Citiracu ti mog oca u regrutnom centru ili kako se to zvalo.. ''ako ja poginem, hocete li vi da mi othranite decu?'' On se upravo za zivot svoje dece borio, a obraz nisu imali oni koji su slali ljude u taj besmisleni rat da ubijaju tudju decu.
Sigurno bi crko od gladi...hajde dosta patetike i foliranja.
Oni koji su huskali Srbe u Hrvatskoj da se bune protiv svoje drzave jos tamo od osamdesetih, a onda ih ostavili Hrvatskoj na milost i nemilost neprijateljima.
Ahahahaha...kakav istoričar. Dezerteri i slični popuju drugima što su izgubili rat. Neću da idem, a ovamo ostavili ste ih na cedilu. Kakvo maloumno foliranje.
Mislim da se secas protesta veterana. Najgore je sto se tice onih koji nisu mogli da protestuju. Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta.
Brka Dabiša 1941: Samo ako si majmun mozes da dozivis da te Nemci opet napadnu, onakva sila. Ništa ti nisi naučio iz istorije.
Ali sa druge strane kome ja pricam... ti bi deca dezertera da se ubijaju.
Ne moraju nužno da se ubijaju...ako su mala i nisu bila dovoljno svesna da brane stavove svojih očeva izdajnika može i sterilizacija. Eto, može i zbog dece onih koji nisu dezertirali, kad već voliš da potežeš taj "argument".
« Poslednja izmena: 09. Avg 2021, 10:54:38 od Predragoon »
Oni koji su huskali Srbe u Hrvatskoj da se bune protiv svoje drzave jos tamo od osamdesetih, a onda ih ostavili Hrvatskoj na milost i nemilost neprijateljima.
Ahahahaha...kakav istoričar. Dezerteri i slični popuju drugima što su izgubili rat. Neću da idem, a ovamo ostavili ste ih na cedilu. Kakvo maloumno foliranje.
Mi ih nismo ni pozivali na pobunu ni ostavili na cedilu. TO je uradila vlast u Srbiji. Niti je postavila ratne ciljeve jer nije smela pred svetom, tako da normalan covek nije znao zasto ide u rat u susednu zemlju, niti je zastitila ljude koje je ostavila izlozene. Ocekujes od mog strica da spasava Krajinu 1995? Onako sam da ode i zavrsi taj posao? Mnogo gledas Ramba
Mislim da se secas protesta veterana. Najgore je sto se tice onih koji nisu mogli da protestuju. Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta.
Brka Dabiša 1941: Samo ako si majmun mozes da dozivis da te Nemci opet napadnu, onakva sila. Ništa ti nisi naučio iz istorije.
NATO nije Hitlerova nemacka, ahem Bajo Sam ti poredi babe i zabe. Daleko ces stici.
... Ocekujes od mog strica da spasava Krajinu 1995? Onako sam da ode i zavrsi taj posao? Mnogo gledas Ramba
Od izroda poput tebe i tebi sličnih to i ne očekujem, jasno je da tu nema čoveka...ali bilo bi lepo smanjiti njihov broj. I odgovorno prema budućim generacijama.
Potvrdjuješ da ne saosećaš sa patnjama i problemima drugih ljudi kao što to rade njihovi roditelji. Njihovi očevi.
Što je i jedino logično ako bi hteo da se ubijaju deca.
Ne znam da li razumeš ali ti si sebe davno diskvalifikovao iz svake razumne diskusije. Ovo je samo zajebancija da prođe vreme. Ništa što kaže takav lik kao ti ne može da utiče na mene sem da me umereno zabavi
Ne znam da li razumeš ali ti si sebe davno diskvalifikovao iz svake razumne diskusije. Ovo je samo zajebancija da prođe vreme. Ništa što kaže takav lik kao ti ne može da utiče na mene sem da me umereno zabavi
I meni je zabavno da zajedno sa ostalima pokažem koliki si kreten.
i tekako ima. Kad je zakon nemoguce sprovesti zbog aktivnog ili pasivnog otpora velikog broja ljudi, obicno promene zakon ili ga jednostavno ne sprovode.
Odlicno. Znaci braca u RS da proglase nezavisnost.
Citat
Citiracu ti mog oca u regrutnom centru ili kako se to zvalo.. ''ako ja poginem, hocete li vi da mi othranite decu?''
Kako pametan covek. Degenerik. Pa ko je hranio decu, ovima od prvog sv rata, drugog i sl ? Tvoj debilni otac je IMAO priliku da zivi i radi..samo zato, sto je brdo ljudi pre njega moralo da brani Srbiju od raznog belosvetskog olosa i Evrope.
Citat
To nikad niije bila njihova drzava. Njihova drzava je bila Jugoslavija. Sam sebe potires dembilnom izjavom da ih Srbija odstavila na milost i nemilost "Njihovoj" drzavi ?
Na Srbe u HR je EU izvrsila genodi. U pravom smislu te reci. Proterala ih, ubijala i za ratne zlocine koje je vrsila nad Srbima okrivila Slobodana Milosevica.
Citat
Jednog dana mozda ces shvatiti da samo ako si majmun mozes da dozivis da te NATO bombarduje a Srbe je dva puta. Ali sa druge strane kome ja pricam... ti bi deca dezertera da se ubijaju.
Ja nisam nista kriv sto je NATO pakt pokusao da me ubije. NIkad se nisam osetio krivim zbog toga sto gradjani EU zele da me ubiju njihovim bombama.
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."