Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:20:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crna Gora kakvu poznajemo  (Pročitano 486728 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa nije bas, Bosnjaci su najgore prosli
Slazem se ali mislim da nismo govorili o Bosni i Hercegovini nego samo o Hrvatskoj

ostalo se isto slazem ali se ne slazem da su angli i saksonci nama manipulisali. Mislim da smo mi, hrvati i Bosnjaci sami sebi sasvim dovoljni za pravljenje sranja.

A i mislim da angli i saksonci ne postoje vise  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 16:31:07 od dabisha »
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
postoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Izjava da je moral relativna stvar ne znaci skoro nista.
Znači, u ovom slučaju da je tvoje pozivanje na isti nezrelo i foliranje.

To sto tvom moralnom pogledu na svet odgovara da propagiras ono sto su po mom i ne samo mom moralnom pogledu na svet teski zlocini te ne oslobadja moralne krivice. Ti je mozda ne osecas ali su dok god vecina covecanstva ima sta da kaze o tome, prezir i krivica na tebi jer postoje oni koji te preziru i osudjuju.
Pozivanje na većinu je logička greška...nauči da razmišljaš.

To sto se navodno sprema za jedan dan mozes da okacis macku o rep.
Tako su i ovi što se u Avganistanu kače na avione verovatno mislili.

Spsavanje Jugoslavije je Slobina laz.
Nije, Sloba je u duši ostao crven i bilo kakva Jugoslavija je njemu značila da borba onih koji su je stvarali nije bila uzaludna.
Miri verovatno još više.  Smile

I sad bi ti hteo da ja krivim Hrvate sto su hteli da se odcepe. Ne pada mi na pamet.
Ne, ja nikome ne osporavam "pravo" da se bori za neku teritoriju, bilo da je osvoji ili da je zadrži.

Krivim i jedne i druge zbog ratnih zlocina i narocito vlast u Srbiji jer je izazvala taj besmisleni rat u kojem su posle svih nesreca Srbi najgore prosli.
Rata u Hrvatskoj ne bi bilo, da ga Hrvatska nije željela.
A ratni zločin može da bude samo  neučiniti sve da dobiješ rat.

otcepe*

Polupismen mi je aurokorekt od pre neki dan.
Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 18:03:59 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E tugo moja, ti ćeš da definišeš ratni zločin...

Elem..

Nisi dobro razumeo, sto me iznenađuje zbog tvog busanja u logiku. Ja prihvaćam da moral nije apsolutan i nisam se pozvao ni na kakvu većinu. Ja sam napisao da te zbog izraženih stavova ja smatram za moralnog degenerika,kao sto bi pretpostavljam i mnogi drugi ljudi, vjerovatno velika većina svetskog stanovništva, naročito iz civilizovanijih delova planete. Napisao sam da ti možeš da misliš STA hoces tvojom glavicom koja shvata da moral nije apsolutan. Ali sud o tvojim ljudskim kvalitetima iako lični, jeste apsolutan upravo kao lični sud, jer svako ima pravo da ga donese.
Ne kažem ja da si ti apsolutni degenerik, nego da mnogo ljudi apsolutno smatra da si degenerik. Njihovo mišljenje je deo onoga sto smatramo humanim stavom i osnovnim tekovinama kulturnog i civilizovanog života sto je zabeleženo i u medjunarodnim poveljama o pravima čoveka, konvencijama o pravilima ratovanja, državnim zakonima i evidentno iz javnog mnijenja.

Gadno je i jadno to što govoriš, u najboljem slučaju dostojno prezira. I nemoj me molim te tako tupavo ispravljati oko logičkih greški. Bar pronađi logičku grešku a ne da ovako trabunjaš
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 21:09:49 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
E tugo moja, ti ćeš da definišeš ratni zločin...
Tužno je što takvi kao ti i dalje imaju priliku da žive i da se razmnožavaju.
U bilo kojem narodu.

Njihovo mišljenje je deo onoga sto smatramo humanim stavom i osnovnim tekovinama kulturnog i civilizovanog života sto je zabeleženo i u medjunarodnim poveljama o pravima čoveka, konvencijama o pravilima ratovanja, državnim zakonima i evidentno iz javnog mnijenja.
Sve te povelje lako mogu da padnu u vodu kada neko odluči da preuzme kontrolu nad nekom teritorijom ili kada njegovom narodu nestane grejanje u domovima, kada ne bude benzina i kada su gladni.
Sve je to priča za vas glupe i naivne, korisne idiote.

Gadno je i jadno to što govoriš, u najboljem slučaju dostojno prezira.
To je opet samo tvoj maloumni stav.
Koga je briga što ga neki seronja prezire?
Ili gomila seronja?

Ono što je bitnije za ovaj razgovor je da si, kao što su drugi primetili, od "ne želim da ubijam i da idem da me ubiju", došao do osvajanja Skadra i "pucao bih u Srbe".  Smile
Folirantu.

« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 21:47:00 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ti misliš da si otkrio Ameriku kad kažeš da ne važe ista pravila u svim okolnostima.

Podsetiću te da je moguće umreti i dostojanstveno u teškim okolnostima a da ne pogaziš ljudskost i ne pljuneš na svoj obraz.

Prelistaj de Marka Miljanova i vidi tamo šta je čojstvo, kad štitiš drugog od sebe .

Nauči nešto. Probaj da budeš čovek. Mada je verovatno prekasno
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3745
nije folirant nego trol
i to prilično očigledan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
I još hoće nekoga da uči o Marku Miljanovu, a ovaj se odrekao privilegija zato što nije hteo da se klanja nekome ko gazi prava Srba van Crne Gore.

Doduše, uživao je i privilegije dok je bila pohara Kuča, tako da reči su jedno, a praksa drugo.

Ili što ne reče šta je Miljanov govorio da su Crnogorci?

A i on bi verovatno potražio ovakve kao što je Dabiša. Smile

« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 23:00:54 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nisi ti shvatio o čemu je Miljanov pisao. Sumnjam i da si pročitao knjigu jer ne spominješ Albance
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Nisi ti shvatio o čemu je Miljanov pisao. Sumnjam i da si pročitao knjigu jer ne spominješ Albance
Ne, ti si shvatio pa štitiš neprijatelje Srba od sebe...Rambo.  Smile

Ne vredi više takvo junaštvo, niti su naši neprijatelji više takvi ljudi.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2021, 23:17:21 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 431 432 434 435 ... 466
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:20:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.159 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.