Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 05:25:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora  (Pročitano 10231 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
odose hvala bogu!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cg Aco oni od 91 godine zive odvojeno.Mi smo bili vezani samo ne bitnim stvarima.Inace Cg vodi neki svoj nezavistan zivot vec 15 godina.Sve zivo uzove iz Cro.Igalo i Hn dobijaju hleb iz CRo,vodu i  ostaloda ne nabrajam.Nisam lose informisana neko meni veoma drag radi dole vec godinu dana pa sam dovoljno upucena u sve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
@ljubopitiva

Platni promet izmedju Srbije i Crne Gore ide preko Njemacke. Na mufte nista niko nije otvorio. Hleb nije 60 centi vec 50 koliko ja znam. Samo cu se nasmijati da hljeb uvozimo iz Hrvatske. Svaki grad ima svoju pekaru. Najveca je Inpek a postoji i veliki broj privatnoh pekara. Jesmo li ili ne svjesni to druge ne treba da je briga. Sam pao sam se ubio. Sto se tice otcjepljenja zaliva opet prazne price, jer ja dolazim iz istog tog zaliva. Sto se tice cijena ljetovanja niko nikoga ne moze natjerati da dodje u Crnu Goru niti to ko radi. Ali prihod od turizma je prosle godine bio preko 200 miliona eura. Ove godine uz 2 potpuno nova aerodroma i veci broj hotela (od kojih jedan veliki sa 5 zvjezdica) ocekuje se jos veci priliv. Kako sada stvari stoje to ce se i ostvariti. Kad je tako lose zasto tebi neko veoma drag ne radi u Srbiji nego tokom sezone dodje 20.000 ljudi iz Srbije da rade u CG? Apsolutno nemam nista protiv toga jer ljudi rade i zaradjuju ali onda se okani neke price..
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kazem ti to styo jeste jer sam pre par dana dosla iz HN i kazem ti koliko sam platila hleb a da ne pricam druge stvari.Stim da su cene svih artikala otisle za 10 centi gore.A i HN ne idem od juce  nego godinama.Ti veliki hoteli su prodati Rusima i oni su finansirali sve.Ne zelim da me pogresno shvatis i razumes.Ne raspravljam se ja sa tobom nego ti kazem cinjenicno stanje.Cela Boka vam je rasprodata strancima Madjarima,Rusima,Kazahstancima,Ukrajincima.A sto se tice odcepljenja zaliva smej mi se.Ali kada se bude desilo setices se.Nikada nista ne pricam napamet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Ti ponekad svratis a ja sam u toj istoj Boki rodjen. Sto se hleba tice postoje razne vrste hljeba i peciva neke skuplje neke jeftinije. Sad si odustala od teze da hljeb dolazi iz Hrvatske. O inflaciji nemoj da pricas jer je inflacija u CG na nivou EU a u Srbiji se priblizava cifri od 20%. Sto se tice kupovine neka su kupili, i treba da kupe. Ima tu jos Francuza, Njemaca, Austrijanaca, Amerikanaca a oni ulazu tamo gdje je sigurno. Niko nece da gubi novac. Kompletna tvoja prica pada u duboke plave vode Bokokotorskog zaliva.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gresis,ja samo ne zelim da upadam u neku dublju diskusiju sa tobom.Jer ti si rodjen dole ali ocite ne zivis dole.Nemam nameru da se prepucavam i nadgornjavam.Ja sam iznela ono sto jeste,sada ako tebe istina boli tvoja stvar.Ali ne moj se cuditi sada kada odem dole sacuvacu sve racune,skeniracu pa cu ti ih postaviti ovde da ne bude Ako koza laze rog ne laze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ljubopitljiva i ja sam dobro informisan zivi mi sestra u Hn. Sto se tice vode istina je da je skupa al to je zato sto je to problem jos iz SFRJ jer je na Hrvatskoj strani izgradjen vodovod koji snabdeva jedan dio HN-a. Inace uvozi se roba iz HR i SLO al ne vidim sta je tu nejasno jer je cijena npr. Alpskog mlijeka skoro ista kao i cijena Imlekovog mlijeka.
Sto se tice ostalih zezalica normalno je da su skuplje jer je to primorje i da je zbog toga skuplje ali ima neke stvari koje su dosta jeftinije. Ja sam prije dvije godine u Budvi gotovo jelo od Carnexa plati oko 50 centi sto je jeftinije bilo nego li u Srbiji.
Da ne duzim pricu ali ono vrijeme kad sam ja zivio u Pg cijene su bile mozda za nekih 30 centi skuplje nego li u Srbiji ali su zato i plate bile vece za jedno 150 evra nego li u Srbiji. Itd....
Zadnji put sam bio za novu godinu Zabljak, Podgorica, Herceg novi i cijene su za njihove potrebe pristupacne vec za nas iz Srbije su malko skuplje.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cg Aco,ja sam non stop na relaciji Bg-Hn.Posao mi je takav i non stop sam na putu.Preskupo je.Jedino vam je jeftin njeguski prstut.Ma necu da ispadne da se prepucavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V3i
Jedva cekam da prodje ova letnja sezona i da vidim da li ste imali i jednog srbina u hotelima!
Propascete!!!  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ΓΕΩΡΓΙΟΣ '90

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 817
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Motorola V3i
pa ce posle Albanci da vam uzmu drzavu, jer ima vise njih od vas! Cela crna gora ko jedan manji Srpski grad!
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 05:25:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.