Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:03:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora  (Pročitano 10140 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
zdravo jas sum od makedonija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
crnogorci su ponosni, oni su poreklom iz persije sigurno... ili već ko zna okle... sve su ali nisu srbi... ti si darko izgleda ovde čest gost i ako se ne osećaš dobro što dolaziš. Ja sam to primeni sa tvojim montenegrom i super mi je, veruj mi da vredi!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@StevieG

Ja idem gdje god zelim. Prosao sam pola svijeta pa mogu i ovdje doci. Sve u svemu ne odgovaram tebi za to gdje cu biti i sta cu raditi. Uostalom, ne krsim nijedno pravilo foruma. Sto se tice tvog dolaska u Crnu Goru, kako hoces... Ja cu u Srbiju uvijek dolaziti iako nemam apsolutno rodjaka tamo. Posao je posao.

Sto se tice porijekla Crnogoraca sigurno nisu iz Persije ali ne stavljaj ih po defaultu u Srbe..
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
Pogrešno si me shvatio. Idi gde ti je volja ali imam utisak da ti nešto ovde nije po volji. Što se tiče porekla znam da 1000% niste Srbi. To je jasno kao da, pa cenim da ste onda iz Persije kao Hrvati ili ne znam odakle već. Drago mi je da si ovde zbog posla, mislim drago mi je zbog tebe, ali bi voleo malo više reciprociteta ali će valjda i to vremenom doći. Pogotovo sada kada više nemamo obavezu da izdržavamo maloletno dete koje je rešilo da živi samo ali da ga roditelji zovu svakodnevno na ručak, da ga peru i ostalo... Ja bi voleo da se posećujemo samo za vikend i to jedan vikend roditelji kod dece a drugi obrnuto. Nije lepo da recimo dolazite ovde i bavite se kriminalom. Da li znaš da od 100 najtežih krivičnih dela sa elementima nasilja ( ucene, iznude, oružane pljačke,.. ) 60 urade tvoji zemljaci, 25 bosanci, ... To su zvanične statistike... Eto zato nekako više volim da se ređe posećujemo... Inače ništa lično kad si ti u pitanju! Ti ne spadaš valjda u onaj procenat tzv. vikend lopova! Ajd uzdravlje...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ako ti kazem podatak da je oko 800 preduzeca iz Srbije registrovalo firme u Crnoj Gori to je dovoljno za neki reciprocitet. Ja se bavim biznisom a ne politikom. I za to sto odradim platim/naplatim bez obzira radi li se o Srbiji, Albaniji, Holandiji ili ne znam ni ja kojoj drugoj zemlji.

Statistiku kriminala u Srbiji a ni u Crnoj Gori ne pratim. Nije moj domen da se bacvim time. Sto se tice zvanja na rucak Crna Gora odavno placa sve svoje racune. NAdam se da ce tako biti i u buducnosti. Znas kako se kaze Cist racun duga ljubav ili Ako smo braca kese nam nijesu sestre

Pozdrav
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
BlackBerry bold 9000
Ja tebi da kžem da su to firme tvojih zemljaka koji su rezidenti u Srbiji ti mi ne bi verovao što je tvoj problem. Reciprocitet se ne meri brojem firmi već platnim prometom valjda. Tržište je toliko otvoreno da za recimo našu vodu nije bilo mesta na vašem moru proletos. Ja ne znam šta će uraditi naša Vlada, ali znam šta bi ja uradio...
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ne vjerujem ti za firme jer u velikom broju slucajeva to nije tacno (naravno postoje izuzeci). Centralni registar privrednog suda ima sajt gdje se tacno vidi ko su osnivaci kojih firmi. Sto se tice platnog prometa Crna Gora ima platni promet sa Srbijom. Sto se vode tice, ne znam ko to nije mogao izvesti vodu u CG jer ovdje ima najmanje vode iz Crne Gore (knjaz milos je najzastupljeniji od stranih voda). Malo je cudno npr da su cijene mlijeka iz Srbije u Crnoj Gori posle svih poreza placenih i transporta jeftinije nego u Bg. Da se ne radi mozda o dampingu? Sto se mene tice nijednu industriju ne stitim. Mislim da sve treba da se liberalizuje i jedino liberalnom ekonomijom moze se izvuci iz sadasnjeg stanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ekonomski liberalizam znaci de facto protekcionizam, jer on kaze "svi cemo se takmiciti pod jednakim uslovima",

samo sto London koji se napljackao sa cele planete od Vancouvera preko Dublina, Hararea i Bombaya do Sydneyja ne moze da nastuipa pod zaista jednakim uslovima kao sirotinja sa roga Afrike, sve dok se ne podeli ovo sto je lopov sebi i svojima navukao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Darko izvini ali sto  se tice nekih stvari lupas ko Maksim  po diviziji.Kao prvo izmedju Srbije i Crne Gore ne postoji platni promet.To sto je komercijalna banka na mufte otvorila par filijala dole pa na misice uradis transfer to je druga prica.Hleb vam je 60  centi koji uvozite iz hrvatske da ne pricam za druge stvari.Odcepili ste se,niste svesni sta vas ceka.Sta li ste cekali i ovoliko.Nadaj te se da ce uskoro da vam se ceo zaliv odcepi.Jer kako dole pricaju nemaju nameru da izdrzavaju lencuge i neradnike iz kamenjara,jer oni sami rade i privredjuju zive od turizma.Pa ce da se odcepe da budu drzava za sebe.A i ne znam ni sta zamisljate cene letovanja su astronomske.Dok je postojala stara Jugoslavija svi su letovali na Hrvatskom primorju.tek od  rata ste poceli sa turizmom  91,stim da ste zavrsili 2006 sa gostima iz Srbije.Mnogo boljih i lepsih aranzmana ima u Grckoj,Turskoj,Tunisu,Egiptu i to za mnogo manje para.Ima ona stara poslovica :Dala baba 5 dinara da udje u kolo a daje 20 da izadje iz njega.Zato neka vam je bog u pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Prvo oni ne uvoze hleb lose si informisana postoji firma koja se zove "Impex" nesto poput naseg "Beogradske pekare"
Drugo svako na ovom svijetu moze da zivi sam, jer ako podjes logikom iz te price imaju svoj platni sistem, blablabla dolazimo do zakljucka da je CG u sustini vec zivjela kao nezavisna tako da te price da oni nece moci da zive sami su bzvz.
Dal ce da im bude bolje il ne nemam pojma nit me interesuje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 00:03:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.