebe i sl. Na financijskom planu, dolazi do gubitka novaca, javljaju se problemi na poslu i meduljudskim odnosima, sa druge strane, sve je popraceno gubitkom volje za životom, koja može dovesti do povremenih suicidnih misli. Nocne more, nesanice, hronicna iscrpljenost, težina u nogama i ramenima, vrtoglavice, promene telesne temperature, nagli rast i pad pritiska, znakovi su da je magija probila zid svesti, i deluje na fizickom planu. Sve se to odvija nekim "programiranim tokom", na kraju žrtva razume, da se zaista nešto cudno dogada, i pocne verovati da je pod utjecajem crne magijom, ali nije pravilo, neki ljudi tvrdo negiraju postojanje magije (to je prastari trik demona i prica o tvrdom ljudskom egu).

Zanimljivo je, da neki ljudi kupuju magiju u drugim državama, i da ta magija vrlo mocno deluje kada se zatvori formula. Postoje mocne demonske magije, gde su žrtve doživele prave horor filmove, doslovce! Crna magija može postati najopasnija avantura ljudske duše, dok sve može zapoceti bezazlenom znatiželjom, jednom molitvom i paljenjem svijece, gledanjem u karte, kafu, pasulj. Da bi se tačno znalo šta je po sredi i o kakvoj se crnoj magiji radi, belomagijaš ili čovek koji čini čari mora dobro gledati o čemu se radi i kada zna uzrok tek tada da odkloni.

Kod magije nema nikakvo nagađanje jel tamo se mora delovati vrlo efikasno i brzo a najmanji pogrešan potez ide samo loše po žrtvi magije. U svakom slučaju žrtva magije koja je, sem što je žrtva magije ona mora i da se odrekne određenog novca gde nije baš malo. Kada se odkloni magija žrtva magije tačno zna od kog dana više nema magije.

Ljudi umru, a ne znaju da su bili žrtve negativnih sila. Kada su gladni, odu da potraže hranu, kad su bolesni, obrate se lekaru, ali kada su nesrecni, uglavnom ništa ne preduzimaju cekajuci da to samo prođe. Zato je teranje cini i zla trnovit put. Dok se to radi s vremena na vreme, oseti se ponekad kao da se stvar još više pogoršava, a ima i jakih reakcija i njih preživljavaju i oni koji su iz zavisti, pohlepe ili posesivnosti naneli nevolje drugima, i oni koji su zatražili pomoc, ali i sami skidači magije, vracare koje pomažu kod rašcišcavanja. One rado prizivaju mrtve koji se nisu potpuno odvojili od ovog sveta, rano preminulu decu, vile i demone za koje se smatra da žive u istoj ravni sa ljudima, ali i jake demone koji gospodare prirodom, poput Vodenog duha Tartora, Velike majke Muma Paduri, Zmaja gospodara vatre Smeu, ali i demone bolesti Cumirol.Mnogi ljudi su nešto o ovome čuli ili pročitali ali namera mi je ipak da ljudi shvate da crna magija postoji i da je sve u većem broju rasprostranjenija na svim područjima. Nije mi važno dali će se na sve ovo neko valjati od smeha, da li će u sve poverovati sve što pišem, jel svako ima prava na svoje mišljenje ali također, onaj koji je proživeo najteži deo života zbog uticaja crne magije dobro će znati i razumeti ovaj tekst, jel sami su morali proći kroz golgotu, sam im je život bio paklen i mučan a da niko im nije verovao.

Ako se pak obrati za pomoć nekom belomagijašu da odkloni magiju, tada ljudi opet pričaju kako je ta osoba psihički i emocionalno slaba koja nemaju jaku volju, koji su melanholicni i nezadovoljni, kao "navodno" se na te osobe lako može uticati i prevariti da su pod magijom. Sad, jako je lako sedeti i palamuditi praznu slamu a ne biti u koži drugoga. Ljudi koji opet skidaju crnu magiju jako dobro znaju simbole i vrlo su oprezni kome će skidati i kada. Kao prvo: mnoge negativne energije se često prebaciva na belomagijaša proživi niz neugodnosti koje opet osoba kome se skida ne može da prepostavi. Osobi je važno samo da ona skine sa sebe magiju ili proklestvo. Magiju nije lako skinuti jer kao prvo potrebno je puno novaca za tako nešto, nabaciti je tako lako ali skinuti ne. Žrtvovanje mora biti kod osobe kome se radi, ona se odriče dosta materijalnoga a sa tim novcem koje ona da belomagijašu, belomagijaš uzima određene stvari radi odklonjivanja. Kako je naša zemlja inače siromašna po svemu, tako je siromašna i po skidanju magija i kupovanje određenih stvari. Po pitanju okultizma naša zemlja je na poslednjem mestu da popravi a prva je zemlja na top listi gde je najviše crne magije, posle naše zemlje stoji bosna.

Često ljudi koji su skeptični prema svemu što je mistično a koji opet više iz svoje ljubomore drugoga uvedu u još veći problem i nevolju. Tek kada takva nevolja osobu žestoko uhvati, taj skeptik se tada samo povuče a osoba onda treba da vadi konce kako zna. Doduše, neće doći skeptik nikada kod jednog magijaša ili kod proroka jer nema nevolju, doćiće onda kada ga nevolja sustigne, tada je među prvima kod astrologa, proroka itd.

