Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:14:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 486760 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nemaš pojma o čemu pričaš. Moj neprijatelj je predsjednik moje zemlje i njegova mafija.
Ratovi su davno završeni. Idemo u Albaniju na more.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ја само да подсетим да је Међународни суд правде одбацио тужбу Хрватске против Србије и закључио да Србија не може бити одговорна ни по једном основу у погледу хрватске тужбе против Србије, између осталог...

Шта зна Међународни суд правде шта је агресија и освајачки рат, судије су незналице, што би написао наш зналац опште праксе, који је вербално утврдио да је Србија извршила агресију на Хрватску, чак је и научно поткован као врхунски стручњак, и то ни мање ни више него par excellence...

« Poslednja izmena: 21. Avg 2021, 00:33:49 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Nemaš pojma o čemu pričaš. Moj neprijatelj je predsjednik moje zemlje i njegova mafija.
Ratovi su davno završeni. Idemo u Albaniju na more.
Budale koje idu tamo na more su u većini slučajeva samo budale.

A ti si od zorta i brige za sopstveno dupe poludjeo. Smile

Da li je protiv srpskih interesa, morala i časti glasati za Vučića?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ја само да подсетим да је Међународни суд правде одбацио тужбу Хрватске против Србије и закључио да Србија не може бити одговорна ни по једном основу у погледу хрватске тужбе против Србије, између осталог...

Шта зна Међународни суд правде шта је агресија и освајачки рат, судије су незналице, што би написао наш зналац опште праксе, који је вербално утврдио да је Србија извршила агресију на Хрватску, чак је и научно поткован као врхунски стручњак, и то ни мање ни више него par excellence...

Misliš na tužbu Hrvatske protiv Srbije za genocid? Pa naravbo da Srbija nije počinila genocid u Hrvatskoj. Pratiš li ti razgovor uopšte ili samo čekaš priliku da lupiš nešto?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Углавном читам како један трол или дискутант лупета и пише контрадикторне поруке, покушавајући да промовисање пропаганде српских ратних непријатеља представи као некакву ''истину'', живописно, али безуспешно покушавајући да по потреби, у зависности како када одговара, понавља исту или сличну пропаганду сваких неколико месеци...

Сада је то на овој теми, зато што је она активна, за неколико месеци на некој другој када и ако друга буде активна, и тако у круг. Све је то уобичајено за дотичног.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2021, 15:21:01 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
bravo,genije si,provalijo si da jebena dabiša troluje,nije kao da je očigledno svakom s iq preko 3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Odbojkas ne kapiraš ti nijanse jer znaš samo za mi i oni mod mišljenja.
Ali to na stranu i ovo poslednje sto si lupio o presudi medjunarodnog suda pravde. Naravno nećeš priznati kakvu si glupost napisao... Nešto drugo bih ja da te pitam..
STA misliš o tome što takoreći Cela Evropa i sve naše komšije veruju u dobar deo onoga sto zoveš neprijateljskom propagandom? Svi su nam neprijatelji?

Ili smo mi kao Turci u slučaju genocida nad Jermenima i Grcima...?
Samo mi znamo istinu o sebi?
« Poslednja izmena: 21. Avg 2021, 16:34:11 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Поређење је неумесно и бесмислено, као што је и неосновано.

То шта мисли цео западни свет ми није неки показатељ, цео западни свет је мислио да Ирак поседује хемијско оружје за масовна убиства, па је касније откривено да су извештаји били лажирани, бар се може набрајати десетине примера који би поткрепили како су лажи коришћене за пропаганду и у прошлости, као што ће се вероватно наставити и у будућности...

Будале имају права да верују у пропаганду, нарочито ако потиче из западних кругова, ја будалама  не бих одузимао право да их варају, зато и јесу будале...

То мислим.
« Poslednja izmena: 22. Avg 2021, 00:55:28 od Odbojkaš »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
odbojkaš dajde neku poemu nisi dugo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Mora da su lažirali i ceo rat u Bosni i Hrvatskoj samo da bi nas bombardovali.

Primjer sa Irakom je besmislen a ne primer sa Turskom. Za Irak se pokazalo da nije bilo tog oružja ali niko ne poriče Sadamove monstruozne zločine i niko nije oborio tvrdnju o Srpskim zločinima.
Otkriće prevare sa iračkim oružjem se dogodilo odmah i nije bila poenta u oružju nego u Sadamu. Koja značajna država nema oružje za masovno uništenje?
Srpski zločini stoje već skoro tri decenije kano klisurine. To je već deo opšte istorije

Kako i Turski zločini oko kojih se svet slaže a o kojima u Turskoj takoreći ne sme da se priča.

« Poslednja izmena: 22. Avg 2021, 14:23:43 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 432 433 435 436 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 23:14:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.215 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.