Slazem se ali mislim da nismo govorili o Bosni i Hercegovini nego samo o Hrvatskoj
ostalo se isto slazem ali se ne slazem da su angli i saksonci nama manipulisali. Mislim da smo mi, hrvati i Bosnjaci sami sebi sasvim dovoljni za pravljenje sranja.
A i mislim da angli i saksonci ne postoje vise
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 16:31:07 od dabisha »
To sto tvom moralnom pogledu na svet odgovara da propagiras ono sto su po mom i ne samo mom moralnom pogledu na svet teski zlocini te ne oslobadja moralne krivice. Ti je mozda ne osecas ali su dok god vecina covecanstva ima sta da kaze o tome, prezir i krivica na tebi jer postoje oni koji te preziru i osudjuju.
Pozivanje na većinu je logička greška...nauči da razmišljaš.
Nije, Sloba je u duši ostao crven i bilo kakva Jugoslavija je njemu značila da borba onih koji su je stvarali nije bila uzaludna. Miri verovatno još više.
Krivim i jedne i druge zbog ratnih zlocina i narocito vlast u Srbiji jer je izazvala taj besmisleni rat u kojem su posle svih nesreca Srbi najgore prosli.
Rata u Hrvatskoj ne bi bilo, da ga Hrvatska nije željela. A ratni zločin može da bude samo neučiniti sve da dobiješ rat.
Nisi dobro razumeo, sto me iznenađuje zbog tvog busanja u logiku. Ja prihvaćam da moral nije apsolutan i nisam se pozvao ni na kakvu većinu. Ja sam napisao da te zbog izraženih stavova ja smatram za moralnog degenerika,kao sto bi pretpostavljam i mnogi drugi ljudi, vjerovatno velika većina svetskog stanovništva, naročito iz civilizovanijih delova planete. Napisao sam da ti možeš da misliš STA hoces tvojom glavicom koja shvata da moral nije apsolutan. Ali sud o tvojim ljudskim kvalitetima iako lični, jeste apsolutan upravo kao lični sud, jer svako ima pravo da ga donese. Ne kažem ja da si ti apsolutni degenerik, nego da mnogo ljudi apsolutno smatra da si degenerik. Njihovo mišljenje je deo onoga sto smatramo humanim stavom i osnovnim tekovinama kulturnog i civilizovanog života sto je zabeleženo i u medjunarodnim poveljama o pravima čoveka, konvencijama o pravilima ratovanja, državnim zakonima i evidentno iz javnog mnijenja.
Gadno je i jadno to što govoriš, u najboljem slučaju dostojno prezira. I nemoj me molim te tako tupavo ispravljati oko logičkih greški. Bar pronađi logičku grešku a ne da ovako trabunjaš
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 21:09:49 od dabisha »
Njihovo mišljenje je deo onoga sto smatramo humanim stavom i osnovnim tekovinama kulturnog i civilizovanog života sto je zabeleženo i u medjunarodnim poveljama o pravima čoveka, konvencijama o pravilima ratovanja, državnim zakonima i evidentno iz javnog mnijenja.
Sve te povelje lako mogu da padnu u vodu kada neko odluči da preuzme kontrolu nad nekom teritorijom ili kada njegovom narodu nestane grejanje u domovima, kada ne bude benzina i kada su gladni. Sve je to priča za vas glupe i naivne, korisne idiote.
Gadno je i jadno to što govoriš, u najboljem slučaju dostojno prezira.
To je opet samo tvoj maloumni stav. Koga je briga što ga neki seronja prezire? Ili gomila seronja?
Ono što je bitnije za ovaj razgovor je da si, kao što su drugi primetili, od "ne želim da ubijam i da idem da me ubiju", došao do osvajanja Skadra i "pucao bih u Srbe". Folirantu.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 21:47:00 od Predragoon »