Ono što je zanimljivo jeste, da se ljudi uvek u sve trpaju i što znaju i što ne znaju, u svemu su pametni, sve najbolje znaju, ili trpaju se tamo gde im nije mesto a savetovaće, no sa druge strane isti ti koji dele tako lako savete, pogledajte da sami nisu sredili svoj život i da sami imaju probleme, pa kako tako pametni i savetodavci ne srede svoj problem. Takvi ljudi su najopasniji za osobu kome je nešto urađeno. Kao prvo: osoba ne može da ima svoj život i da samovoljno odluči šta je dobro za nju, takva osoba često padne pod nagovor drugih ljudi, prijatelja, roditelja, rođaka i često se događa da osoba koja nosi magiju odustane na nagovor drugog a to je upravo i cilj bio magijaša, kako bi magija uzela maha.

Žrtve magije postoje različiti od bezazlenosti do katastrofalnosti, sve zavisi o kakvoj se crnoj magiji radi. Kada je neko žrtva magije, takva osoba će najviše biit veliki protivnik u postojanje crne magije. Kada je neko pod crnom magijom njegovo srce je astralno zatvoreno i takav čovek nece verovati u postojanje crne magiju, biva veliki realista. Magija deluje veoma polako ali razarujuce da sam covek kome je uradeno ne shvati šta ga je to snašlo, tada se vadi da su okolnosti takvi, ili takva je trenutna situacija. Žrtva magija „nikada“ ne priznaje da je pod crnom magijom, ona revoltrirano izbegava svaku pricu o magiji, zlim dušama. Žrtva magije je ubrzo depresivna, gde vrlo lako gubi energiju i životnog elana, cesto oseca pospanost i umor a kada se ujtru probudi iako je spavao-la po 12 sati on-a se oseca premoreno. Ovo je prvi simptom pocetak crne magije da deluje.

FOTOGRAFIJA, TKANINA, PREDMET : Preko ovakvih stvari od osobe crnomagijaši najlakše čine bacanje magije na osobu. Od osobe se uzme od ovih stvari što sam naveo i crnomagijaš kroz određeni obred i u određeno vreme izvrši ritual. Vrlo teško se dogodi da magija nije uspela. Ovde se vrši određena namena koja nije tako strašna i koja se da vrlo brzo odkloniti. Obično magijaši radi na ljubav, seksualnost ili na neki gubitak da osoba doživi. Magija se mora stalno ponavljati jel rok jedne magije uvek traje 42. dana gde posle toga ona prestaje i mora se obnoviti. U težim oblicima magije se uzimaju ovi predmeti i pali sveća gde se izgovori magična reč. Belomagijaš tada debelo mora raditi kako bi uspeo da odkloni a cena odklanjanje ćesto prelazi i do 2000.evra.

Obred koji se vrši sa katancem je vrlo složen ali zato strahovito moćan i jak. Katanac može biti od bakra koji je najefikasniji. Dovoljno je da magijaš zna ime, prezime same osobe i gde živi i da preko katanca uradi sve što hoće. Magijaš tada katanac zaključa u određeni sat i u određenoj poziciji gde ključ i katanac baca nizvodno uz reku. Belomagijaš da bi odključao katanac izmuči se žestoko a osoba kome odključava mora platiti od 500 evra pa sve do 3000.evra. Ili može da ode kod neke vračare da je ova uzme samo novac 50 ili 100 evra a da joj ništa ne uradi. Vezivanje ili zaključavanjem katance se vrši od bakra ili posebno napravljen katanac za osobu. Situacije ima raznih. Ovaj oblik magije je veoma rasprostranjen jel se radi jako lako a opet jako teško odključava.

IZVOR: astrolog Branko Zivotin
web- http://www.astrovojvodina.com/crna-magija.htm
« Poslednja izmena: 27. Avg 2008, 21:02:31 od mas_ing »
IP sačuvana
social share
Neki veliki dr, mr... Dobro ja nesam ništa radio, ja sam učio škole neke...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
Ko kaze da mora da veruje? To je najveca glupost koju sam cuo. Ko kaze da u Srbiji nema vestica i magova? Puna ih Srbija.
Pentagrami kod Srba se ne koriste to je pomodarstvo televizije. Kod nas se koriste delovi kose, odece, nokti, koza, pljuvacka i tako to.

Danas svako moze biti vestica i mag... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
 da napravimo malu opkladu   Smile .pozivam sve magove i veshtice da baca svoje najjache crne magije na mene . imate 24 h ... ako uspete , pa reshili ste me se ...  Smile

ako ne .... pakao ce prozdrati vashe dushe ...  Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.27
Црна магија, it's all in you head. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 726
Zastava novi sad
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson tamo neki
Nešto iz ljubavne (Vlaške) magije

Preporučuje se i obred sa prstenom skinut sa ruke preminule osobe. Kažu da je dovoljno kroz njega samo jednom pogledati odabranog muškarca pa da magična formula (“pomozi Muma Paduri da bude samo moj”) vrlo efikasno zarobi srce onoga za kojim devojka pati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
E jel moz neko da postavi slike (crteze) tih bitja iz naseg folklora? ono chuma, karakondzula,...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia N97
Ono shto meni bode ochi je da je Aleksi pop rekao kako postoji magija. E pa to se kosi sa svim nachelima Hrishcanstva, pa i sa Bozhijom zapoveshcu: "Ne pravi sebi idola niti ikakva lika i nemoj imati drugog Boga osim Mene." Takodje je simijon dobila amajliju iz Ostroga.

Dakle Crkva uporno insistira da bude mashina za pranje para, umesto da produhovi i obrazuje ljude.

Iz ovoga jasno mozhete zakljuchiti shta mislim o magiji. Dogodice ti se samo ono shto sam dopustish da ti se dogodi.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 726
Zastava novi sad
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson tamo neki
Evo nekih slika:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Cccccccccc,  Smile a krilca od slepog misa ?? Mozda krv od menzisa u kafi ?? I da, nemojte zboraviti na dlaku ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 03:51:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.